Kişilik & Karakter Dudaklarınız en son hangi yemini etti? Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Senii bana yazan da çizen de silen de kader değil miii🤭🙃Günaydın, mutlu haftalar. 🥳🎈 Dudaklarınız en son hangi yemini etti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kötülük yapanları affetmemek. ve kim ne yaparsa aynı şekilde davranmak. 1 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl soneeeğrrr seni bana yazan da silen de kadeeeeğr değiil mi 😞 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ben yemin etmem tövbe ederim 😄 2 1 Yorumla Melioraa +1 yıl Tövbe estağfirullah, iyidir😄 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Avakado sürdüm 😋 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sporu bırakmamaya 😂 2 5 Yorumla Melioraa +1 yıl Nasıl gidiyor 😄 Yorumla efulimmm88 +1 yıl 10. Gün bir gün fire vermedim 😃 ama bugün artık ağrıları hissediyorum 🥺 Yorumla Melioraa +1 yıl Süper ya pes etme bi kac güne geçer alışır bünye ☺️ Yorumla efulimmm88 +1 yıl Geçmezse gelir burada ağlarım 🥺😂 Yorumla Melioraa +1 yıl Kıyamam gell 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötülük yapanları affetmemek. ve kim ne yaparsa aynı şekilde davranmak.
soneeeğrrr seni bana yazan da silen de kadeeeeğr değiil mi 😞
Ben yemin etmem tövbe ederim 😄
Tövbe estağfirullah, iyidir😄
Yemin etmem kolay kolay
Avakado sürdüm 😋
Yemin etmem siler geçerim
Sporu bırakmamaya 😂
Nasıl gidiyor 😄
10. Gün bir gün fire vermedim 😃 ama bugün artık ağrıları hissediyorum 🥺
Süper ya pes etme bi kac güne geçer alışır bünye ☺️
Geçmezse gelir burada ağlarım 🥺😂
Kıyamam gell 😄