Sen genelde nasıl birisin sıcak mısın yoksa "Buzdolabı gibi" diye benzetilen misin?

#inci🌸
Sen genelde nasıl birisin sıcak mısın yoksa "Buzdolabı gibi" diye benzetilen misin?

#inci🌸
Karşımda ki kişiye göre.. genellikle hak edene değerimi bilene sıcak kanlıyım. ama beni takmayan umursamayan kişilere ise buz gibi oluyorum ki. zaten bir sonra da da hayatımdan silerek yanıt veriyorum o kişileri. kolay insan da silmem. ama bazıları hak eder. ben her zaman konuşmayı seven biriyim içime kapanık olduğum için de biriyle konuşuyorsam bu benim için büyük bir şey aslında. çünkü zaten herkesle arkadaş olan herkese anında kaynaşan biri değilim. zor sürüyor alışmam ya da güvenmem. alıştıysam da karşımda ki insana değer veririm ve ona karşı sıcak kanlı cana yakın samimi olurdum.. zor günün de de yanında olurdum..
Soğuk kanlı olmak her zaman en iyisidir çünki olaylara kapilirsan bitersin en iyisi mantıklı bir bakış açisiyla bakmaktır tep verme bilinmez ol
Sıcaklık yürekten gelir karşımdaki insan kâlbimi ısıtmayı başarıyorsa sıcakkanlıyım hakeden kişilere..
Bunun için güvenimi kazanması gerekiyor karşımdaki insanın. Bana haksızlık yapan birisine de sıcaklık sunmam mümkün değil. Herkese hakettiği gibiyim daima🍀🗝️
Oldukça sıcakkanlıyim, istesem de soğuk olamıyorum huyum kurusun.
Cevap
26Cevap
Nerden baktığına bağlı soğuk kanlı gibi geliyorsam bile aslında çok sıcak kanlı da olabilirim duruma göre.
Sayin modum Cevap veriyorum; Lakabim okul yillarinda buz adamdi ama perdelirimi indirince kedi gibiyimdir.
Baya sıcakkanlıyımdır sevdigim insanlara sevmediklerime de bir o kadar soguk
Soğuk kanlı. Bir olayda hemen çözüm üretmeye çalışırım.
İnsanına göre insanım. O ayarı ben kuruyorum.
Genelde sıcak kanlı biri olmakla birlikte bazen beklenmedik şekilde soğukkanlı da olabiliyorum.
Genelde tanımayanlar soğuk kanlı biri gibi görür ancak sıcak kanlı biriyim.
Dışarıdan baksan buz gibi ama içim sıcacık 😄
Üf üff ne sıcak ne sıcak 😂
Kaç derece😂
Termometreler dayanmaz yavrucum 😂
Bence sıcak kanlısın gayet merve 😂
@Barış_LonelyForever Zaten onu kastediyorum 😂 Çok sağol 😁❤
@Bidolutatlılık Rica ederim ne demek 😂 <3 🙈
Dışardan bakan insanların konusmaya çekindikleri ve soğuk görünen biriyim ta ki benimle yakından sohbet edilene kadar
Çok sıcak kanlı birisi olduğum söylenemez..
Kimine sıcak, kimine de soğuk : ))
Adamina göre muamele😂
Öyle olması gerekmiyor mu
Öyle olmasi gerekiyor
Ben dışarıya yabancı bir insana soğuk kanliyimdir ama beni tanıyanlar bilir eğlenceli ve komik biriyimdir.
Sıcakkanlı davranan birine sıcakkanlı olurum soğuk davranan kibirli birine ise buzdolabından daha beter olurum kısacası kişiye göre.
Sıcak kanlı, neşeli, eğlenceli
3'ü bir arada
Genellikle sıcak kanlı bir insanım. Hemen hemen herkesle kolayca samimiyet kurabilirim.
Sıcak kanliyim
Belli olmaz bazen sıcak bazen soğuk
Normalde sıcak kanlıyım ama kişiye göre değişir bu
Sıcak kanlı olduğum söyleniyor
Soğuk kanlı bir insanimdir.
Soğuk ve aksiyim ama buzdolabı kadar değilim
Kişisine göre olurum. Ama genelde sıcağım
Dış soğuk iç sıcak 🙄😅
Soğukum
Sıcak kanliyimdir
Kişiye göre sıcak ya da soğuk olurum
Hem sıcak hem soğuk 😄