♾️ Sizi en sın kim kandırdı ya da duygularınızla oynadı? veya siz birini isteyerek kandırdınız mı? ve birini kandıran insan sizce kişiliksiz midir

♾️ Sizi en sın kim kandırdı ya da duygularınızla oynadı? veya siz birini isteyerek kandırdınız mı? ve birini kandıran insan sizce kişiliksiz midir

Hayır Barış hayır. O beni kandırmadı. Ben kendi kendimi kandırdım.
O hep olduğu ve olması gerektiği gibi ideal bir kadındı. O, medeni cesaret sahibi popüler, klas bir kadın olduğu kadar ahlaki/insani değerlerine bağlı bir kadındı.
Ben onu yanlış okudum, ben onu yanlış/kötü yerde konumlandırdım. Ben onu zihnimde kendi konfor alanıma uygun bir yere oturttum. Görüntü arzu ettiğim gibi olmayınca sükut-u hayal yaşadım. Hepsi bu.
O BENİ KANDIRMADI. BEN KENDİ KENDİMİ KANDIRDIM. O KÖTÜ DEĞİLDİ. TOKSİK OLAN BENDİM.
Bir arkadas grubum vardı. 3 kişiydik. Gayet birbirimize herseyi anlatırdık. Sonra bir tanesiyle bir gün buluştuk. Akşamına gruplardan çıktı. Ne oldu diye sorduğumda bi sorun olmadığını telefonunun bozuk olduğunu söyledi. Sonra numaramı falan sildi. Neye alındığını asla soylemedi. Daha önce de başıma başkaları tarafından gelmişti bu. Onları anlatmama rağmen aynısını o yaptı. Çok ağladım çok üzüldüm. Ama Sonra gerçekten silkelendim. Kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemem gerektiğini görmüş oldum bir kez daha
bile bile kandım o sebepten sorun yok. Ben de bile isteye sadece kendimi kandırmışımdır. Bu konulara hiç girmeyelim 😅
Teşekkür ederim canoşkiii 🥳
@sosyetic_sheqiil Rica ederim kraliçe 🥳✌️
🩵🥳
Evet kandıranlar kişiliksizdir. Etiket yapmiyim yaparsam yerin dibine girer o kişi. O kadar da vicdansiz olmuyum.
Teşekkürler Barış 🌸
Rica ederim 🌸
Cevap
19Cevap
Kandırılma vaktini çoktan geçtim artık gönüllü olarak kandığım biri var ama o sayılmaz 😅
Beni kandırmaya çalışan kendi kandırdığının geçte olsa farkına acı bir şekilde varıyor. Kandırmak demiyelim ancak bu şekilde bazı insanlarla uğraşmayı seviyorum bu da beni kişiliksiz yapmaz ki bunu belli ederek yapıyorum
Kuzen kurnaz ama ben uyanık biriyim bu sene o kadar değişikti ki anlatamam çünkü av arıyor bir tane daha sanıyor ki ben yukarı çıkacam ve yine tuzağına düşecem düşmedim çünkü sezgilerim çok kuvvetlidir yoksa neler olurdu Allah korusun
Ben kimseyi kandırmadım bu insanlıga sıgmaz ama ocak ayında beni çok güzel kandıran biri oldu daha doğru ona kanmak istedim pişman değilim ama yüregimi acıtmasaydı iyi olurdu hala iyileşmedi...
En son @Sosyetic_SheqiiL ablam bana 1 Nisan şakası yapmıştı 😂😂
Oha unutmamış djdjs
Bakarız 😃
Kardeşim dediğim biri bunu çok güzel yaptı saol sun karakterimde ve kişiliğimde asla birini kandırmak ve aldatmak yoktur böyle olanları da hiç sevmem zaten...
Birini kandırmak aslında direkt kendini kandırmaktır. Ş*erefsizliğin dibidir. Bundan sonra kandırılmaya izin vermiyorum. Ben yüzde doksan dokuz kimseye uzun süreli güvenmeyi bıraktım.
İşe yeni başladığımda beraber çalıştığım kişi 1 mayısta tatil değiliz demişti. İşe gelmiştim. Benden başka kimse yoktu. Halbuki şaka yapmışmış.
Yine değer verdiklerimden biridir artık ipin ucunu kaçırıyorum ben. Beni sever gibi görünen herkese inandığım için tam hatırlamıyorum kimdi 😄
Kandırılmadım, ama kandırdığını zannedenler olmuş olabilir, kişiliksiz diyebiliriz.
Ben kanmayı seviyorum:) onların kandırdım gülüşlerini izlemek keyifli oluyor:)
Maalesef ki kandım.. herkesi kendim gibi sanmaktam vazgeçtim
Bilmiyorum. Saf ve temiz olduğum için kaldıran çok olmuştur.
İlla ki kandıranlar olmuştur. Kandırmak karaktersiz insanların işidir.
Kimseyi kandırmam kendimi de kandırılacak pozisyona sokmam
Kim kandırmadı diye sorsan daha iyi olurdu sanırım.
16 yıllık arkadaşım dolandırmaya çalıştı başaramadı;
Kemal kılıçtaroglu
Biri vardı çok sevmiştim baglanmistim benim sevgimi duygularımı kullanarak beni kandırdı defalarca inandım güvendim en büyük hatamda buydu zaten✋
Hayatımda beni en son kimse kandırmadı da ben kendim gereksiz insanlara gereksiz şekilde değer verdim
Beni benden başka kandırabilen olmadı.
Şeytan xd
Çok uzun zaman oluyor, eski sevgilim.
Ben kendimi kandırdım sadece
Şerefsizin biri
biri kandırdı işte ama zaten anladım
Beni kandırmaya çalışan kendini kandırır :D
Valla onu bilmemde ben kandirdim 3 4 kisiyi
Biz sizi ararız diyen insan kaynakları qjzjqhzhd
En çok da değer verdiklerim.
Takmıyprum nöyle ieyleri
Artik birinin beni kandırmasına izin vermiyorum.
Safım ben ya bakkal bile kandırıyor 🥹
10 yıl, son exim
kimse kandıramadı
Kandıramaz kimse
2 yıl önce arkadaşım
Hayat shaksjka
Herkes
Real zaeagoza 😁
eski sevgilim
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?