Kişilik & Karakter Uyumak senin için ne ifade ediyor? yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Uyumak senin için ne ifade eder, dinlenmeyi mi, huzuru mu veya aklına gelen bir şey 💤 Uyumak senin için ne ifade ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Uyumak denilince aklıma ilk gelen şey dinlenmek ve huzur. Uyku bence en güzel gıda hemen ardından da yemek geliyor 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Zaman kaybı.. ölünce zaten sonsuza kadar uyuyacağım 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Uyumak benim için sadece vücudumu dinlendirmeye ve yeniden başlamayı ifade ediyor 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Uyumak büyük bir konfor. Çok severim ama nedense çok fazla uyuyan biri değilim. 1 0 Yorumla
Prensesnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uyumak benim için mutluluk ifade eder enerjik uyanmayı 2 0 Yorumla
Maşukaaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dinlenmek ve birazda ölümün kardeşi ön fragmanı gibi düşünüyorum 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Uyuyayım da sabah olsun😀 bitsin hemen gece kafası.. dinlenmekte tabi 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Barışmaya çalışıyorum 😅 trip atan sevgili gibi bir kere saatini kaçırsam küsüyor 😒 1 0 Yorumla
Sensevdamsın Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Huzur ve birde vaktin nasıl geçdiyini bilmemek için çabuk geçsin diye uyumak istiyorum bazen 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Uyku olmasa da olur ama bu kedi 😍🫰 1 2 Yorumla yasayanbjri +1 yıl Evet çok güzeller. Bizimki de böyle yatıyor kedim var o uyudukca benim uykum geliyor 😂🤗 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Kıskanıyorum bazen hiçbirşeyi umursamadan saatlerce uyuyorlar missss😂 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl huzur :D size ne ifade edio sayin guru 1 1 Yorumla yasayanbjri +1 yıl Benim için de huzur, mutluluk ifade ediyor. Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En güzel aktivitelerin başında gelir 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aşk yaşıyorum resmen uyku ile. 1 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. Dinlenmek, uzaklaşmak, kaçış... 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Dinlenmeyi. Harika oluyor ya. 1 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. İlac gibi piskolok gibi tek hurlu oldum an 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaçmak, dinlenmek 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Geçici bilinç kaybı. 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Huzur 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. huzur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Uyumak denilince aklıma ilk gelen şey dinlenmek ve huzur. Uyku bence en güzel gıda hemen ardından da yemek geliyor 😅
Zaman kaybı.. ölünce zaten sonsuza kadar uyuyacağım
Uyumak benim için sadece vücudumu dinlendirmeye ve yeniden başlamayı ifade ediyor
Uyumak büyük bir konfor. Çok severim ama nedense çok fazla uyuyan biri değilim.
Uyumak benim için mutluluk ifade eder enerjik uyanmayı
Dinlenmek ve birazda ölümün kardeşi ön fragmanı gibi düşünüyorum
Uyuyayım da sabah olsun😀 bitsin hemen gece kafası.. dinlenmekte tabi
Barışmaya çalışıyorum 😅 trip atan sevgili gibi bir kere saatini kaçırsam küsüyor 😒
Huzur ve birde vaktin nasıl geçdiyini bilmemek için çabuk geçsin diye uyumak istiyorum bazen
Uyku olmasa da olur ama bu kedi 😍🫰
Evet çok güzeller. Bizimki de böyle yatıyor kedim var o uyudukca benim uykum geliyor 😂🤗
Kıskanıyorum bazen hiçbirşeyi umursamadan saatlerce uyuyorlar missss😂
huzur :D size ne ifade edio sayin guru
Benim için de huzur, mutluluk ifade ediyor.
Dinlenme ve rahatlama
En güzel aktivitelerin başında gelir
yarı ölümü ifade ediyor
En sevdiğim şey uyku olabilir
Aşk yaşıyorum resmen uyku ile.
Dinlenmek, uzaklaşmak, kaçış...
Dinlenmeyi. Harika oluyor ya.
İlac gibi piskolok gibi tek hurlu oldum an
Fizikler ve ruhen rahatlamadır.
Aşk aşk.. 😄
Demin kucağımda aynen böyle uyudu bı kedi 🐈🐱
Kaçmak, dinlenmek