♾️ Sabah başladığınız gibi aynı rutin mi bitiyor gününüz? yoksa değişiklikler oluyor mu hayatınızda

♾️ Sabah başladığınız gibi aynı rutin mi bitiyor gününüz? yoksa değişiklikler oluyor mu hayatınızda

Her günüm birbirinin aynısı oluyor genelde. Elbette farklılık yaşadığım anlar da olmuyor değil.. Gündüz farklı ruh hali ile başlayıp mutlu uyuduğum da oldu, sabah mutlu şekilde uyanıp akşam göz yaşları içinde uykuya daldığımda
Yani bana da sabah nasıl başlarsam gün öyle devam ediyor gibi geliyor 😄 Bugüne kadar öyle oldu genelde.. benim kontrolüm dışında gelişen sürprizler olmadığı sürece öyle oluyor 🎉🎀
Genelde nasıl başlıyorsam öyle bitiyor stabil bir hayata sahibim bu sıralar
Teşkürler ☮️
Rica ederim 🌸
Gün içinde ne yaşadığıma, neler yaptığıma bağlı olaraktan değişiyor 😃
Thank u reis djdk
Rica ederim kardo sdjsdj :D
Cevap
7Cevap
Her daim gülümseyerek güne başlarım gadası
Gece uyumadan önce de her daim yüzüm güler elhamdülillah
Aynen öyle oluyor valla şu 2 gündür. Gayatri mantra açıyorum dersler yeşil çay içmeler kahveler hayaller spor yapmalar işler güçler derken gece de bunların tamamini kapsayan 1 saatlik rutinim oluyor. Sonra kıps kapanıyor gözlerim.
Hayır mutlu uyanıp gün içinde etkilendigim bazı şeylerden kaynaklı günü mutsuz bitirmisligim de oldu veya tersi de oldu ama gece rüyamda güzel şeyler gormuşsem modum yüksek ve keyifli uyanıyorum.
Değişiklik oluyor. İşte o günün koşullarına göre farklı insanlarla toplantılar dilekçeler duruşmalar... Akşam eve gelince ertesi günün yemeği, TV ve dinlenme..
Sabahım da gündüzüm de gecem de aynı bitik çaresiz hüzünlü değişen hiçbir şey yok yani...
Hayır aynı bitmiyor..
Günaydın 😅
Değişiyor bu durum 💃
Günaydın ✌️😅
Gece güzel bitiyor yatarak.
Hiç belli olmuyor aslında
Evet aynen öyle bitiyor
Bu aralar kötü başlayıp kötü bitiyo 😏
Neden
Hayır öyle bitmiyor genelde.
Çoğu zaman b*k gibi başlayıp b*k gibi bitiyor
Evet