AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biz de ıslatmamış sokmamış arıyoruz da herkes rezerve
Ben mesela hayatimda hic kiz gormedim
Hangi kameraya el sallıyoruz 🙋🏻 severek izliyoruz bizim 5 yaşında yeğen var sizi çok seviyür sizi görünce sevinçten kertenkele dansı yapiyür Arizona olanından
😂😂😂😂😂 cocuk ne seyredecegini biliyor
Höhö
Sinsiliğimi ölçtürmedim diye içimde kaldı ama
Özölçümüm iyidir ben ölçtüm aslında🙄 soruyu okuyunca merak edip kendim önce bi ölçeyim önce diye çektim de pislik yaparsın diye atmadım
Ya sen bana hep malzeme veriyorsun ama ya 😂😂 ve sıkıldım şu hayqtimda hic kiz gormedim demekten.. Sen simdi deyince atmadim pislik yaparsin diye , icimden sey demek gecti. Evet yapabilirim atma. Cunku hqyatimda hic dudak gormedim 😂😂
Takip atiyorum qtabilirsin dm den. Ve sana soz bir kez bakcam 😂
Malzeme veriyorum öyle mi yemin ediyorum tanımadığım kimseye bu kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum sanki melake kendisi
Ok 😂
Dur profile attım ordan ölç
Baktim 😂 kisaca mi yorumliim yoksa uzun uzadiya mi?
Paşa gönlün nasıl isterse
Yuzde 5 sinsilik sezdim. Oda yarisina bakarak. Tamami olsaydi yuzde 10 derdim. Gectin yani fazlasiyla siniri 😂
Yüzde 10un sınır üstü olduğu bir matematiğe aklım sırrıım ermese de tenks insafın için
Yuzde vermeyi bende sevmem. Neye gore kime gore yuzde yani
Dipnot, sana fotoğraf atacak kadar kafayı yemedim 😂
Niye fotograf mi yiyorum 😂
Zaten burada bi kizdan isteyecegim son seydi o bir. İkincisi birde mesaj atmasini istemek. Dahada demem zaten
Oda yani ses attin diye hasdaslaştin dedim foto atmasin rahatsiz olmasjn diye dmnden atsin dedim icjmden. Hata bende ince dusunmek hata hata hata😂
Bu ne şiddet bu ne celal sakin 😂 hır hır oldu sana hav hav🤔🤔 noluuurr iste mesaj atmak
Sen hatanın komple vücut bulmuş hali olabilirsin 😂
Sen hatanın komple vücut bulmuş hali olabilirsin
Sen öyle sen hıh
Pislik yapmadığın için sağol buarada, yapsaydın eğer prostat ol diye beddua edecektm edince tutuyo benim 12den isabet ediyor ıskalamıyorum🙄 eskisine kilo alsın demiştim 10 kilo trink bünyesine gitmiş🤪
Ha bi de gözlük takmış
Bonus olarak
Bana aman diim prostat deme cis yapiyormus gece onlar yataga 🤣🤣 bu yastan sonra sidikli olmayak
Bide neydi o pinpon topunun uzeerine oturuyirmus hissiyati mi neydi shshdk
Bilemem orasını adam olcaksın🤔 senin gibi çok var burada biliyo musun🙄 sonra takip manyağı oluyorlar
Gerçi madamı adam yapmakta üstüme yok🤪
Senin gibi cok var burada demene aldırış etmemek icin zor tutmuyorum kendimi 🤣
O ne bicim laf. Hic oyle sey birine tanimadan etmeden denir mi?
Aldırış etme zaten al ve dış dış et
Sonra da akabinde kış kışş
Şimdide kovulduk iyi mi 😂
Yorumuma da beğeni atmişsin elin sürçüşüştü herhalde elini nereye bastığına dikkat et
Goruste mi layklamıyak 😂😂
Normalde yapmam spesfik yerinin kymetini bil. Oyle dikkat et mikkat et bana sökmez ona göre
Shut up shut up kazanova beyfendi
Ayrıca attığın takibe de 50 tane kılıf uydurmana gerek yoktu 500 kez atsan birinde kabul etmem 😂
İçimde kaldı da söylemeden edemedim 😂
Takip ettiğim kişiden başkasını takip etmiyorum etmem zaten
Tek taraflı takip ne işine yarayacaktı ki 🤔
Bana mesaj atilmasi kapali. Eger ben seni takip edersem bana mesaj atabilirsin diye takipbattim at diye mesaj. Bu bu sekilde dusunulmus birseydi
Anlıyorum problem değil gereksiz uzadı. Haybeye rahatsız etmeyelim birbirimizi daha fazla bence
İçimde kalınca kötü oluyor çok ya bunu da söyliycem😂 çok doğru yapmışım isteği silmekle onu farkettim🙄 yaptığım en doğru şey olmasa da ilk 100e girer, seve seve zirvede halay başı bile olur hatta
O zaman hrsımı alamam ki benim engellemem gerek
Engelledim🤔 hani 0 dan sonraki kalan 10 rakamın tüm kombinasyonlarını deneyip kazara numaramı bulursan falan dedim önlem olsun dedim çok ütopik de olsa bu😂😂
Nothing is impossible.
Natink imposıbıl ne demek 😂
Sen niye böyle şekerellasın 😂😂😂
Ne biliyim ben mi doğurdum haa ben doğursaydım niye bu tatlı deselerdi cevap verebilir miydim zannetmiyorum yapmışım olmuş derdim😂 yapmışlar olmuş birincisi, ikincisi sanane seni ilgilendirmiyor hiç😂
Baya güçük finkirdek neseli sincap gibisin sjshsh
Edebini takın ya da s... ktir git benim asabımı bozma
Y.. vşak herif
😂😂🙃
Ters gulumseme yanlis oldu 😂😂😂😂 tamam gittim haha
Defol
Okkey
Uzanamayınca mun mun mun dar dar dar 🙄 sol avcunu alıyosun bi güzel yalıyosun
Haklisin hayatimda hic kiz gormedim
Erkek fingirdeği olarak mı🤔 ağla belki inanırım 😂
Ben kimseyle küs kalmayı sevmem hakkını helal er
Hakka inanırım çünkü rahatsız olur içim
Söyle
Yuzde 40 sinsi
Üst dudak yok bende ondan galiba 😅
Sen ne ayaksın lan
Niye lan mk ne dedik 😂
Az önce niye böldün sohbeti
Ayıp ya arkadaş
Yapman böyle ya
Aga sevmiyorum biraz gorus birakanin altna girus birakani ya. Yoksa banane tanimam etmem banane o karıdan
Ama ekmegine kan dogradiysam afedersin
Ekmeğe kan dograma değil arkadaş güzel bir sohbet içindeydik seviyeli hoş bir sohbet ti neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok
Baska bak 😂😂😂
Engel yedim senden sonra
öyle bişey mi varmış
Bence var