Kişilik & Karakter Nasıl bir yuvada aile ile yüzün güler? Bam_başka_Aile Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim şu şekilde yüzüm gülerHer konuda dürüst içten her konuda bir birimizin yanında olmalıyız ailecek Nasıl bir yuvada aile ile yüzün güler? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bana gerçekten aşık bir kadın ile 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. aile demek karşılık beklemeden fedakarlık yapmak demek 0 0 Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Zaten dediklerin olduğunda hersey olur dürüstlük sadakat ve sevgiyi de beraberinde getirir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aile insanı olmadığımı anlıyorum. Benim düşüncem şöyle ki, iki insan asla anlaşamaz. Hele 3,4 hiç bence 0 0 Yorumla
yükseklibido7 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Güzel soru beni anlayan dinleyen bir aile sıkıntılarımı dinleyen sorumluluk yüklemeyen bir aile sırf erkek olduğum icin beni duygusuz yapmaya çalışmayan bir aile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bana gerçekten aşık bir kadın ile
aile demek karşılık beklemeden fedakarlık yapmak demek
Zaten dediklerin olduğunda hersey olur dürüstlük sadakat ve sevgiyi de beraberinde getirir
Aile insanı olmadığımı anlıyorum. Benim düşüncem şöyle ki, iki insan asla anlaşamaz. Hele 3,4 hiç bence
Güzel soru beni anlayan dinleyen bir aile sıkıntılarımı dinleyen sorumluluk yüklemeyen bir aile sırf erkek olduğum icin beni duygusuz yapmaya çalışmayan bir aile
Aile filan istemiyorum
Olun biz ne yapalım.
Sevgi saygı ve dürüstlük olan bir aile
Para para para 😅😅