Kişilik & Karakter Sizden bir tane daha var mı? Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Efsane şarkı lan bu.Hande Yener Benden Bir Tane Daha Yok eşittir Aslan Burcu. Güncellemeler+1 yıl Bu arada hakikatten Hande Yener den bir tane daha yok. Sizden bir tane daha var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Benden başka bir tane daha yok olamaz da zaten.. bana benzeyeni bile bulamadım şimdiye kadar zaten.. kendime özelim. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. He var. Çok da huy kaparım bu lafa 😄 hiç kimseden başka bir tane daha olamaz ki zaten 1 3 Yorumla Rascoln36 +1 yıl orada demek istediği o değil aslında "benim gibi güzel çekici benim gibi düşünen" ben sizden çok farklıyım tekim demek istiyor Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Aslan burcu olduğum için bu kısmı cazip geldi peki 😂 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bende Aslan olduğum için asdfhjasdf Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dertler tasalar hep aynı ve benzeri çok var senden de var bende de aslında. Maalesef şu an "ben" zihniyeti hüküm sürüyor 0 0 Yorumla
memati_citaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vardır baya normal biriyim işte Yorumdakiler tamam sizin eşiniz benzeriniz yok en farklı sizisiniz mk ergenleri agahaghagsha 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Geçmişte yafa günümüzde bana benzer insanlar vardır ama maalesef benden bir tane daha yok. 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet var benim özelliğimde tipimde karakterimde olan illaki bir insan vardır şu dünya üzerinde 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aslan burcu olmaya gerek yok, hepimiz biricigiz.😊 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet benim gibi akıllanmaz ders çıkarmaz biri daha yok 🫨🫨😅😂 benden bir tane daha yok 🎶 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet var benden daha iyi ondan daha iyi insanlarda var 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok olmasın da. Tahammül edilemez 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynımdan yoktur sanmam jxjxkxk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benden başka bir tane daha yok olamaz da zaten.. bana benzeyeni bile bulamadım şimdiye kadar zaten.. kendime özelim.
He var. Çok da huy kaparım bu lafa 😄 hiç kimseden başka bir tane daha olamaz ki zaten
orada demek istediği o değil aslında "benim gibi güzel çekici benim gibi düşünen" ben sizden çok farklıyım tekim demek istiyor
Aslan burcu olduğum için bu kısmı cazip geldi peki 😂
Bende Aslan olduğum için asdfhjasdf
Dertler tasalar hep aynı ve benzeri çok var senden de var bende de aslında. Maalesef şu an "ben" zihniyeti hüküm sürüyor
Vardır baya normal biriyim işte
Yorumdakiler tamam sizin eşiniz benzeriniz yok en farklı sizisiniz mk ergenleri agahaghagsha
Geçmişte yafa günümüzde bana benzer insanlar vardır ama maalesef benden bir tane daha yok.
Evet var benim özelliğimde tipimde karakterimde olan illaki bir insan vardır şu dünya üzerinde
Aslan burcu olmaya gerek yok, hepimiz biricigiz.😊
Evet benim gibi akıllanmaz ders çıkarmaz biri daha yok 🫨🫨😅😂 benden bir tane daha yok 🎶
Evet var benden daha iyi ondan daha iyi insanlarda var
Yok olmasın da. Tahammül edilemez 🤦🏻♀️
Eşim benzerim yok kimseye de benzemem
Aynımdan yoktur sanmam jxjxkxk
Var diger lilith
Hiç sanmıyorum