Kişilik & Karakter Yaş 25, evlenemedim ve sürekli aynı şeyleri konuşan biriyim. Nasıl yenerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne yapıcağım Güncellemeler+1 yıl Psikolıg psikiyatır Güncellemeler+1 yıl Ne edem Yaş 25, evlenemedim ve sürekli aynı şeyleri konuşan biriyim. Nasıl yenerim? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Hobiler edin yeni şeyler dene düz yasıyorsun demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapacam inşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende bilmiyordum evlendigimde yemek yapmayı şimdi aşçılara taş çıkartırım internet te her şey var biraz da el lezzeti varsa tamamdır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var gibi Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evlenmediysen zamanı var demektir yemek yapmayı öğrenirsin dert etme 0 0 Yorumla
kalbiminsahibi09M Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bende 25 evlenmek istemiyorum ki ne yani hizmetcimiyim ben niye evlenim 0 0 Yorumla
palyacoadam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bende çok harika olduğum için yapıyorum neden düzeltiyosun li 0 0 Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Neyi konusuyorsun anlamadık? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynı seyleri Yorumla kalpsancısı17 +1 yıl Hmm yaş 25 evlenemedim. Bu mu sürekli konustuğun sey. ? Dert etttttiğin şey? Yorumla Soran +1 yıl Bunu demedim ya tövbe evlenmek değil mesele sürekli aynı seyleri konusmak Yorumla kalpsancısı17 +1 yıl Anladım, kitap flan oku. Spor yap baska hobiler geliştir. Yabancı dil iyi gelebilir. Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı. Mesela nedir sürekli aynı konuştuğun şey 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aynu seyleri komusmak Yorumla Caannn35 +1 yıl Aynı şeyleri düşünüyorsun o zaman buradan başlaman gerek... Yorumla Soran +1 yıl Haklı olabilirsin Yorumla Caannn35 +1 yıl İkili ilişkilerin oluyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Asosyalim tekim Yorumla Caannn35 +1 yıl Ne zamandır böylesin ve halinden memnun musun? Yorumla Soran +1 yıl Baya oldu Yorumla Caannn35 +1 yıl Bir uzmandan tavsiye alsan iyi olabilir hem denemiş olursun Yorumla Soran +1 yıl Almıstım daha önce bıraktım gitmek istemedim işe yaramadı Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendini geliştirecek aktiviteler yap. 0 0 Yorumla
Hulkoloji Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yag salça sogana ne atarsan yemek olur 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kendinize güvenin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla özgürkahraman +1 yıl Rica ederim Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aynı şeyler? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuda Yorumla Domatezlitantuni +1 yıl Aynı şeyleri konuşuyorum demişsin onu anlayamadım Yorumla Soran +1 yıl Sürekli aynı konu Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Daha gencsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hobiler edin yeni şeyler dene düz yasıyorsun demek ki
Yapacam inşallah
Bende bilmiyordum evlendigimde yemek yapmayı şimdi aşçılara taş çıkartırım internet te her şey var biraz da el lezzeti varsa tamamdır
Var gibi
Evlenmediysen zamanı var demektir yemek yapmayı öğrenirsin dert etme
Bende 25 evlenmek istemiyorum ki ne yani hizmetcimiyim ben niye evlenim
Bende çok harika olduğum için yapıyorum neden düzeltiyosun li
Neyi konusuyorsun anlamadık?
Aynı seyleri
Hmm yaş 25 evlenemedim. Bu mu sürekli konustuğun sey. ? Dert etttttiğin şey?
Bunu demedim ya tövbe evlenmek değil mesele sürekli aynı seyleri konusmak
Anladım, kitap flan oku. Spor yap baska hobiler geliştir. Yabancı dil iyi gelebilir.
İnşallah
Mesela nedir sürekli aynı konuştuğun şey
Aynu seyleri komusmak
Aynı şeyleri düşünüyorsun o zaman buradan başlaman gerek...
Haklı olabilirsin
İkili ilişkilerin oluyor mu?
Asosyalim tekim
Ne zamandır böylesin ve halinden memnun musun?
Baya oldu
Bir uzmandan tavsiye alsan iyi olabilir hem denemiş olursun
Almıstım daha önce bıraktım gitmek istemedim işe yaramadı
Kendini geliştirecek aktiviteler yap.
Yag salça sogana ne atarsan yemek olur
Daha olur ya dert etme
Kendinize güvenin
Teşekkürler
Rica ederim
Aynı şeyler?
Ne konuda
Aynı şeyleri konuşuyorum demişsin onu anlayamadım