Kişilik & Karakter Şehrinizi terk etmek durumunda kalsanız özleyeceğiz şey ne olurdu? rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sehrinizi terk etmek durumunda kalsanız özleyeceğiz şey ne olurdu?Benim galata oldu🎈 Şehrinizi terk etmek durumunda kalsanız özleyeceğiz şey ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eminönü balık tutmak o köprü de sabaha kadar ve Beykoz sosyal tesisleri 1 4 Yorumla rapunzely +1 yıl Hepsini çok özledim Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl İstanbuldan mi gittin ki Yorumla rapunzely +1 yıl Evet evlendim artık İstanbul'da değilim Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Mutluluklar dilerim. Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Oha bizim iş yerinin üst katında mı çalısıyorsun :D Bende istanbulun hengamesini özlerim. Buradayken burada yaşanmaz hayalim sessiz sakin bir yere gitmek diyoruz. Halbu ki sözde gelişiş İzmir Ankara ya gitsek istanbulu özlüyoruz. 0 1 Yorumla rapunzely +1 yıl İstanbul bambaşka bir şehir ay Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Çengelköy-İstinye vapur hattını özlerim sanırımm🥹🛳️ 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl şu an için özlem hissetmiyorum. İlerleyen zamanlarda yeşilini özleyebilirim sanırım. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Yaşadığım şehirde özleyeceğim hiçbir şey yok zaten hiç evden dışarı çıkmıyorum ki neyi özleyim 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. şu an öyleyim. Ve memleketimin en çok canımın parçası onda olduğu için özlüyorum. 0 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Ailem ve dostlarım 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evim kurrduğum çevre bağlar. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yaşadığım yeri, gezdigim yerleri 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Annem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eminönü balık tutmak o köprü de sabaha kadar ve Beykoz sosyal tesisleri
Hepsini çok özledim
İstanbuldan mi gittin ki
Evet evlendim artık İstanbul'da değilim
Mutluluklar dilerim.
Oha bizim iş yerinin üst katında mı çalısıyorsun :D Bende istanbulun hengamesini özlerim. Buradayken burada yaşanmaz hayalim sessiz sakin bir yere gitmek diyoruz. Halbu ki sözde gelişiş İzmir Ankara ya gitsek istanbulu özlüyoruz.
İstanbul bambaşka bir şehir ay
Çengelköy-İstinye vapur hattını özlerim sanırımm🥹🛳️
şu an için özlem hissetmiyorum. İlerleyen zamanlarda yeşilini özleyebilirim sanırım.
Yaşadığım şehirde özleyeceğim hiçbir şey yok zaten hiç evden dışarı çıkmıyorum ki neyi özleyim
şu an öyleyim.
Ve memleketimin en çok canımın parçası onda olduğu için özlüyorum.
Ailem ve dostlarım
Evim kurrduğum çevre bağlar.
Hiçbir şeyini özlemezdim
Yaşadığım yeri, gezdigim yerleri
Beşiktaş
hiçbir şey
Geçmişim
Annem
Ayasofya