- Kişilik & Karakter konusunda 207,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni kilo mu almışsın, bu kıyafetler seni daha genç göstermiş.. makyajı beğendim güzelleştirmiş seni :D :D bunlar bence sayılır aklıma başka gelmedi
24 Yorumla- +1 yıl
Bu kıyafetler seni genc göstermiş 😒🤦♀️
- +1 yıl
Yok yani normalde yaşlı buluyor demek ki abla :D biri bana böyle dese ben kırılırım
- +1 yıl
Manyağa bak.. sen de başka zaman onu boz.. hiç kaçırma
- +1 yıl
Diyen olursa bozarım abla teşekkür ederim ✨✨
En İyi Cevaplar
Küfür etkisi yaratan bir cümle deyince aklima nedense bu sahne geldi.😁

11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Sen kilo mu verdin
Seninle tokalasirdim ama yanımda eldivenim yok132 Yorumla- +1 yıl
Grip olmuşum hiç öpmim🙄
- +1 yıl
Evet.. grip değil opmek istemiyor jjsjs
- +1 yıl
Bende her defasinda anlamayip bir sey olmaz diyorum sarılıyorum meger kadin istemiyormuş Allahim ben niye hep en son anlıyorum ya
- +1 yıl
Kötü düşünmüyorum galiba.. ya da karsimdaki net değil, istemiyorsan istemiyorum de.. ne gerek var yalana dolana
- +1 yıl
Gelsin ya sende😂 sana soru vereyim mi
- +1 yıl
Selamun aleykum 🙄 Etiketini bana versene
- +1 yıl
Gönlünden hangisi koparsa
- +1 yıl
S olayim. u olayim o zaten cepte🙄kişiliği ver jjsjsjs
- +1 yıl
Ay gerçekten yok😂 ya öfff
- +1 yıl
Olsa verirdin ama yok 🙄
- +1 yıl
Nden orada olan var istesem verecektin jsjjs hoş vermeyedebiirsin.. teşekkür ederim sağol
- +1 yıl
Çok tişikkir idirim
- +1 yıl
Ya tm😂
- +1 yıl
Niye %25 kalmış o oyle ya kimse vermeis uyysss
- +1 yıl
Eig yüzdesi
- +1 yıl
Dur bari yükseltelim onu verelim eic
- Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yıl-Çocuk torununuz muydu?
O sırada çocuğun annesi : 😯🤨😓😏 Ben doğurdum lan bunu 🥶
22 Yorumla- +1 yıl
😀Yaa yer yarılsın da içine gireyim jsjsjs
- +1 yıl
Anneme demişlerdi 3 yaşındaki kardeşimle parkta oynarlarken kjshdkf😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAy hasta mısın tatlım he pardon makyaj yapmamışsın 😏
24 Yorumla- +1 yıl
Ya ben demedim ama hastami diye yanımdakine sordum gerçekten de makyaj yapmamış.. alışmışiz full makyaj görmeye öyle görünce hasta sandim
- +1 yıl
ahsh nası biliyorum 😂
- +1 yıl
Ya ama ne bilim😀kadinin ten rengini ilk defa o zaman gördüm
- +1 yıl
ahsh kaçak kat çıkmış diyosun 🤣🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz eskiden evimizi taşımıştık. Kiracı kendi gelinini oturduğumuz dairede oturtacağı için bizim çıkmamızı istemişti. Gayet de anlaştığım insanlardı vs. Neyse biz taşındık bi akrabamız bana yaptı ki kavga mı ettiniz aranızda bir şey mi olduda taşındınız sizi evden mi attılar yaptı ben o kadar üzüldüm ki hala aklıma gelir üzülürüm. Patavatsızlık kötü bence insanların kalbi daha kötü.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,4b cevap paylaştı. Eski sevgilime yavrum gel demiştim ben at'miyim at mı çağırıyorsun demişti 😂😂😂 baya küfür etkisi yaratmış ona 😂😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Ne kaprisli maşallah
- +1 yıl
Geçmiş olsun 🙄
+1 yılKadınlara kilosuyla, giydikleri ve yedikleriyle ilgili söylenen her söz onlarda küfür etkisi yaratıyordur.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki erkek kişilerine?
- +1 yıl
Onu da sen söyleyeceksin : ))
- +1 yıl
😂Bilmiyorum yardım et de kizdirmayalim hemcinslerini
- +1 yıl
Kızdır onlar alışmışlardır😂
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı bir serzeniş ortaya koyan kadına etrafındaki erkeklerin" sen özel gününde misin?" diye sormaları🍀🗝️
12 Yorumla- +1 yıl
Öğrenmişler bir şey zırt pırt regl mi oldun 🙄
- +1 yıl
En çok da o esnada sinir eden erkekler der bu da mühim bir ayrıntı 🙄
+1 yıl"Seni doğuracağıma keşke temizlik robotu doğuraydım... En azından arada bir toz alırdı belki"
23 Yorumla- +1 yıl
O tatlı bir anne sitemi.. daha ağırı var boş ver o iltifat gibi geliyor
- +1 yıl
Daha ağırlarını söylemiyim jxjdjd
+1 yıl"Sen kilo mu aldın" yazısını okuyunca üzüldüm 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Zayıflayayinca da susarlar ama kıskançlık loding jsjsj
- +1 yıl
😂😂
Sen kilo mu aldın'dan daha fazla küfür etkisi bir söz varsa o da :
"sen niye kilo aldın ya?" dır.
O an böyle tepe tüyleri kalkar insanın, suratına bi tane geçirmek istersin ama olmaz saygıdır bilmem nedir cart curt.10 YorumlaKarşı cinsten biri bana Bi yanlış yapıp üstüne konuşmayı kesmişti sonra pişman olup yazmıştı "bana küs müsün" diye sormuştu bende " bu tarz seylere ayıracak vaktim yok" demiştim "küfür etseydin keşke" demişti galiba benimki bu
10 Yorumla
+1 yılHaklı bi konuda kızarken sen özel gününde misin? denmesi adeta küfür gibi dir bence.
12 Yorumla- +1 yıl
😂 tersini yapıyorum, saçma sapan trip atinca hayırdır regl mi oldun diye soruyorum ortalik buz tabi jdjd
- +1 yıl
iyi fikirmiş bunu bende yapim. 😊🌷
Bana sen Suriyeli misin dediklerinde deli oluyorum bu 3 kere başıma geldi
11 Yorumla- +1 yıl
Ama haklılar sarildi heryerimiz
O Eyeliner az olmuş ekmeğe de sür yolda yersin djsbdjs
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂bu iyidi
- +1 yıl
Anlayamadim bunu ben
+1 yıl_Bu bot beni sıktı.. _Sizin ayak bileginiz kalın hanfendi ondan. _Göğüs arasına şu dövmeyi istiyorum. _Göğsünüzde bir ara yok ki hanfendi oraya olmaz.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bunlar da bı ülkelerine dönmedi gitti demişti bı keresinde kızın teki arkadaşına benden için xD
11 Yorumla- +1 yıl
😂jwkskoiejdxndnsjsjsjsisiis
- Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılAyyyy sınava hazırlanıyorm iki dk telefonu elime alınca " sabah akşam o telefon elinde otur ders çalış" demeleri. Gün boyu çalışırım ama 10 dk teli alıyim abooo.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Küfür bilmem ki. 😃
Yalnız benim bir sözüm var küfürden beter diyor arkadaşlar.
"Salatalık olmadan cacığa girersen hıyar tadı verirsin." 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız kardeşimi gören insanlar ;
"Aaa bu senin kardesinmi ne kadar güzelmiş, hiç birbirinize benzeyiyosunuz "
Diyor14 Yorumla- +1 yıl
Onu bende yaşadım.. kardeşim daha güzelmiş jsjsjs neyseki kardeşim de alınmadım küsmedim😀
Cevap sahibi+1 yılBen sürekli aynı tepkiyi alıyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı cadde üzerindeki farklı liselerde okuyoduk , okul çıkışı yanıma gelirdi eve beraber gidiyoduk ve bütün sınıf arkadşlarım aynı tepkiyi veriyodu
- +1 yıl
Kırıldın mı ❤
Takıntı yaptığım bir cümle yok, ancak Sevmediğim biri bana kuzum dese bana küfür gibi gelir.
20 YorumlaKusura bakma geç döndüm yazamadım küfreder gibi çok işi olan insanlar ya zaman ayırıp yazamıyorlar açık açık umursamıyorum demiyorlar da
20 Yorumla
+1 yılBuyrun...
20 Yorumla
+1 yılBirini görmezden gelmek duymazdan gelmek yok saymak bence tüm küfürlere bedel..
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Ay canım hasta mısın? Ay yok makyaj yokmuş pardon. Bizzat iş arkadaşım yöneticim tarafından yaşamıştı bunu.
10 YorumlaKaç yaşındasın :23
X kişisi : 30 duruyorsun
Başka alakasız bir x kişisi 19 gösteriyorsun
19 olana değil 30 olana aliniyorum10 YorumlaDuygu dolu uzun mesajın ardından gelen “tamam” cevabı. Görüldü at, hatta canlı canlı karşa geçip deri yüz. O kelimeyi yazma be agaa…
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Müdür vb gibi kişilere yalakalık yapanlara kötü kuruluyorum, muhatap olmuyorum da zaten ama nabız yükseltiyorlar boşu boşuna
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılben seni arkadaş olarak görüyorum bazen saglam küfürdür
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığım işleri küçümsemeleri olduk olmadık eleştiren insanlar küfür etkisi yapıyor
10 Yorumla
+1 yılSana müsait değilim diyip Whatsapp da başkasına müsait olan kişi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. yemek yerken bende sürekli bişeyler istenmesi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSanayide usta mı çağırayım? Sanki ben Sindirella yım dokundunmu cozecem arızayı?
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Genelde kızlara sen kilo mu aldın diyince kovaliyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendimize yalan söylemeyi bırakalım sadece.
Başkalarına birşeyleri ispatlamak yerine.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. "Kampanyamız hakkında bilgilendirmek için aramistik" !!!
10 YorumlaKilolusun galiba? Çok mu yiyosn? Spor hareket falan yok mu?
10 Yorumla
+1 yılTam sofraya oturacam
Tuz getirir misin
VE
SU GETİR 😡😡😡😡😡😡😡😡10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılBi kadının kullanacağı en ağır kelime küfürden daha ağır , sende erkekmisin 😂😂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılinsanın senin gibi arkadaşı/eşi vs varken düşmana gerek kalmıyor
10 Yorumla
+1 yılHaklısın
peki
Göründüğünde daha zekisin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yok öyle alenen giydirme yapmam. Çaktırmadan alir o etkiyi biraz zekayı kullanmak lazim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kızüufursem uçacaksın biraz bak kendine bakımsız Tarkan gibisin
11 YorumlaDün misafirelikte pot kırdın dikkat et kendine bak sonra...
10 Yorumla
+1 yılHmm anladım ya da hmm peki kısacası hmmm olan her cumle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana verdiğim değeri bir duvara verseydim şimdiye çiçek açardı, sen bir yaprak bile vermedin, canın sağ olsun
10 Yorumlaen çok o dertliymiş gibi konuşan insanlar oluyo ya dert kıyaslanması diyorum
14 Yorumla- +1 yıl
O çok başka ya.. derdimi mi anlatiyorum yoksa acımı yarıştıriyorum anlamıyorum o yüzden anlatmam dert falan
- +1 yıl
Teşekkür ederim ❤
Evli olmasına ramen birinin keski eşin bu olsaydı demesi 🥲
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ya😒 ağır oldu bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar zayıflamışsın diyince çok sinirleniyorum, sanki bizim evde ayna yok
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnan aynıyım alamıyorum napiyim bünye meselesi yani 😀 sende ne çok kilo almışsın diyince de bozuluyorlar
Neden makyaj yapmıyorsun? Neden bu kadar makyaj yapıyorsun? Neden şık giyinmiyorsun? Neden aynı kıyafetleri giyiyorsun? Neden konuşmuyorsun? Çok az konuşuyorsun, niye böyle sessizsin? Neden iranda yaşıyorsun? Neden odadan çıkmıyorsun? Ve daha niceleri 😑
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin için değmez kıyafetlerin seni güzel göstermiyor birşeyi çok soruyorsun eğlenceli değilsin
10 Yorumla
+1 yılMal canım bunlar kötü şeyler bence küfür hatta djfjdjjjf
33 Yorumla- +1 yıl
Ayene
- +1 yıl
Kısmetlerimi kapatmayiniz lütfen djgjdjgjfg
- +1 yıl
Olur
+1 yılSen anlamazsın bu işlerden yaşın küçük
22 Yorumla- +1 yıl
Ay🤦♀️
- +1 yıl
Sen derslerine calis
+1 yılDeğer verdiğin kişinin seni umursamaması dünyanın dört köşesi üstüne yığılmış gibi hissettiriyor yaşatmayın arkadaşlar
10 Yorumla
+1 yılŞimdi anani laciverte boyadim :D :D :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kemal sunalin filmi geldi aklima
- +1 yıl
Karbonat erol karbonaaat :D :D :D
+1 yılYani AKP'lisin.
12 Yorumla- +1 yıl
😂 Yarim saattir kesintisiz gülüyorum yeter kksjieieowowow
- +1 yıl
:D :D
Sana değmez
61 Yorumla- +1 yıl
Bu çok ağır yaa...
+1 yılBen bu şekilde düşündüğünü bilmiyordum seni gerçekten yanlış tanımışım (yanlış anlaşılınca gelen bu cümle...)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aynen kelimesi bende küfür etkisi yaratıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aklımda dursun kullanmayayim bari😀
Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Gondikleme, bkz. Kardeş payı dizisi 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılMakyaj sende işe yaramamış 🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Ay ++++ yazamiyorum jsjsjs kendisine baksın
- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt