Önceden ne hayaller ederdim, şimdi yaş ilerledikçe aman sessizlik olsun diyorum başka bir şey istemiyorum.. uzun yürüyüşler, sakin filmler, kitaplar, kediler, ve kahve, hayatın şifresi işte.

Önceden ne hayaller ederdim, şimdi yaş ilerledikçe aman sessizlik olsun diyorum başka bir şey istemiyorum.. uzun yürüyüşler, sakin filmler, kitaplar, kediler, ve kahve, hayatın şifresi işte.

Yaş büyüdükçe dünya bile küçülüyor. Gözünde büyüttüğün onca şeyin aslında ne kadarda sıradan ve sıkıcı olduğunu fark ediyorsun. Koca koca hayallerin git gide ufalıyor. Çünkü değmez olduğunu anlıyorsun
Hayal gücü ile ve umutla alakalı bu durum. Hayatıma üçüncü kişilerin düşünceleri ve tepkilerine göre devam edene biriysem belli bir yaştan sonra iki adımdan ötesi için hayal kurmam ve en önemlisi kendi çemberimden dışarı çıkmam ki çıkamam malum elalem ne der diye bir puta sahibiz. Eğer hz. İbrahim gibi kırarsak o putları ve yalnızca Allah’ın rızası için çabalarsak. Hayallerin ucu bucağı yoktur ister otuz ol ister atmış ister doksan. Rabbin seni yoktan var etti bu dünyaya yoktan geldin ömür bir nimet geç kaldım diye düşünmek nimete saygısızlıktır bence. Dilerim ki hayalleriniz hep Umutla dolu olsun ve çabanız her zaman daim olsun 💜
Teşekkür ederim
Rica ederim 🧚♀️
Aslında eskiden imkansız olan her şey imkan dahilinde yapılabilir bunları insanlar kendilerine bahaneler üreterek yapmıyorlar diye düşünürdum işin rasyonel tarafına bakınca öyle olmadığını daha net görüp küçük ölçekler de gerçek olabilecek adım adım ilerleye bileceğim hayallerinde peşindeyim
Merhaba ✋😇
Bencede bu böyle. Çocukken hayallerimiz daha farklıydı, dünyalar kadar hayallerimiz vardı, yaşımız büyüdü, yaşantılar derken hayaller bir bir iptal oluyor, büyüdün artık kendine gel diyorsun ister istemez. Evet "büyüdükçe hayaller küçülür"
@bribón #bribón Saygılar Diler. 🙏🏻🌹
Cevap
27Cevap
Koskocaman oluyor hayaller
Evet imkansızlıklar yüzünden incik tanesi. Mesela Satürne taşınmak gibi
Satùrn 😀onun yaninda hangi gezegen var bende oraya gelem komşu oluruz
Sen halkasına taşın 😂
Aslında yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar diyorsun :D
Hangi şarkıydı o cabuk link😀
ceza yerli plaka :D
Hee dur açayım ya.. teşekkür ederim 😀
Rica ederim rap seninle olsun :D
Amin cümlemize😀
Evet eskiden teknoloji oyun meraklısı biriydim. Artık bayağı azaldı diyebilirim. Sadece yararlı olan şeyler üzerinde hayal kurmak istiyorum bundan sonra.
Hayır ya hayallerim hiçbir zaman küçülmedi. Hep aynı ama galiba yenilerini kurmakta güçlük çekiyor insan.
Evet benim gençlik hayallerimin hiçbiri gerçekleşmedi aslında hiçbir zaman büyük hayallerim de olmadı hayallerim hep küçüktü yaşım ilerledikçe daha da küçülüyor
Yaş büyüdükçe beklenti ve arzular hem yere basıyor hemde istekler yön değiştiriyor.
hayır gerçeklerle yüzleşiyorsun sadece hayal yerine gerçekçi oluyorsun
Gercekci hayaller kuruyorum ben artık olmucak her şey canımı sıkıyor hayal kırıklığına uğramaktan usandım. Uyucam ben yA neyse
Yaş aldıkça hayal kurulmuyor daha önce kurulan hayallere ah vah ediliyor
İnsan akıllaniyor diyelim
Evet küçükken unikornlu atım olsun isterdim şu an bir şey istemiyorum
Hayır küçülüyor hayallerime kavuşacağım Allah nasib ederse inşAllah inancımı, güvenimi, umudumu asla yitirmedim
Kesinlikle öyle, yaşadığımız toplumdan etkileniyoruz daha reel ve basit düşünmek durumunda kalıyoruz.
Küçülmek demeyelim de istekler olgunlaşıyor..
Küçükmek değil da daha sade bir hayata kendini dinlemeye ihtiyaç duyuyor msun
bilakis büyüyor her şey seninle birlikte beklentiler hayaller istekler vs
Umursamazlık nirvana yapıyor ve hevesleri kara delik gibi yok ediyor.
Yaşın ilerlemesiyle alakası yok gerçeklerle yüzleşiyorsun sadece.
@Onano Evet bir süre olabiliyor gerçekler bazen acıdır tozpembe bi dünya daha tatlı geliyor bazen.
Hayır oyuncular eksiliyor hayallere devam mücadele güzeldir fakat uğruna değecek şeyler için
Yooo benimkiler büyüyo 😄
Büyüdükçe hayalkırıklığı daha da artar ona göre 😎
Hedeflerin büyür hayaller küçülmez..
Tam tersi daha da büyüyor
Hayaller daha da büyüyor be
Brn hayal kurmayı sevmem sevmezdim
Ergenler kendini hep 18 sanıp dayı demeselerdi skinti yok aslinda
Beklenti azalıyor, o yüzden küçülüyor.
Hayaller Paris gerçekler Eminönü 😁😁😁
Eminönü güzel ya🙄🤣
O zaman Mahmut paşa
😀😀😀
Bağcılar veya esencılıs da olabilir bak 🤣🤣
Bağcılara laf yok ya orasi ayrı ülke sanki 😀
Şu ara esencılıs geçti ama bağcıları
Ben Suriçi insanıyım Her ne kadar artık orada değilsem de kalbim tarihi yarımada da
Esencılıs çok oldu gitmeyeli 😀Bağcılar bir numara benim için
Karagümrükte iyidir 😎
Benim arttı valla
Hayır küçülmez
Gibi gibi
ihtimali var tabi
Büyüyor aksine
Çok yerinde bir tespit.
Evet küçülüyor denendi onaylandı.
Evet daha realist olduğumuzdan
seçilmişler çoktan seçiliyor
hayaller sabit ama zaman daralıyor