Güzel sevmedikten sonra çok sevmenizin hiçbir anlamı yok. Bir sevginin azlığından ya da çokluğundan ziyade nasıl sunulduğu, yaşatıldığı önemli. Çok sevmeyin, deli gibi sevmeyin, güzel sevin.. çoklar sıkıntı denge esastır 💗

#inci🌸
Güzel sevmedikten sonra çok sevmenizin hiçbir anlamı yok. Bir sevginin azlığından ya da çokluğundan ziyade nasıl sunulduğu, yaşatıldığı önemli. Çok sevmeyin, deli gibi sevmeyin, güzel sevin.. çoklar sıkıntı denge esastır 💗

#inci🌸
Karşındaki insanın ani değişimlerine hazır ol Kendini bu kadar üzme Kötü şeyler düşünme derim kendime Kafanda kurmayı bırak derim Ne kadar desem nafile ama ☺☺🙃
“Kendine ne fazla güven ne de özgüvensiz ol. Sabırlı ol, peşin hüküm verme, birazcık ağır ol. Kendini fazla ön plana çıkarma. Ahiretine de çalış, ibadetlerini ihmal etme. Güzel bir işte çalış ailene destek ol ve evlen.” derim, şu anda da dedim 😂
Ölümlü dünya canına mı yazık değil 🥳
İnsanların güzel sözlerine kanma, harcanıyorsun.
Güzel yalandı inandim...
Bozuk süt mideyi sütü bozuklar hayatımızı bitiyor 🤧
Cevap
16Cevap
Bazen gördüklerine değil de duyduklarına inanmalısın.
cevap verme olm bole her gördügün soruya olurdu sanirim ama inci hanimi görünce tabiki öyle yazmayacam saygilarimi sunacam sadece :D
😀neden ya.. her gördüğün soruya git ama once benden başla jsjs
valla tam yazcaktim öyle seni görünce geri vitese girdim birden nasil bi imaj biraktiysan artik bende :D
😀sen nasil biraktin acaba bilirimini gorunce cekinerek açıyorum jsjsjs yani şimdi inci buda sorumu jsjsjs
efendim saygilarimi hürmetlerimi sunuyorum paylasimlarinizda basarilar diler ve sabirsizlikla bekleriz sagolun var olun büyük modumuz sayin inci hanim :D
Sayın admin aday adayimiz teşekkür ederiz 😀
Kucak dolusu sevgiler efendim hoscakalin hep mutlu kalin :D nan kiz arkadasima ible bole laflar etmedim :D :D: D
Teşekkür Teşekkür 🤣
Ben degerli zamaninizi almiyim sayin modum oparatörüm size kolayliklar gelsin zihniniz hep acik olsun en iyi paylasimlar hep sizinle birlikte olsun :D bu sefer kactim
Merhaba ✋😇
Kendime vereceğim tek tavsiye, herşeyi kafaya takmamak olurdu, çünkü kafaya taktıkça bazı şeyleri insan kendini yıpratıyor, yaşlandığını hissediyorsun resmen.
@bribón #bribón Saygılar Diler. 🙏🏻🌹
Kendime en büyük tavsiyeyi şimdi verdim zaten çalış kendini geliştir odaklan ve bilgi edin başaracaksın
Daha sabırlı ol herkesten çok daha fazla çalış yoruldun mu ölünce zaten dinlenmek için yeterince vaktin olacak
Off çok zor bir soru benim için bu. Kimseye kulak asmıyorsun biraz insanları dinle derdim herhalde.
İnsanlara 100 100 güveniyormus gibi davran ama asla 100 100 güvenme
Pozitif olma bunu belli etme! .. ahassh ama elimde değil tartışıyoruz kısaca kendimle ahaas😄
Kendin olmayı başardın çoktan.
Detay güzelmiş zaten. Üstüne bir şey eklenmezdi.
Aman umursama bile bi kaç ay sonra unutursun.
Masal böyle devam et kızım hiç sapma gittiğin yoldan 😄
muhattap olmam kendimle kavga çıkıyor sonra :D
İnanma derdim bende heralde herkesi kendim gibi dürüst sanıp kimseye inanma güvenme derim
Kendime verecek bir tavsiyem yok her konuda mantığım doğru yolu buluyor.
Kimse senden önemli değil
Gençliğine güvenmeee yıllar alıp gidecekkk.
Dünyada ikimizee hatıralar yeteceeek.
Hep böyle devam et. derdim kendime ki sık sık da diyorum.
Her şeye alınma. Kendi hayatında mutluysan başkaları umurunda olmasın
Önce kendin, önce sen.
Kimse ile fazla samimi olma.
Görünen köy uzakta değildir
Uyku düzenini sağlamak
İnsanlara güvenme
Fazla hırslı olma, olurdu.
Samimiyetle sevmiyorsan neye yarar.
İnsanları kafaya takmaya değmez :)
Gelirsen ekime gelmezsen zaten gözüme gözükme😂
İçgüdülerine güven.
Herkes iyi değil