Hep başkalarının karakterini eleştiririz. Peki hiç kendimizin nasıl biri olduğunu düşündük mü? Düşündüysek nasıl cevaplar aldınız kendinizden? Sadece olumlu veya olumsuz değil iki yönden cevaplayalım :)

Hep başkalarının karakterini eleştiririz. Peki hiç kendimizin nasıl biri olduğunu düşündük mü? Düşündüysek nasıl cevaplar aldınız kendinizden? Sadece olumlu veya olumsuz değil iki yönden cevaplayalım :)

Herkeste olduğu gibi bende de sevimsiz, can sıkıcı yönler var. Biraz huysuz, biraz asabi biriyim fakat özünde iyi biri olduğumdan da eminim. İnsan yüreğinin ne denli temiz olduğunu iyi bilir çünkü. En çokta vefalı biri olduğumu bilirim hâttâ..
Fazlasıyla anlayışlı biriyim
Genelde pozitif empati olayı fazla yüksektir bende. Kendime birşeyler katmayı severim.
Olumsuz gelince tahammülsüz biriyim ve bazen takım mı takıyorum olumsuz şeyleri.
Aslında buna beni tanıyan biri cevap verse daha etik olurdu
Ben başkasına göre seni değil sana göre seni merak ettim ama :)
Bana göre beni anlattım aslında. Sevmem kendimi övmeyi pek
Anlaşamadık sanırım :) Sana göre seni anlattığını anlattın onu anladım da sen başkası cevaplasa daha etik olurdu dediğin kısma ben başkasına göre değil sana göre seni merak ettim dedim :)
Heee 😃 cumartesi çalışmak bana yaramıyor idare et
Thenk yuuu
Yuar velkam
Umursamaz ve zor biriyim. Çok sorumluluk sahibi olduğum için nerde neyi önemseyip neyi görmezden geleceğimi kestiremiyorlar. Açık sözlü olduğum için rahatça sohbet ederler ama tek rahatsız edici cevapta siler atarım mesela. Sağım solum belli değil.
Soğuk biriyim bence
Ne güzel. Soğuk insan da lazım yoksa sıcakların değeri anlaşılmaz ama dimi :)
Sağol aşırı motive oldum 😃😃😃
Hhahha demiştim en önemli özelliğim motive etmek diye :)
Cevap
8Cevap
kendim gibiyim
Kendin nasıl biri bende onu soruyorum :)
Özlü sözü bir bir insanım ve ayrıca çok tatlıyım
Maşallah kardeş özün sözün bir olduktan sonra gerisinin önemi yok. :)
Kişilik olarak hayatıma giren insanların en büyük şansı ve lutfu olacak kadar mukemmelim diyebiliriz
Bayağı iddialı...
Kendim gibi biri. İç dünyama girmedikce anlaşılması zor biri
İç dünyanı açabilirsin kendi kelimelerinle.
İç dünyam kazanılan bir yer herkese açsak yol geçen hanı olurdu
ya da göstermeye cesaretin yoktur? :)
Alakasız. Buradan bu sonuç enteresan
Herkesin bakış açısı farklıdır güzel kardeşim kendini nasıl görüyorsan onu söyle demogojinin anlamı yok :)
*Demagoji
Demagojiyi kendin yapıyorsun. Ben sana net bir cümle kuruyorum kendince çıkarımlar yapıyorsun. Bakmayı öğrencen o zaman
Eyvallah kardeş sensin. Kusura bakma.
Sıkıcı biriyimdir pek konuşmayı sevmem kendi dünyamda etrafımı analiz etmeyi severim, bazen eğlendiğim zamanlarda şımarabiliyorum ama genelde bencilimdir ve egom vardır yine de gizliden yardım ederim ihtiyacı olan canlılara
Disaridan gorunen kendini begenmis gotu kalkik derler benim icin ama oyle degilim taniyan da anliyor oyle olmadigimi. Vicdanliyimdir kin besleyemem sinirim 2 dk ama hata yapani hayatimdan cikaririm garip bi tipim ya
Aslında cekilmez huysuz aksi inatçı biriyim ben ya :)
O kadar mı
Eşinin işi zor desene
Vay adamın haline
Yazık
Sen sor benim yerime
Ben sorarsam. kiskanir
Çok iyi niyetli
Bu yüzden zarar gören biriyim..
Maşallahım var diyeyim hahaha
Nasıl bir maşallah bu :)
Şaka yapıyorum tabiki, maşallahım falan yok. Ben beni herkesten çok eleştiririm. Kötü huylarım fazla olmasına rağmen iyi huylarım kötü huylarımı örter. İnadım nirvana seviyesinde biraz sivri dilliyimdir, gönül almasını da bilmem. Çok çabuk insan siler hiç umruma da getirmem. Gururum da her şeyden önce gelir, dik başlıyımdır hep kendi bildiğimi yaparım. Biraz da asi bir evladım ya. Onun dışında çok yardımseverim kimin ne ihtiyacı olursa (tanımadığım bile) elimden gelenin fazlasını yaparım asla gücenmem, yapım gereği olgun bir insanım kendimden yaşça büyük insanlar benimle istişare yapar ve fikirlerime uyarlar. Çok soğukkanlıyımdır kriz anlarını çok rahatlıkla çözer asla paniğe kapılmam. Her eve lazım biriyimdir işte ama kötü huylarım da bir hayli fazla maalesef.
Bence de maşallah:))
Gayet sıradan sakin bir insanım.
Komik, hoşsohbet, cilgin
kötü.. şeytan gibi
Bana pek öyle gelmedi ama :)
Mükemmel tatlılıkta
Şımarık seni :)
Düzgün temiz bir adamım ben
Sapı olmayan balta
O neydi ya
Her balta her sapta olmaz. Vardır illaki sapı olabileceğin bir sap
Balta yani