AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim hayatım olmadı hiç.
Benim de ömrüm evde geçti gidiyor gençliğimi hep eve kapalı asosyal geçirdim senelerdir hiç evden dışarı çıkamıyorum hayatım evden ibaret
Halbuki çıksan ne engelin var mı bizde baba izin vermedi senin kimse engel olmuyor sağlığın da tam
Ailem engel değil sağlığım da tam evet ama maalesef aşamadığım şeyler var senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğimi de hep eve kapalı geçirmek zorunda kaldım
İş falandami yok
Hayır yok gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti gitti
Seni tutan bir şey yok bence kendine gel çık bir iş bul çalış
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım sosyalleşemedim kendimi hep eve kapattım insanlardan kaçtım kendimi geri çektim içime kapandım yaşım ilerledikçe utangaçlığım çekingenliğim daha da arttı öz güvenim gelişmedi hayatın dışında kaldım gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir evden dışarı çıkamıyorum
İşte şimdi tam zamanı çık kır zincirleri iş başvuruları yap öncelikle bir işe gir kendiliğinden acilcaksın beni dinle geç değil henüz ama oturmaya devam edersen çok geç olur
Senin dediğin kadar kolay basit olsaydı gençliğimi eve kapalı işsiz asosyal geçirmezdim zaten ben senelerdir istemeyerek eve kapalı yaşıyorum 5 10 15 20 sene önce de aynıydım hâlâ aynıyım hiç açılamadım kendimi aşamadım olmuyor dışarı çıkamıyorum insanlarla yakınlık kuramıyorum utanıyorum çekiniyorum korkuyorum öz güvenim yok hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz biriyim hayatı hep kaçırdım kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum
Valla hepsi senin suçun ayağın sağlam kolun sağlam kafan sağlam acaba engellin olsa nasıl olurdun
Çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu hiç değişmedi bu özelliklerimi kontrol edemiyorum degiştiremiyorum bu yaşıma kadar istesemde değişemedim yaşım ilerledikçe utangaçlığım daha da arttı bu benim için basit değil gençliğimi hep eve kapalı geçirmişim sonuçta
Kusura bakma ama hepsi senin suçun istesen her şey değişir ama çıkmamakla ısrar eden sensin
Neyse beni kimse anlamadı anlamıyor da zaten
Ee seni millet anlasa ne olacak ki dışarı çık diyoruz ne demek çikamıyorum ya dışarı nasıl çikamıyorsun çıkmak zorundasın sen üniversiteye aciktan okuyarak cok buyuk hata etmissin, eve kendini iyice alistirmissin, ya sal artık kendini dışarı, senin yerine ben stres oluyorum her yorumunu okudugumda, ezikte olsan, cikacaksın, markete git, ya hiç mi cikmiyorsun yoksa ayda yilda cikar misin
Çıkamıyorum ailem bile çıkaramıyor markete çarşıya pazara parka etkinliklere gezmeye hiçbir yere gidemiyorum maalesef senelerdir evden çıkmıyorum gençliğimi eve kapalı geçirdim keşke sorun sadece eve alışmak olsa ama değil utangaçlık hayatımı böyle şekillendirdi
Ya utangac ol istedigin kadar seni yemiyolar emin ol. Otobuse bin annengille git. Annengil bile cabalamis bak senin icin, gitsene duzgunce utangac olupta ne yapiyosun sanki
Ben çocukluğumdan beri böyleyim hiç açılamadım maalesef yaşım ilerledikçe utangaçlığım çekingenliğim daha da arttı ve hayatım hep olumsuz etkilendi kendimi hep geri çektim içime kapandım evde durdum dışarı çıkmadım sosyalleşemedim öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi gençliğimi hep eve kapalı asosyal yalnız geçirdim hiç arkadaş çevre edinemedim iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadı senelerdir evdeyim hayatım evden ibaret dışarı çıkamıyorum böylece evden dışarı çıkmadan yaşlanıyorum
Offffff hâlâ aynı cevaplarrr, yardimci olmaya calisiyorum. Seni de anlıyorum ama sen ısrarla hayır olmaz diyosun. Yapamam, edemem
Beni anladığın ve yardımcı olmaya çalıştığım için teşekkür ederim ama benim için hiç kolay değil maalesef hayatım boyunca aşamadım utangaçlığı
Utangacliktan kastin ne anlamadim ki sonucta kimseyle muhattap olmayacaksin, annenle ya da babanla gez gel ya valla korktugun gibi bisey yok. Ya Allah rizasi icin en azindan parka git be yalniz kalabilecegin yerlere git ya da aksam cik disari kimseyi gormek istemiyorsan bak yolda yuru cok iyi gelir
Utangaçlık hem kendimden hem insanlardan kaynaklı yani kendimi geri çekiyorum kapatıyorum insanlardan kaçıyorum kimseye kendimi göstermek istemiyorum insanlarla yakınlık kurmak beni korkutuyor dışarı çıkmaya utanıyorum bilmiyorum çocukluğumdan beri böyleyim utangaçlık çekingenlik geçmiyor dışarı çıkamıyorum eskiden az çok çıkardım ama yaşım ilerledikçe utangaçlık iyice arttı ve evden çıkamaz hale geldim
Özele gelsene mesaj aticam
Bazen eve kapalı bazen çok sosyal döneme göre değişiyo
Benim de aynıydı ama şimdi sosyallestim açıldım değiştim ama babam yüzünden değildi ve yalnızım tek sıkıntım yalnız olmak hayatımda bir kız olmaması
Yaş kaç
26, noldu ki
Ne kadar geç kalmışsın acabe diye sordum
Geç kalmadım aslında ya daha gencim 😅
Evet bende o yaslardayim
Kaç yaşındasın
26
Seçici biri misin peki nasıl erkeklerden hoşlanırsın tipe önem verir misin yani
Ve hiç çıkma teklifi falan almadın mı
Tipten çok karekter ve iş hayatı önemli benim için
Hmm anladım açık mısın kapalı mı bu arada yanlış anlama lütfen sadece merak ettiğim için soruyorum
Onu söyleyemiyoruz
Neden ki
Öyle
İyi bakalım sen bilirsin
Hiçbir zaman sosyal bir ortamım olmadi. Dis gorunusumden dolayı asosyalim (26)
Bende aynı durum ama ben çok istedim babam her zaman karşı geldi sonra hevesim öldü dış görünüşünü bence abartma şöyle düşün o insanlar kimki hepimizi yaratan Allah
Sosyal bir ortamdaydım son bir kaç seneye kadar 😒
Şimdi niye değil
Arkadaş çevremi azalttım, yakın arkadaşlarımla uzak mesafelere düştük, hayat şartları vs vs
En azından kısa bir süreliğine oluyor
Ömrüm evde geçti ve geçiyor sanırım geçecek 🙄
Sebebi ne
Genelde iş haystinin içerisindeyim.
Bizden olmadığın için şanslısın
Ne demezsin keşke sizin gibi olsam
Emin ol hayat böyle çok durgun
Böyle de çok sıkıcı ve yorucu
Ne iş yapıyorsun
Belediye işi gönül işi
😬
Sjsj