Kişilik & Karakter Fobileriniz nedir? Sevimliyimdir Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sanırım küçüklükte yaşadığımız şeylerden oluşuyor. Küçükken saldırısına uğramıştım, fakat köpek korkumu yendim de. Hala bir ürkme oluyor bazen ama alışıyorum yavaş yavaş.Not: sadece kuyruğunu sallayan sevimli olanı sevebilirim. 🤣🤣🤣 Fobileriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Örümcek fobim var aslında dokunamıyorum sadece aşırı bir korku yok 0 0 Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sadece köpekÜstüme bi koşarsa koşuda olimpiyat şampiyonundan daha iyi koşarım 1 1 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Tecrübe edilmiş belli🤣 Yorumla
yildizlaragidelim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl karanlık. aşamadım ışıksız uyuyamıyorum ve bu öyle loş bi ışıkta değil odanın ışığı tamamen açık 0 1 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Wc ye giderken gidiş yolunun tüm ışıklarıni açıyorsundur. 😊 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl küçükken beni kazlar kovalıyordu kııııhhhh diye ses çıkara çıkara hemde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kulaklarını çekseydin 1 2 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Saldırı anında köpeğin kulağını mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Fobim var mı yok mu emin değilim 😅 0 2 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Emin olunca konuşalım 🤣👌 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Adın gibi sevimlisin 😃 Yorumla
Bgtfxy59 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Köpek ve inekten çok korkuyorum 0 1 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Neden inek? Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Komodo ejderi 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yükseklik 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak 2 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl var tavşan 0 1 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Nedennn
-septemberf- Takip Et Xper 4 Yaş: 96 +1 yıl en büyük fobim köpek ve fare 0 2 Yorumla Sevimliyimdir +1 yıl Birsey mi yaşadın bu canlilarla Yorumla -septemberf- +1 yıl evet çok korkuyorum Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Spor 0 0 Yorumla
MoneyForNothing Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Akrofobi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Örümcek fobim var aslında dokunamıyorum sadece aşırı bir korku yok
Sadece köpek
Üstüme bi koşarsa koşuda olimpiyat şampiyonundan daha iyi koşarım
Tecrübe edilmiş belli🤣
karanlık. aşamadım ışıksız uyuyamıyorum ve bu öyle loş bi ışıkta değil odanın ışığı tamamen açık
Wc ye giderken gidiş yolunun tüm ışıklarıni açıyorsundur. 😊
küçükken beni kazlar kovalıyordu kııııhhhh diye ses çıkara çıkara hemde
Kulaklarını çekseydin
Saldırı anında köpeğin kulağını mı
Evet
Arıdan fena tırsarım.
Fobim var mı yok mu emin değilim 😅
Emin olunca konuşalım 🤣👌
Adın gibi sevimlisin 😃
Köpek ve inekten çok korkuyorum
Neden inek?
Komodo ejderi