Kişilik & Karakter Yemek yiyen erkeklerden nefret ediyorum, görmek istemiyorum. Evde kalacağım, nasıl geçer bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ciddi ciddi söylüyorum tiksiniyorum napcam Güncellemeler+1 yıl Ya gerçekten bi çözüm önerir misiniz evde kalacam bu gidişle Yemek yiyen erkeklerden nefret ediyorum, görmek istemiyorum. Evde kalacağım, nasıl geçer bu? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl geçmiş olsun sana bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım. yarın 10 da git hemen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsj ciddi söylüyorum napiyim ya Yorumla
Gizliamadeill Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl O zaman kardeşim, senin dışarı çıkmaman eve de erkek sokmaman lazım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Muhtemelen biri ağız şapırdattı sen de tiksindin 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bildiğin erkeğin yemek yemesinden tiksiniyorum Yorumla
yesra_Özbek Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bence bu durum küçüklüğünde kalmış bir travma olabilir bir psikologa gitmeyi düşündün mü? 0 0 Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yemesinler onlarda yemek yiyen erkek ben görmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya gerçekten sadece bende mi var bu Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Sadece yemek yiyen erkeklerdenmi yani? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla more000 +1 yıl Neden sadece erkekler peki kadınlarin ne farki varki Yorumla Soran +1 yıl Lez miyim? ilişki yaşadığım insan erkek oluyor ya hani Yorumla more000 +1 yıl İyide yani sadece erkeklerin yemek yiyisinden tiksinmek biraz garip hani Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi sevgilim ya da eşim olacak kişi erkek olacağı için ondan Yorumla more000 +1 yıl Peki bunun bir sebebi var mı acaba? Ayrica demekki evlenirsen sevisemessinde Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Ne yapsınlar aç mı kalsınlar 😃🤣 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi söylüyorum ben nasıl evlenecemEski sevgilimi yemek yerken gördüğüm için ayrıldım bi soğudum Yorumla Nawdeniz +1 yıl Yani bunun nedeni ne peki? Yorumla Soran +1 yıl Ya bilmiyorum yemeği ağzıyla yiyor ya ben sonra nasıl öpeyim ki aklıma o yemek yediği anlar geliyor tiksiniyorum Yorumla Nawdeniz +1 yıl E peki sen yemiyormusun? Yorumla Soran +1 yıl Yiyorum ama o tiksinmiyorsa bende tiksinmeyecem diye bi şey yok ki Yorumla Nawdeniz +1 yıl Yani bu saplantı kusura bakma ama hani düşünsene aynı şeyi yapıyorsun ama aynı şeyi yapan tiksinti oluşturuyor sende üstelik yediği nimet ve bu gereklilik! Yorumla Soran +1 yıl Nimeti karıştırma ondan bahsetmiyorum ama sevmiyorum napiyim yani bi sevgilim ya da eşim olacaksa dahi ileride önümde yemek yesin istemem Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl yemek yiyen erkekmi olur ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten olmamalı ya Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. O zaman senin işin çok zor 0 0 Yorumla
littlelilium Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Serumla beslenen koca bul 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka çarem kalmadı öyle yapacam Yorumla
joey_jordison_gercek Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ac mı kalsınlar abi 2 3 Yorumla Soran +1 yıl En azından benimki aç kalsın Yorumla joey_jordison_gercek +1 yıl Burnundan mı beslicen cocugu Yorumla Soran +1 yıl Valla neresinden beslenirse beslensin ama ağzından yemek yemesin ya o ne öyle düşünsene yemeği çiğniyor falan iyy Yorumla
poppeye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Nie la 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hoşuma gitmiyor keşke böyle toz tarzı şeyi sadece suya karıştırıp içseniz öyle karnınızı doyursanız benim midem bulanıyor Yorumla poppeye +1 yıl Ben ayı gibi yerim Yorumla Soran +1 yıl İyyy evde kaldın desene kimse evlenmez senle benden söylemesi Yorumla poppeye +1 yıl Onu sevende var izlemesini Yorumla Soran +1 yıl Ne sevmesi ya belki seni sevdiği için yemek yemene dayanır da yok ya çok itici cidden Yorumla poppeye +1 yıl Yokya zevk alıyor izlerken beni öyle Yorumla Soran +1 yıl He kesin, allah yardımcısı olsun kimse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
geçmiş olsun sana bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım. yarın 10 da git hemen
Sjsjsj ciddi söylüyorum napiyim ya
O zaman kardeşim, senin dışarı çıkmaman eve de erkek sokmaman lazım
Muhtemelen biri ağız şapırdattı sen de tiksindin 😅
Hayır bildiğin erkeğin yemek yemesinden tiksiniyorum
Bence bu durum küçüklüğünde kalmış bir travma olabilir bir psikologa gitmeyi düşündün mü?
Yemesinler onlarda yemek yiyen erkek ben görmedim
Ya gerçekten sadece bende mi var bu
Sadece yemek yiyen erkeklerdenmi yani?
Evet
Neden sadece erkekler peki kadınlarin ne farki varki
Lez miyim? ilişki yaşadığım insan erkek oluyor ya hani
İyide yani sadece erkeklerin yemek yiyisinden tiksinmek biraz garip hani
Dediğim gibi sevgilim ya da eşim olacak kişi erkek olacağı için ondan
Peki bunun bir sebebi var mı acaba? Ayrica demekki evlenirsen sevisemessinde
Ne yapsınlar aç mı kalsınlar 😃🤣
Ciddi söylüyorum ben nasıl evlenecem
Eski sevgilimi yemek yerken gördüğüm için ayrıldım bi soğudum
Yani bunun nedeni ne peki?
Ya bilmiyorum yemeği ağzıyla yiyor ya ben sonra nasıl öpeyim ki aklıma o yemek yediği anlar geliyor tiksiniyorum
E peki sen yemiyormusun?
Yiyorum ama o tiksinmiyorsa bende tiksinmeyecem diye bi şey yok ki
Yani bu saplantı kusura bakma ama hani düşünsene aynı şeyi yapıyorsun ama aynı şeyi yapan tiksinti oluşturuyor sende üstelik yediği nimet ve bu gereklilik!
Nimeti karıştırma ondan bahsetmiyorum ama sevmiyorum napiyim yani bi sevgilim ya da eşim olacaksa dahi ileride önümde yemek yesin istemem
yemek yiyen erkekmi olur ya
Gerçekten olmamalı ya
O zaman senin işin çok zor
Shshsj ne alaka ya çok ilginç
Serumla beslenen koca bul
Başka çarem kalmadı öyle yapacam
Tedavi olmalısın
Ac mı kalsınlar abi
En azından benimki aç kalsın
Burnundan mı beslicen cocugu
Valla neresinden beslenirse beslensin ama ağzından yemek yemesin ya o ne öyle düşünsene yemeği çiğniyor falan iyy
Nie la
Bilmiyorum hoşuma gitmiyor keşke böyle toz tarzı şeyi sadece suya karıştırıp içseniz öyle karnınızı doyursanız benim midem bulanıyor
Ben ayı gibi yerim
İyyy evde kaldın desene kimse evlenmez senle benden söylemesi
Onu sevende var izlemesini
Ne sevmesi ya belki seni sevdiği için yemek yemene dayanır da yok ya çok itici cidden
Yokya zevk alıyor izlerken beni öyle
He kesin, allah yardımcısı olsun kimse