Hayatınızla ilgili aldığınız en önemli karar neydi hatırlıyor musunuz? Kötü ya da iyi olabilir.

Hayatınızla ilgili aldığınız en önemli karar neydi hatırlıyor musunuz? Kötü ya da iyi olabilir.

Arkadaşıma hesap sordum kaale alınmadım plan kurdum kurtuldum tam anlamıyla 2018de kurtuldum umursamadım delirdi aslında ona demeliydim ki sen bunu nasıl dersin ama demedim ne dediklerine baktım aslında aptal taklidi yaptım ben gördüm telefonda konuştuğunu 2013dü ama hesap sormadım çünkü beni kaale almadı ilk işlettiği erkek hesapıydı o çocuk da arkadaşı hep haklı buldu bende şüphe doğdu bu niye arkadaşımı koruyor meğer ki kızmış tuzak da hiç bir şey demedim o onun olduğuna eminim adım gibi eminim çünkü hesap sormaya bayılır ama ben kaale almadım kendisini demedim sen bunu nasıl dersin falan sadece arama dedim benimle dalga geçmesini mesajlarla ona baktım yani ona yaptıkları için hiç bir şey demedim delirdi onu umursamadım ve bu benim işime yaradı ondan eşinden kurtuldum şükürler olsun 6 yıl olacak düşmanlarımı tanıdım
Bana çok büyük bir zarar vereceğini hissettiğim halde eski sevgilimle yeniden barışmam oldu. Barışınca da verdi zaten aldattı. Bu olayı yaşadıktan sonra çok değiştim
İş ve eş seçimlerim.
Cevap
2Cevap
Dönüm noktam olmadı.
Birkaç ay önce çok büyük bir karar aldım. şu an o karardan memnun gibiyim
Onu terketmek
olmadi öyle bisi
Cevap verecezki xper kazanalim dimi abisi
Ne güzel adina sevindim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?