Kişilik & Karakter Dışarıdan insanlara nasıl bir imaj sergilersiniz? tülayısevenoçocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gerçekten dışarıdan göründüğü gibi birisi misiniz yoksa daha sert/sakin gözüküp içi neşe dolu olan bir karakteriniz mi var...İnsanlar sizi tanıdığı için şanslılar mı? Dışarıdan insanlara nasıl bir imaj sergilersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. normal kendi halinde 1 1 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl İşinde gücünde efendi çocuk yani :)
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Dışarıdan soguk durduğumu söylerler.. Biraz enaniyet olacak ama bu zamana kadar keske seni tanımasaydım diyen birisine denk gelmedim. 0 3 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Aslında içi sıcakkanlı biri misindir?O zaman ne âla insanlar seni tanıdığına pişman olmamış çok güzel... enolmayan +1 yıl Evet öyle olduğumu düşünüyorum. tülayısevenoçocuk +1 yıl Ne mutlu sana :)
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok donuk, kibirli ve dominant durduğum söylenir. Dominant olmak dışında diğerleri yanlış. 0 5 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Kötü olan bir şeyin yok o zaman daha ne olsun 😂 Yorumla busegmss +1 yıl Donuk ve kibirli görünmek kötü 😄 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Biraz daha gülebilirsin insanlara karşı daha güzel şeyler düşünürler bence 😂 Yorumla busegmss +1 yıl Hiç gülemem 😄 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Neden yahu zor değil 😂 Yorumla
gemiamabatan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sert, kibirli ve elite duruyorum. Esasen ne sert biriyim ne de kibirli. Mizacım ve tarzım bu🤷🏻♀️ 0 1 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Bazende böyle olmak iyi oluyor :) Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Alcak gonulluyum ama karsımdakinin tek bi kelimesinden irrite olursam duvar kesilirim 0 1 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Fedakarlıklar yapmış gibi gözüküyorsun, keza bende aynı şekilde tek bir hatada tüm doğrularını silerim. Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genelde pozitif iletişimi kuvvetli 0 2 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Ne güzel :) Yorumla _RebelWolf_ +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
Aleynayım Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl içim dışım birdirrr 2 1 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Süper, ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş Hz. Mevlana sende bu söz üzerinden ilerliyorsun sanırım :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaba saba 0 1 Yorumla tülayısevenoçocuk +1 yıl Karakteriniz de mi aynı şekilde... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
normal kendi halinde
İşinde gücünde efendi çocuk yani :)
Dışarıdan soguk durduğumu söylerler..
Biraz enaniyet olacak ama bu zamana kadar keske seni tanımasaydım diyen birisine denk gelmedim.
Aslında içi sıcakkanlı biri misindir?
O zaman ne âla insanlar seni tanıdığına pişman olmamış çok güzel...
Evet öyle olduğumu düşünüyorum.
Ne mutlu sana :)
Çok donuk, kibirli ve dominant durduğum söylenir. Dominant olmak dışında diğerleri yanlış.
Kötü olan bir şeyin yok o zaman daha ne olsun 😂
Donuk ve kibirli görünmek kötü 😄
Biraz daha gülebilirsin insanlara karşı daha güzel şeyler düşünürler bence 😂
Hiç gülemem 😄
Neden yahu zor değil 😂
Sert, kibirli ve elite duruyorum. Esasen ne sert biriyim ne de kibirli. Mizacım ve tarzım bu🤷🏻♀️
Bazende böyle olmak iyi oluyor :)
Alcak gonulluyum ama karsımdakinin tek bi kelimesinden irrite olursam duvar kesilirim
Fedakarlıklar yapmış gibi gözüküyorsun, keza bende aynı şekilde tek bir hatada tüm doğrularını silerim.
Genelde pozitif iletişimi kuvvetli
Ne güzel :)
🙂🙂
içim dışım birdirrr
Süper, ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş Hz. Mevlana sende bu söz üzerinden ilerliyorsun sanırım :)
Kaba saba
Karakteriniz de mi aynı şekilde...