Kişilik & Karakter Paganizme ilgi duyar mısınız? Regulustan1Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Paganizm, Tengri, Şintoizm, Şamanizm doğaya değer veren doğadan ilham alan inaçlar sizin ilginizi çeker mi? Paganizme ilgi duyar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,6b cevap paylaştı. Hayır ilgi duymam 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Artık müslüman değilim ama paganizmi de apt*lca buluyorum. Günümüz bilimi ışığknda bu akıl almayacak kadar devasa ve karmaşık evreni zeuslar amonlar afroditler yaratmış ve yönetiyor olamaz. 0 0 Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ne çekecek ilgilmi İslam'da güzel din mi var görmeyenin gözleri kör 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Varligi bela olan görülmeyen seyin coklu halini napacam bitanesi yetiyor 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Evet bir ara baya araştırmıştım. 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Hiç bir metafiziki olguyla işim olmaz. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Şamanizm olabilir 0 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Benim olayım Tengri ile gerisi tiriviri 0 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. yoh allah akbar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır ilgi duymam
Artık müslüman değilim ama paganizmi de apt*lca buluyorum. Günümüz bilimi ışığknda bu akıl almayacak kadar devasa ve karmaşık evreni zeuslar amonlar afroditler yaratmış ve yönetiyor olamaz.
Ne çekecek ilgilmi İslam'da güzel din mi var görmeyenin gözleri kör
Varligi bela olan görülmeyen seyin coklu halini napacam bitanesi yetiyor
Evet bir ara baya araştırmıştım.
Hiç bir metafiziki olguyla işim olmaz.
Şamanizm olabilir
Benim olayım Tengri ile gerisi tiriviri
Dinlere ilgi duymuyorum.
Duymuyorum
yoh allah akbar
Evet duyuyorum