Seni, gün içinde kızdıran, sinirlendiren şey nedir?

#inci🌸
Seni, gün içinde kızdıran, sinirlendiren şey nedir?

#inci🌸
Günlük olarak hayatta en çok neye kızıyorum diye sorarsanız en başta samimi olmayan davranışlara çok kızıyorum yani insanların birbirlerine olan sevgisi yok ise yapmacık hareketlerle seviyormuş gibi davranması beni çok sinir eder ikincisi bazı insanlar kendini çok akıllı zannedip karşısındakini canım Neden insanlar var onlara çok tav oluyorum onun dışında insanların sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi bir EGO kompleks burnu Kaf dağlarında kişilerden ötürü rahatsızlık duyuyorum onun dışında insanların birbirlerine olan bakışlarında göz ile rahatsızlıklarında göz temaslarında çok sıkıntı duyuyorum gizli bir iç dünyaları var o iç dünyalarına yansıtmıyorlar bambaşka bir insan formatında bürünüyorlar tatmin mi desek artık buna adına ne koyarsınız Yani bu tip şeyler artı saygı ve sınır hadilerini çok aşıyorlar o da çok kızıyorum
Napsak kimseye muhatap olmadan yaşanmiyor az muhatap az temas cok huzur
Şahsen ben kızmam olaya hep mantiklı yonlerden empati yaparak girerim ben sinirlenmem darilirım kirilırim uzülürüm ama sinir kadar boş bir şeyi asla yapmam atalarimız boşuma dememiş sinirle kalkan zararla oturur diye, ben gülerim sürekli çevreme neşe saçan bir insandım taki hayatın gerçekleriyle karşilaşana kadar gülmeyi bıraktım ama arada bi arkadaşlarım sağolsunlar güldürüyorlar aşk hayatim olmadı 1 kıza aşik oldum 5 gün boyunca hic hata yapmadan üzmeden hep iltifat ederek ilgilenerek konuştum ama kızın bana ayiracak zamanı yokmuş önceliği sinavmış dediği anda bittim ben şimdi bende sinava hazirlanacağim ama piskolojim bitik durumda ne dogru düzgün düşünebiliyorum ne başka birsey derlerime çalişamiyorum aklimda hep o var bana yardimci olabilecek var mı
5 gün mü konuştun sadece?
2 yıl +15 gün + 5 gün
Zaman lazim.. zaman hepimize iyi geliyor
Ölüm bekliyormu usta
Günlük hayatta en çok samimiyetsiz cahil insanlara kızıyorum.. yani laftan anlamıyorlar ya da mesela dost gibi görünüp arkadan iş çeviriyorlar.. kısaca aslında insanlar diyebilirim. çünkü insanlar olmasa dünya daha güzel bir yer olurdu. her insan aynı değil ama çoğu insan var ki maalesef kötülükten başka bir şey düşünmüyorlar.. bu yüzden de hayatı bize ve sevdiklerimize zorlaştırıyorlar.. birde kendi yaşadığım sağlık sorunları ya da kişisel sorunlarım var onlara da kızıyorum ama bir yerden sonra artık her şeyi boş veriyorum yani hiç bir şey umurumda bile olmuyor benim.
Şu sıralar benim olduğum şehir çok soğuk ve kızların bu soğukta yaz aksami dışarı çıkarmış gibi giyinmeleri beni sinir ediyor tamam ben de seviyorum mini etek şort falan giymeyi de bı mantık var bu kadar soğuk bir havada o miniyle nasıl gezebiliyorlar üşümeden hiç anlamıyorum bence mantıklı bir açıklamalari da yok yani sirf kombin güzel diye giymeyi goze alıyorlar.. çok saçma
Cevap
29Cevap
İşle alakalı şeylere kızıyorum
Bazı insanların samimiyetsiz bir şekilde bana olan kinlerini anlatmamaları.
Semih😀napicaz seni
Sen düzgünsün onlar pis 😂
Rica etmiyorum😂 öylesin sus
Ben en çok kendime kızıyorum şahsen. Geçmişi bırakmayan bir tarafım var ve gün içinde kaygılı olabiliyorum
Çok düşünüyorsun... Zihnini başka seylerle mesgul etmeye çalışsan keşke
Arabayla dışarı çıkarsam hep sinirleniyorum onun dışında Küfürbaz Haydo'nun miras bölümü gibiyim 😂
cahil müşterilere
cahil ve aptal olan şöförlere
sosyal medyada gördüğüm bazı tipini gondiklediklerime
Bennnn. Kızım iyi gidiyorsun işte ne stresi yapıyorsun diye paraliyorum kendimi kaç gündür yoğun strese girince.
Yaptığım işi bir başkasının söylemesi zaten ben sorumluluğumu biliyorum ve işe başlamışım niye karışıyorsun neden 😤
Sürekli tekrar ettirilirse bir şey en sonunda kızarım bin defa anlata anlata artık tahammülü kalmıyor insanın yahu.
Vaktimi ve enerjimi kızmakla israf etmiyorum kızılacak öfke krizi geçirtecek çok kişi ve çok olay var da, vakit az🍀🗝️
İnsanların tahammül edilemez davranışlarına kızıyorum.
Çok soru sorulmasına çok yakın olmayan kişilerden bu aralar
Boş boş konuşup her bildiğini doğru kabul edip kopya hayat yaşayan insanlara.
Birinci bana yalan söylenmesi ve arkamdan iş çevirilmesi
hiç bir şey kızmıyorum artık her şeyle barışığım en fazla artık önemsemiyorum
Sanırım kargoculara, telefonu ve kapıyı açmıyorsam neden zorluyorsun yani? Bırak git kapının önüne deli gibi zile basıp, aynı zamanda ısrarla aramak neden? Uykudan uyandığım yetmiyor gibi, sabahın köründe uyanmak bir hayli sinirlendiriyor beni.
Emil bakkala gideceksin evde ekmek yok
Tm oğlum tm siz almayın ben alırım onuda ben alırım vicdan yükleniyor 😂bide çöp olayi var
cok tehlikelisin
Bunu söyleyen ilk kişi değilsin.. ama neden.. anlamıyorum naptim 😂
Bende ole oldugum icin anladim dielim
Her an her şeye kızabilme potansiyelim var
Kahkaha atarken pat diye yüzümüz düşebilir ve kimse soegulamasin💅💗
Trafikte burnunu karıştıran insanlara
😀ya öfff sende
Bir şeyi bin defa tekrar ettirip sonra tekrar ede ede sinir olunca "ay canım sen de çok sinirlisin gerginsin" diyenlere..
Yavaş yürüyen ve toplumda bağırarak konuşan insanlar
Her an her şey olabilir hep kızıyorum
Hayat başlı başınz bi sacmalik herseye
Tembel insanlar.
Gereksiz konusan ya da tavır alan tipler
Bir şeye kızmıyorum artık
İnsanların davranışlarına
Günün çabuk bitmesine
Haksızlıklara birde mültecilere
Anlattığım konu basit olmasına rağmen anlamamakta ısrar eden insanlara sibir oluyorum genelde...
Evin dağılması
Sen bir anasın
Müşteriler deli ediyor
Boş muhabbetler olursa
Tüm sorulara uğraş xper yükselir 😂
4 olmuşsun
Anlamadim😂ay ben hep begenim sen hep yaz görüş 😂ne kadar görüş o kadar pasta jsjss
Takip etmesem. olur mu
Nedeni yok..
Yanımda ben bişey konuşurken beni dinlemeyip telefona bakan kişilere sjsjs
Saygisiz ukala becil likyapanlar
Saygısız insanlar
Her şeye kızarım🤕
Ömür törpüme...
Siyasal islamcılara.
Pasaklılara vurdumduymazlara beceriksizlere
Aptallık yapanlara
Temizlik yapmak ya.
Kendime