Kişilik & Karakter Kendimi yanlız ve soyutlanmış hissediyorum? RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ile kafe vb yerler geçtiğimizde beni önemsemiyor gibi hissediyorum sanki istenmeyenim ama belli etmiyorlar Güncellemeler+1 yıl İstemiyorlar demiyorum öyle hissediyorum diyorum oeları Kendimi yanlız ve soyutlanmış hissediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. bende öyleyim.. hayat amaçsız geliyor 1 0 Yorumla
pesimistbiriydi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bu berbat bi döngü çünkü gerçekte böyle olmasa bile sen böyle düşündükçe gerçekten böyle oluyor 0 6 Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Bilemiyorum bi yandan insan arkadaşının yanında rahat hissetmeli Yorumla RuhsuzErgen +1 yıl Yeni tanıştık ama yine de öyle hissediyorum Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Yeniyse olabilir tabiki sen rahat davran Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl En fazla ne olabilir ki Yorumla pesimistbiriydi +1 yıl Ya yorum yspıyorum aq Yorumla RuhsuzErgen +1 yıl Sana demedim Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. bunları düşünme yoksa gerçekten dislanirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende öyleyim.. hayat amaçsız geliyor
Bu berbat bi döngü çünkü gerçekte böyle olmasa bile sen böyle düşündükçe gerçekten böyle oluyor
Bilemiyorum bi yandan insan arkadaşının yanında rahat hissetmeli
Yeni tanıştık ama yine de öyle hissediyorum
Yeniyse olabilir tabiki sen rahat davran
En fazla ne olabilir ki
Ya yorum yspıyorum aq
Sana demedim
bunları düşünme yoksa gerçekten dislanirsin