Hayallerim
Sevdiklerim
Sağlığım
#bribón 🙏🏻🌹 Saygı Ve Sevgilerle
Bir böyle bir duruma düşmemekdi bu kaçıncı güvensizlik olan oldu 2 soru sordum istemiyorum. Demek bu kadar zormu her zaman ki hesabından mesaj atarak üç hiç bir şey için geç değil önemli olan doğru olan bazı şeyleri değiştirmek ve olması gibi davranmak çocuk değil kimse artık deme yani 3 sen sen ol ne olsada olsun dürüst ol bu konu hepimiz için geçerli. Kirletmek bir dakıka temizlemek bir ömür boyu 4de benden olsun eğer bu sefer dinlersen herkes mutlu onurlu ve huzurlu olur büyüklerini yadırgama kimseyi hor görme ne olsada olsun insanız bu hayatta her şey olur sen sen ol başkası olma evet hayat bazen üzülmeye değer bazen ise mutlu olmaya birlikte olmaya fazla hava veya kibir veya endişe iyiye götürmez önemli olan sorunları güzel bir şekilde çözmektir bir şey yaparken kötü niyetle yapmak gerekmez kötülük kötülüğü doğurur iyilik ise iyiğiliği hayırlı uğurlu bereketli günler dilerim
Ahlak
Karakter
Ve şeref
Kızım
Kızım
Kızım 🤍
Cevap
20Cevap
Ben
kendim
şahsım..
Sevdiklerim
Kariyerim
İyi kötü tecrübelerim.
Sağlık saygı ve hayallerim önemlidir benim için
At silah avrat diyemem binici ok ve erkek diyeyim😄
Ailem , kendim, işim Şu an icin 3. Şık hayatin akisina gore degisebilir
Dürüstlük saygı sevgi
Sen abla
Rahatsizsan demen de o farklı bir konu sağlık enbasta sevdiklerimizin sağlığı daha önemli tabi
Aynen bence tek şey
Tek o olabilir hersey bulunur ama sağlık zor
Peki ne yaparsın eğlenmek icin
Nereyi gezdin en son
Sen mantıklı birimisin
Bisey sorucam ona gore
Okuyormusun
Nerde okuyorsun n3 okuyorsun
İstersen mesaj atabilirisij
Çünkü biraz saçma hikayem var dinle ve yorum yapmanı isterim
İyi bölüm mus
Dinim İslam ailem Mustafa Kemal Atatürk
Aile, hedefler, onur.
Sağlık huzur maddiyat
Annem, gelecek hedeflerim, sağlığım
Son 3 u sağlık sevdiklerim hayallerim
saygı, dürüstlük, zevklerim
Para
Para
Para
Birinci arabam, ikinci arabam, üçüncü arabam
düzen
disiplin
huzur
1-) Sağlık 2-) Aile 3-) Karakter
Para keyfim ve keyfimin kahyası
Değerlerim cizgilerim ailem
Para saglik para
@Rüzgâr8888 bu ne ya ezbere düşünceler biz burada boşuna mı birşeyler anlatıyoruz
Para sağlık paraa sanırım herşeyden önce özgürlük bak insanlar niyetleri hayata bakış açıları düşünceleri nasılmış. Çok para olsa ne olur olmasa ne olur
Düşünce özgürlüğü var ya canim kardeşim bende. dusuncemi söyledim ister ezbere olsun ister alışılagelmiş olsun Şu an bu benim düşüncem paran ve sağlığın varsa dünyanın krali sensin geriye kalan hersey teferruat Şu an duyguyu sevgiyi güveni dürüstlüğü para satın alıyor...
Saol yaa anlayan birinin olması güzel.
Sürekli değişiyor bunlar
dürüstlük mertlık sadakat
sağlık aile huzur
Güven
Mesaj atar mısın
Seks seks seks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?