Kişilik & Karakter Doğal saç renginiz ve şekli ne? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor detay soruda KS'nın bol acılı dürümleri benimki uzun koyu kahverengi ve kıvırcık Doğal saç renginiz ve şekli ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kumral dalgalı 0 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Siyah beyaz ve düz. Uzun olunca kıvırcık olabiliyor. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Benim arada beyazlar var sarışınım omzumdan biraz daha uzun ve dalgalı 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 707 cevap paylaştı. Koyu kumral düz ve uzun. Hiç boyatmadım düşünmüyorum da 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Koyu kestane doğal rengim ve dalgalı saç tipine sahibim biraz da kabarık haftada bir fön çekiyorum. 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kahverengi, uzun, at kuyruğu. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Siyah dalgalı 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kahve ve düz 🤎 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah 0 2 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl Babana mı annene mi çekmiş rengi hangisi Yorumla KaraMizah34 +1 yıl İkiside siyah Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Siyah saç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kumral dalgalı
Siyah beyaz ve düz. Uzun olunca kıvırcık olabiliyor.
Benim arada beyazlar var sarışınım omzumdan biraz daha uzun ve dalgalı
Koyu kumral düz ve uzun. Hiç boyatmadım düşünmüyorum da
Koyu kestane doğal rengim ve dalgalı saç tipine sahibim biraz da kabarık haftada bir fön çekiyorum.
Kahverengi, uzun, at kuyruğu.
Kumral kahve düz
Kumral şekli düz uzun
Kumral, dalgalı ve uzun
Siyah, kabarık, kalın telli.
Kahverengi düz orta boy
Siyah
Kumral, dalgalı
Siyah dalgalı
Siyah kıvırcık kısa
Kahve ve düz 🤎
Siyah