Profiline bakmış olabilirim sıfır detay sıfır etkileşim sıfır takip sıfır takipçi ve ilk sorunu daha dün sormuşsun. Aklıma kaplan belgeselleri geldi direkt koca mondafona fillere sinsi sinci yaklaşıp iki lokmalık ediyorlar 😅 sana da kaplanı yakıştırmış olabilirim
Anonim bir uygulama zaten tabi ki kendini tanıtma tabi ki ama ufak detaylar verebilirsin ama tabi ki orası senin alanın istediğin gibi düzenlersin sana kalmış ve teşekkür ederim 🙏🏻😇 yorumun için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rakun tabi ki de
https://www.youtube.com/embed/FTcjzaqL0pESenin bu rakunlarla alıp veremediğin ne reis 😅😅
Yani bilmiyorum açık konuşmak gerekirse.
Senin ruh eşin olan hayvanın kaplan olabilir, sessiz ve güçlü. İlk önce avını bekler, yaklaşır ve parçalar. 🐯😅
Peki seni böyle düşündüren sebep ne?
Profiline bakmış olabilirim sıfır detay sıfır etkileşim sıfır takip sıfır takipçi ve ilk sorunu daha dün sormuşsun. Aklıma kaplan belgeselleri geldi direkt koca mondafona fillere sinsi sinci yaklaşıp iki lokmalık ediyorlar 😅 sana da kaplanı yakıştırmış olabilirim
Yeni üye oldum ve sanal ortamda kendime dair detay vermeyi seven biri değilim, ama düşünce tarzını sevdim.
Anonim bir uygulama zaten tabi ki kendini tanıtma tabi ki ama ufak detaylar verebilirsin ama tabi ki orası senin alanın istediğin gibi düzenlersin sana kalmış ve teşekkür ederim 🙏🏻😇 yorumun için teşekkürler
Evet anonim ama ben sevmiyorum ve tercih etmiyorum yine de, rica ederim. ♡
Tabi ki dediğim gibi sana kalmış orası senin sayfan senin istediğin gibi her şey,🙏🏻😇
Kedi kesinlikle
Vaşak veya diğer kedi türleri 😻
kimseye eyvallah'ı olmayan bi kediyim
Kuzgunum.
Siyah jaguar 🍀🗝️
Kuzgun🐦⬛
kedii
Kedicik 😊