Kişilik & Karakter Şu aralar neyi yapmaktan zevk alıyorsun? şeliii12 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Benimkisi kızları toplayıp arabada son ses Dilan Polat enercii şarkısını dinlemek 😂 Güncellemeler+1 yıl Bir de Manolya şarkısı 🫶🫶 Şu aralar neyi yapmaktan zevk alıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sigara ve kahve sadece 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Anlık karar verip basıp gitmeyi seviyorum.Sonra kendimi benzin istasyonda depoyu doldurken buluyorum.🤣🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Öyle çok zevk alabildiğim bir şey yok şu an sadece akşam üzeri yürüyüşe çıkmak çocuklarla voleyboll oynamak birde okey oynamak 😁😁 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok boş bir hayat. boşluklarının devamını dilerim. lütfen üremeyiniz :D 0 1 Yorumla şeliii12 +1 yıl Haha Yorumla
DigitalDanısman Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gitar çalıp şarkı söylemekten ve kitap ve araştırma ve iş stratejisi geliştirme ve başka da yok :) 0 1 Yorumla şeliii12 +1 yıl Hımm Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel fantaziniz varmış ama danda enerdi kalmadı:)) 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şu sıralar hiçbir şey zevk vermiyor cncnbf 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Mandala boyamaktan 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Daha fazla zevk verecek şeyler isterdim 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. harikaymış :)))) 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl vay müptezeller vay 0 1 Yorumla şeliii12 +1 yıl Ne alaka sjsjsj Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İçmek içmek içmek 0 5 Yorumla şeliii12 +1 yıl Ne Yorumla EmirTA +1 yıl Alkol içmek Yorumla şeliii12 +1 yıl Bira+sigara+çekirdek arkadaş ortamında çok gidiyor 😂 Yorumla EmirTA +1 yıl Şu sıralar yalnız kafa dinliyorum inan hepsinden iyi Yorumla şeliii12 +1 yıl Hımm Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Balığa giteten 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. evet 0 1 Yorumla şeliii12 +1 yıl Derken? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sigara ve kahve sadece
Anlık karar verip basıp gitmeyi seviyorum.
Sonra kendimi benzin istasyonda depoyu doldurken buluyorum.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Öyle çok zevk alabildiğim bir şey yok şu an sadece akşam üzeri yürüyüşe çıkmak çocuklarla voleyboll oynamak birde okey oynamak 😁😁
Çok boş bir hayat. boşluklarının devamını dilerim. lütfen üremeyiniz :D
Haha
Gitar çalıp şarkı söylemekten ve kitap ve araştırma ve iş stratejisi geliştirme ve başka da yok :)
Hımm
Güzel fantaziniz varmış ama danda enerdi kalmadı:))
Şu sıralar hiçbir şey zevk vermiyor cncnbf
Şarkı söylemek
Mandala boyamaktan
Oda güzel ama en zevklisi seks
Daha fazla zevk verecek şeyler isterdim
harikaymış :))))
vay müptezeller vay
Ne alaka sjsjsj
İçmek içmek içmek
Ne
Alkol içmek
Bira+sigara+çekirdek arkadaş ortamında çok gidiyor 😂