Kişilik & Karakter Sizi kırmış ve üzmüş biri şu an yardıma muhtaç duruma düştüyse ona yardım eder miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Vertigo hastası oldu ve panik atak krizleri geçiriyor Sizi kırmış ve üzmüş biri şu an yardıma muhtaç duruma düştüyse ona yardım eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kırılmak üzülmek ne ben neleri affetim onun lafı bile olmaz. 1 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şu bendeki merhamet duygusu var ya beni rezil edecek ben yine dayanamaz koşarım yardıma 1 0 Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet de bu huyumu torpuluyorum artık bayağı halettim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani? Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Mal halimden bayağı kurtuldum pek yardım etmem Yorumla Soran +1 yıl ☺️ Yorumla
Suduru_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Duruma ve kişiye bağlı zamanında gerçekten sevdiğim biriyse yardım ederim. 0 0 Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ne kadar kırdığına bağlı şimdi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl şu an bana ettiğini çekiyor aslında Yorumla Soran +1 yıl Ama acıdım Yorumla derinnnnnnn66 +1 yıl kendi haline bırak o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sağlik sorunu yaşasa dahi mi? Yorumla Soran +1 yıl Vertigo hastası oldu ve panik atak krizleri geçiriyor Yorumla derinnnnnnn66 +1 yıl sen vur dedik niye öldürüyosuuuuun Yorumla
linhpearl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Ederdim ya öyle de bi enayiyim bülüyo musun? 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Haleti ruhiyeme bağlı 0 0 Yorumla
ihtiyarrkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yardım ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kırılmak üzülmek ne ben neleri affetim onun lafı bile olmaz.
Şu bendeki merhamet duygusu var ya beni rezil edecek ben yine dayanamaz koşarım yardıma
Evet de bu huyumu torpuluyorum artık bayağı halettim
Yani?
Mal halimden bayağı kurtuldum pek yardım etmem
☺️
Duruma ve kişiye bağlı zamanında gerçekten sevdiğim biriyse yardım ederim.
ne kadar kırdığına bağlı şimdi
şu an bana ettiğini çekiyor aslında
Ama acıdım
kendi haline bırak o zaman
Sağlik sorunu yaşasa dahi mi?
Vertigo hastası oldu ve panik atak krizleri geçiriyor
sen vur dedik niye öldürüyosuuuuun
Ederdim ya öyle de bi enayiyim bülüyo musun?
Haleti ruhiyeme bağlı
Yardım ederim
Neden?
yo beter olsun