Alışmışım sessizliğe iki gün kalabalık yerlerde durayım üçüncü gün eve kapanıyorum🙄

#inci🌸
Alışmışım sessizliğe iki gün kalabalık yerlerde durayım üçüncü gün eve kapanıyorum🙄

#inci🌸
Çevrem kalabalık. Ben de tam tersine kalabalık bir ortamda yetiştim zaten 4 kardeşiz, annemler 8 babamlar 5, kuzenlerin sayısını bilmiyorum mesela.. Arkadaş ortamlarım da genelde kalabalık olur. Asıl yalnızlığı nadiren ararım. Benim hayatımda hep bir gırgır, şamata..
çevrem de ki insan sayısı hiç yok denebilir. çünkü samimi bulduğum güvendiğim kimse yok yakınım da ve hayatımda. zaten kimseyi de hayatıma kolay almıyorum.. gerçek hayatta ise şimdiye kadar sadece sildim.. çünkü zor zamanlarda kimse insanın yanında olmuyor.. bu yüzden de ne kadar az insan o kadar çok huzur diyorum hayatımda her zaman için..
İnci gülüm ballı lokumum bademli çikolatam ben de böyleyim ben deee... Ailem dışında beni çok seven (yaşadıklarımı anlatip anlatip bana bunlari yaşatanlara beddua edip bana dualar eden akrabalarim var onlara da beddua etmemeyi öğretene kadar ben gitmiyorum)
Oy o nasıl cumleye giriş ❤dünya kız çocukları günün kutlu olsun ❤
Senin de kutlu olsun gülüm 🌸💗
Teşekkürler gülo🌸
Çevremdeki insan sayısı az
Cevap
28Cevap
Çevremde iki elin parmağını geçmeyecek kadar insan var bazen fazla bile geliyorlar
Cevap veriyorum hic yok denecek kadar az, birde şu altimizdaki osman bakkal olmasa daha iyi olacak ya neyse :D
Osman amcaya selam 😂
hic selam verme valla yol tarifi istiyeni bile 20 dk en az rehin alir bildigin gibi degil kanka :D
Yaaa 😂ama konuş nolcak yalnızmı çekiyor
Sayiyi tamamen ben belirliyorum bu cok hosuma gidiyor🤣Dinginligi ve samimiyeti sevdigim icin az... Buradan emekli dayilar gibi de olmadigimi belirtmek isterim😅Yani eglenmeye gidelim dese yakin cevrem ona da ayak uydururuz 😀
Akraba çok var dost nadir çevre ise geniş djsjs
Çok insan çevrem var yaklasik 40 çalişanımla hergun içli dişli oluyorum 10 is arkadaşim bir çok firma ule gunde muhattap oluyorum cok olsada bu coklukta yanlizliktayim.
Hiç arkadaşım yok. Çünkü bu devir çok sahte. Dedikodu ve boş sohbetleri sevmediğim için yalnızlık paha biçilemez bağımlılık yapıyor.
Çok değil az ama öz buda benim için yeterli.
Varlar maalesef gerektiginde yoklar hep gereksiz zamanlarda gukkiiii diye hayatıma giriyorlar sanki beni izliyorlar olabildiğince sakin ortamlara yerlere köşelere kaçıyorum
Çok ya arkadaşlarım kuzenlerim yeterince çevremdeler.
İstediğim zaman kullanabilidiğim insan sayısı çok denebilir. 😌
Gerçekten çok az insan var. Ama kafam rahat gerçekten..
Ben insan sevemiyorum, tahammül ve katlanma düzeyim yok
Çok değil bence. Az ama öz
Az ve öz konuş insan iyidir her zaman
😂dedim ay banami diyor jsjsjs az ve öz olsun kafam kaldirmiyor yaşlandım ben
Ailemden başka kimsem yok reel hayatta.
Hiç gereksiz insan yok iki elin parmağını geçmez o kadarcık.
eş dost çok sağolsunlar
şu an az şehire yeni taşındım
az ve öz
yeter fazlası zarar
Az. Çok insanı almam hayatıma
Çok, keşke daha az olsaydı
Çok fazla var hepsini seviyorum 😊
Az.. kalabalık sevmem
Ne çok fazla ne çok az orta kıvamda
Yeteri kadar herkes ederi kadar hahah :)
Çevremde çok insan var
Az ve öz...
Tahammülüm kalmadıkça insan sayısı da azalıyor
Pek nadir, gidenler de kendileri gitti.
Çok tabi ki sosyaliz biz
Olması gerektiği kadar
Zaman geçtikçe azalıyor...
Çok çok çok az
oldukça kalabalık
Çok gibi ama az
çok fazla
Yokk