Kişilik & Karakter Tek kelimeyle açıklar mısınız derdiniz nedir? İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor canınızı sıkan sizi üzen dert yapan şeyi tek kelimeyle özetler misiniz? Güncellemeler+1 yıl Nerdesiniz Güncellemeler+1 yıl Kimse yokmu Tek kelimeyle açıklar mısınız derdiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Yaşamak 0 0 Yorumla
Priosnrs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bir şeyleri yapabilecekken yapamamak. Çok koyuyor bana öyle böyle değil. 1 4 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ne yönden peki Yorumla Priosnrs +1 yıl Gidip çalışıp sosyalleşip her hayalimi gerçekleştirmek varken askerliği bekliyorum ve farklı şehirdeyim Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Himmmm kötü bro engel yani hayata Yorumla Priosnrs +1 yıl Her açıdan engel. Şu an bir çok şey için koşturmak varken mal gibi bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek arkadaşım yok halk tabiriyle evde kaldım 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Evde mi yaşın genç daha :) Yorumla
Bernareçel Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Çok sey 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Özetle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl azg*n 2 5 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yok artık abart sende ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır cidden sevgililerimi aldatmadan duramıyorum Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Neden peki bu durum doyumsuzluktan mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet canım hep yeni penisler istiyor Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yaaa terbiyesiz gibi konuşma :( Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maddiyatsızlık 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Öğrenciyiz heralde :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşamak
Bir şeyleri yapabilecekken yapamamak. Çok koyuyor bana öyle böyle değil.
Ne yönden peki
Gidip çalışıp sosyalleşip her hayalimi gerçekleştirmek varken askerliği bekliyorum ve farklı şehirdeyim
Himmmm kötü bro engel yani hayata
Her açıdan engel. Şu an bir çok şey için koşturmak varken mal gibi bekliyorum
Erkek arkadaşım yok halk tabiriyle evde kaldım
Evde mi yaşın genç daha :)
Çok sey
Özetle
azg*n
Yok artık abart sende ;)
hayır cidden sevgililerimi aldatmadan duramıyorum
Neden peki bu durum doyumsuzluktan mi
evet canım hep yeni penisler istiyor
Yaaa terbiyesiz gibi konuşma :(