İstediğimiz gibi gitmeyebilir bazen, o zamanlarda ne yapmalıyız 🤔 değişim tek çözüm müdür?

Uyku öncesi biraz düşünelim bakalım..
İstediğimiz gibi gitmeyebilir bazen, o zamanlarda ne yapmalıyız 🤔 değişim tek çözüm müdür?

Uyku öncesi biraz düşünelim bakalım..
İnsanın her zaman elinde seçenekleri olması gerekiyor. Birden fazla alternatife yönelmekte fayda var. Bununla paralel olarak yenilerek açık olmak lazım. X şey olmadıysa Y durumunu denemek lazım. Tek bir şık olursa insan o zaman kördüğüm olabilir.
İstediğin gibi gitmemeye başladığı noktaya dönüp oluşan o ilk sorunu, raydan o ilk çıkışı düzeltmek gerekir. Bir ilişkiyse kavgaya sebep olan o konu hakkında sevgilinle konuşarak çözmen lazım. Maddi bir durumsa kaybetmeye başladığın ilk andan önce nasıl kazandığını düşünüp kazandığın zamanki yatırım-davranışları yapman lazım.
Hayatı domino taşları gibi düşün. Her şeyini tek bir hatta bağlama. Bazı domino taşları arasında 2 taşlık boşluk bırak (referans noktası- yedek hat) ki bir tane taş yıkılmaya başladığında her şeyini kaybetme.
Durum nerede istemediğimiz noktaya kaymaya başladıysa, sorun ilk olarak nereden ortaya çıktıysa oraya gitmek ve çözmek, sonrasında olduğumuz yerden istediğimiz gibi bir hikaye çizerek devam etmek gerekir. Baştan başlamak her ne kadar güzel olsa da her zaman çözüm olmayabilir, iyi gelmeyebilir insana.
İstediğimiz yere giden birden fazla yol var. Biri olmuyorsa diğerini denemek lazım. Yeri gelecek en baştan başlayacağız, yorulduğumuz zamanlar da olacak ama pes etmediğimiz sürece yolun sonu güzel yerlere çıkacaktır.
Cevap
20Cevap
Bence nerede hata varsa oradan başlamak gerekiyor.. yani mesela bir insan bir şey de başarısız olduğuysa hatalarını gözden geçirmeli.. sonra da kendini hazır hissettiği yerden başlamalı bence
Gitmesin der bırakırım.. Başka yol seçerim..
Karanlığı aydınlatan her bir ışık vardır, kendimizi oraya hapsetmemek gerek sadece, bazı şeyler seni mutsuz ediyorsa hayatta o bitip tükenmiş demektir eskisi bu kadar beklentisiz kaldıysa yenilik yapmak gerekiyor kendimizde duyguları düşünceleri karanlığa sığdırmak yeni bir güne yeni umutlar ve bekletilerle arkamıza bakmadan yürümemiz lazım... temiz bir sayfa için her türlü zaman vardır sende kendin için yap..🙏
Sorunu çözmek gerekir, çözülmüyorsa bitirmek gerekir.
Mola vermek gerekir. Ama denemis'de olmus oluyorsun ileride pislanlik yasamamak icin. Simdilik bu kadar.
Bunu bende çok düşünüyorum. Ama işte şartlar. İnsan istiyor bazen 0 dan başlamak her şeye..
Hep aynı şeyleri yapıp aynı sonuçlar elde ediyorsak farklı şeyler yapma zamanı :D
Pes etmemek gerekir yine çalışmak ve cesaret etmek gerekir
İstedigim gibi gitmiyorsa bi eksiklik var demektir..
Bazen ortada sorun yoktur ama işler de yolunda gitmiyordur. Sadece sabrımı ıdare etmeye çalışıyorum.
Baştan başlamak gerekir. ya da olduğu yerde bırakmak. Köprüden önce son çıkış gibi
Devam etmemek nokta koymak gerekir. Cabaladikca yorulursunuz.
Her şeyi çöpe atıp 1 hafta kafa tatili yaparak burdan başlamak gerekir
istemediğimiz şeyler ile yola devam
Nereden başlayacağımı bende bilmiyorum içimde yarım kalan bir şey var sıkıntı var hareket edemiyorum
Biraz sakin kalıp çekilip düşünüp sonra adım atmak daha makul geliyor
Gidilen yol eğer ilerlemiyorsa zorlamamak gerek
bazen olmayınca olmuyor zorlamamak lazım
Ben neden posttaki çocuğa düştüm?
Keşkw bu cevabı bilseydim. Kısmet heralde
O yolu komple değiştirmek gerekir
Ya sil baştan başlayacaksın ya da bırakacaksın
Rota yeniden oluşturuluyor..
Noluyoruz demek gerekir dmdk
Sıfırdan.
Sil baştan canım benim
Aynen değişim çözüm