Heyecanlı tepkiler veren insanların karakterleri şüphe mi uyandırır?

Heyecanlı konuşan ve gülme gibi tepkileri heyecanlı veren bir insanım. Az önce hoşlandığım kişinin karşısında biraz rezil olmuş gibi hissettim. Sanki üstüme geldi ama haklı da aslında. Hoşlandığım kişi orta düzeyde yönetici, ekibindekilerden birinin boyu kisaymis, hafif böyle gülen bir yüzle sandalyeyi yükseltme hareketi gösterdi, biz de bir kaç arkadaş o harekete güldük, ben biraz fazla güldüm. Aslında biraz da onun esprisine gülmek istedim ama galiba üstüne gülmüş gibi mi algılandı onun açısından? Sonra niye güldün dedi, dedim bu hareketine güldüm, komik olmadığını söyledi. Tek gülen de ben değildim ama arkadaşlarım da yakın arkadaşın olsa gülersin ama tanımadığın biri için biraz fazla tepki falan dediler. Ama kendileri de gulmuslerdi.. Yönetici olduğu için kendi ekibindeki kişinin gururunu korumak istemiş olabilir elbette ama tek bana söylemek yerine arkadaşlar niye güldünüz komik değil falan diyebilirdi. Biraz takıldım üzerime gelmesine. Başka konularda da üstüme geldiği oluyor. Sonra gittim o arkadaşla konuştum zaten, kimseyi kırmak istemem. Ama üzüldüm fazla tepki verdiğim için o mesela benimle neden ilişki düşünsün ki değil mi? Düşüneceği varsa da düşünmez.. Hafif biri gibi görünüyorum..

İnsanlardan tiksinmeye başladım biraz. Dün baktım yemekte başka bir arkadaşım daha önce arkasından konuştuğu kişiyle yemeğe çıkmış. Beni de biraz dışarıda bırakıyorlardi, zaten ben de başkasıyla oturdum. Asıl ben sizi dışarıda bırakırım. Yarın öbür gün benim de arkamdan konuşup yüzüme gulebilirler.. Birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşan insanlar. Benim bir komik şeye gülmem sorun yani... bir de herkes güldü tek ben gülmedim, sadece tepkimi biraz fazla verdim.. Hepsi iyi ben kötüyüm yani öyle mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Tepkisel bir insanım ama nerede nasıl davranacağımı da çok iyi biliyorum. Orada herkes gülmüştü.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün beraber güldüğümuz arkadaşlardan biriyle konuştuk. Benim hoşuma giden adam onun yöneticisi olduğu için biraz yöneticisini kötüledi. Ben çoğunlukla dinledim, yorum yapmadım zaten. Bir sevgilisiyle kavga mı etmiş dedim, güldüm, bir de yönetici olmakla lider olmak arasında fark var dedim. 😬 Bunları o ya da başkaları duysa ne düşünürler sizce? Onu savunmadim çok ama o gün benim üstüme geldi, haklı değil miyim? Bence kaliteli kadınlar kendilerine kötü davranan erkekleri ısrarla savunmaz..
Heyecanlı tepkiler veren insanların karakterleri şüphe mi uyandırır?