Komik olabilir utanç verici olabilir değişik olsun kafi.
Ben alkolü fazla kaçırıp bar wc sinde kafamı klozete koyup uyumuştum. Rezillik 😄😄😄
Ben alkolü fazla kaçırıp bar wc sinde kafamı klozete koyup uyumuştum. Rezillik 😄😄😄
çayın altını yakmaya mutfağa gitmiştim, ocağı yaktım, sigaramı ocağın ateşinde yakmak için ağzıma koydum. orada hatlar karıştı. musluğu açtım suyun altına kafamı uzattım sigarayı suya soktum, birde yanacağını sanarak çekmeye çalıştım, su ağzıma gelince anladım yanlış yaptığımı :D
otele gitmiştik 20 yaşındayken sarhoş olup olup annemlerin yanına gitmiştim plajda şenzlongta otururken annemle birlikte denize düşmüştük gece vakti kddkkd
Cevap
5Cevap
Çok var. Bir keresinde mesaiye kalmistik beyin durmustu artik. Koordinatore, proje tamam cikiyoruz arkadaslarla diye haber verdim. Odasından cikarken kapısını tıklatmıştım.
O da "buyyyruun cıkabilirsiniz" demişti
Daha inşaat Halinde iken İstanbul da yüksek bir gökdelene çıkmıştık güzel bir sigara içip şehri izlemiştik sabaha kadar
Köyde nenem hasta iken annemle gittiğimizde oda tek olduğundan annemle beraber uyurken ruyalandim cok utanmıştım
Buraya yazilacak gibi degil hicbiri
İyyyy
Arkada vermek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?