İnanmazdım. ama bugün mümkün olduğunu gördüm.. Ha buna ilahi adalette diyebilirsin inancına bağlı olarak karma kelime anlamı olarak "İnsan yaşattığın yaşar." demek. Mantık aynı.
Gücellemede ki görüşüne katılmıyorum. Fiziksel; 10 kişi, 10 kişi tarafından kötülüğe uğrayacaktır. Bu 10 kişiye kötülük yapan kişilerden biri tamamen şans eseri kötü bir olay yaşacaktır. Bu kişinin sana denk gelmesi, sana ilahi adalet, karma ve ya hayali olarak ne varsa artık öyle gelecektir. ''Adalet yerini buldu..'' düşüncesi sana içinde bir sevinç duygusuna dönüşecektir. Aynı duyguyu yaşayamayan ve hiç yaşamayacak 9 kişi daha olduğu için burada fiziksel olarak bu düşünce çöker. Zihinsel; ''Ruh'' diye bir şey yoktur. Canlılığın kaynağını belirleyemeyen atalarımız, verdiğimiz son nefese ''Ruh'' demiş. Yani başka boyuta gidecek bir doğaüstü kavram taşımıyoruz içimizde. Zaten ölümle beraber, bilincimiz kapanacağı için doğmadan önce ki halimize döneceğiz. Çünkü o zamanda bilincimiz yoktu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır ben inanmıyorum.. çünkü adalet yok maalesef ama keşke olsaydı tabi ki de eğlenceli olurdu :D
Bende inanmiyodum ama var kanka gordum yakin zamanda:D
Hakkın adaleti var boş işler yerine keşke biraz Allah a yönelsek..
evet karma gerçekten var bana göre bir insan yaşattığını yaşamadan ölmez
Hayır inanmıyorum öyle olsaydı şu an mükemmel bir hayatım olurdu 😂
Tabi ki inanıyorum
Evet
Aynen katilirim
Karmayi çok acı bir şekilde yaşadım
Herkes yaşattığını yaşar sadece biz göremeyiz
İnanmıyorum..
Gücellemede ki görüşüne katılmıyorum.
Fiziksel; 10 kişi, 10 kişi tarafından kötülüğe uğrayacaktır. Bu 10 kişiye kötülük yapan kişilerden biri tamamen şans eseri kötü bir olay yaşacaktır. Bu kişinin sana denk gelmesi, sana ilahi adalet, karma ve ya hayali olarak ne varsa artık öyle gelecektir. ''Adalet yerini buldu..'' düşüncesi sana içinde bir sevinç duygusuna dönüşecektir. Aynı duyguyu yaşayamayan ve hiç yaşamayacak 9 kişi daha olduğu için burada fiziksel olarak bu düşünce çöker.
Zihinsel; ''Ruh'' diye bir şey yoktur. Canlılığın kaynağını belirleyemeyen atalarımız, verdiğimiz son nefese ''Ruh'' demiş. Yani başka boyuta gidecek bir doğaüstü kavram taşımıyoruz içimizde. Zaten ölümle beraber, bilincimiz kapanacağı için doğmadan önce ki halimize döneceğiz. Çünkü o zamanda bilincimiz yoktu.
Karma = Ben öldüm, ben bittim.
İlahi adalete inanıyorum
Elbette
Evet inanıyorum.
Ciksss cok diil
Kesinlikle
Allaha sadece...