Havalar mı etkiledi, karmaşık ruh halinden çıkamadım aa..
Yalnız değilimdir umarım 🤭

Havalar mı etkiledi, karmaşık ruh halinden çıkamadım aa..
Yalnız değilimdir umarım 🤭
Günlerin kısalması ile beraber aydınlık saatlerin azalması havanın erken kararıp geç aydınlanması zaman zaman bulutlu havalar beni her zaman geçmişe eski anılara yaşanmışlıklara götürüyor ha diyebilirsiniz ki çok melankolik birisiniz ya da çok romantik hepsi var bende ama beni üzen ve düşündüren yaş aldıkça sorumluluklar artıyor ama bir yandan da sevdikleriniz çevrenizdeki dostlarınız arkadaşlarınız bir bir gidiyor bu da insanı üzüyor ve giderek yalnızlaşıyorsunuz evet bu dünyayı yalnız geliyoruz ve yalnız gidiyoruz bu nefesine başka bir yaşam var mı var olduğunu okuyoruz biliyoruz ama oradan buraya gelen kimse olmadığı için herhangi bir şekilde bir şey söyleyebilmek mümkün değil düşünceliyim çünkü geçmişe özlem var yakın zamanda kaybettiğim annem var hasta olan sevdiklerim var hayatın tabii ki sorunları var her şey düşünce insan düşünceye gark ediyor işte bu düşüncelerden de çok takılmayıp sıyrılmak gerekiyor
Cevap
18Cevap
Son zamanlarda düşünceli değilim. çünkü düşünecek bir şeyim kalmadı pek. sadece anı yaşamayı tercih ediyorum öyle.
Biraz öyle oldum gadası
Bazı olumsuz durumlar yaşandı ama şu an her şey yoluna girmeye başladı
Acaba cidden mevsimsel mi bunlar sanki herşeyi erteliyorum ve kendimde enerji bulamıyorum gibi bir his beni yiyor
Hayır değilim şu an geleceğime odaklanıyorum çalışıyorum kendimi geliştiriyorum
Yalniz kalinca insan dusunceli olurmus.. :)
Bu aralar kafam dumanlı, sıkıntılardan dolayı yalnız değilsin 👌😒
Bu manzaraya karşı her türlü acıyı çekmeye razıyım
Mevsimler duyguları fazlasıyla etkiliyor. Ondan olabilir
Düşünecek daha önemli meseleler olduğu için ruh hali değişikliğine bir türlü vakit kalmıyor.
Ben her zaman böyleyim
Ben zaten takıntılıyım sürekli düşünürüm falan bu aralar daha da kötüyüm
Her zaman düşünceliyim aslında
Bazen oluyor öyle.
Ne düşünüyorsun ki?
Aynı sorunu 1 ay sonra ben de yaşayacağım. O yüzden anlıyorum seni. İstediğin düzen neyse bunu daha önceden yapan insanlarla konuşabilirsin. Tecrübesi olan kişiler senin kendi çabanla 1 yılda edineceğin tecrübeyi 1 ayda öğretebilir sana
İnşallah istediğin gibi olur. Hava değişiminin de etkisi var. Sabret düzelir bir iki haftaya
Gayet normalim vallah
Hayır öyle değilim.
Değilim son zamanlarda her şeyi boşverdim
Uzun süredir evet
@Halitsoner bundan banane
Her zaman
Ben hep düşünceliyim
Pek değilim
Eskisi gibi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?