♾️ Ekim ayından ne gibi beklentileriniz var sizce nasıl bir ay olacak sizin için? ve nasıl olmasını isterdiniz

♾️ Ekim ayından ne gibi beklentileriniz var sizce nasıl bir ay olacak sizin için? ve nasıl olmasını isterdiniz

Ekim ayının bana güzelliklerle geleceğini ümit ediyorum, zira sevdiğim bir aydır. Sonbahar ayıdır ekim ayı ve benim de en sevdiğim mevsim sonbahar.
Sağlık ve huzur içinde, her anımın kıymetini bilerek geçirmek istiyorum hem bu ayı, hem de yaşayacağım tüm ayları, zamanları.
Ekim ayında kendimi bir tık daha geliştireceğim. Her ay kendimin en iyi versiyonu olmaya çalışıyorum. Düşünce yapısı olarak, veya farklı bir karakter özelliği. Yeni alışkanlıklar edinmeye çalışıyorum ayrıca.
Başarılar bol şans 🙃
Artık bir beklenti içine girmiyorum.
Rica ederim 🦋
Sürprizlerle gelsin
Teşekkür ederim 🥳🩵
Rica ederim 🥳💛
Cevap
8Cevap
Doğduğum ay, bana ve herkese sağlık, neşe, enerji ve bolca huzur getirsin...🥳🥳
Doğum günün ne zaman abla.. 🥳
3 gün sonra...😄
Yani 4 ekim.. çok az kalmış :D şimdiden doğum günün kutlu olsun ilk kutlayan ben olayım 🌺🥳✨
Ayy teşekkür ederim barışçım...☺️🥳🌺
Rica ederim abla.. 🌺🥳☺️
Ekim çok soğuk olma tam böyle sıcak ta olma ılıman ol akşamüstü de esmeye başla falan. Antalya'da insanlar bunun haricindeki ekimden başka bir şey beklemez😅
Ekim ayı ekmek işidir. Bolca sevgi ekiniz
Aşk diledim çünkü mucize deyince aklıma ilk gelen aşk oluyor daima.. Bir de bol bol şifalı ve faydalı yağışlar, âfetsiz mutlu bir yaşam dilerim tüm ülkemize.. Tüm geçmişimden uzak geleceğe yakın olmak dileğiyle..
Amin
İnşallah istediğiniz güzel dilekler gerçek olsun
Evet müthiş bir haber bekliyorum inşaAllah bi an önce kavuşuruz 😌
🤗😌
Doğum ayim olduğundan mütevellit Ekim ayında hep güzel beklentilerim olmuştur.
Herkesin mutlu olduğu arasındadır benim mutlu olduğum guzel bir Ekim olsun
Ekim benim ayım olacak aylarca bu ayı bekledim. Niye bekledim bilmiyorum bir his sadece. Ama bana iyi gelecek Ekim ayı biliyorum. Çok ayı dedim ayı gelmez inşallah 😂😂
Ekim ayından beklentilerim sağlık, mutluluk ve başarı.. Bir de doğum günüme çok az kaldı sdjdf
Meslek hayatında yeni başlangıç dil ve bilgisayar kursuna gitmek iyi bir tecrübe edinmek ehliyet almak 😄
Herkes için güzel şanslı bir ay olsun inşallah
Benimde beklentilerim var tabi (söylemiycem ama 😌☺)
İnşallh iyi olsun her şey
Dersler beni yormasin sinavlar kolay olsun 😂
artık kız arkadaşım olsun da bu şarkıyı güzelce dinleyebilim
https://www.youtube.com/embed/iggmiF7DNoMbir şey beklemiyorum huzurlu hissedeyim bana yeterli
Ekim ayından beklentim ilişki konusunda tamamen bitiş yaşayacağıma ve her şey yavaş yavaş yoluna girip kendimi toparlayıp yeni arkadaşlıklar kuracagıma inanıyorum
ekim ayı işte. daha önceki ekim ayları nasılsa yine aynı. bana cicim ayı değil ya
Hayatım o kadar boş geçiyor ki artık beklentim kalmadı
Umarım başarılarla dolu bir ay olur yani
Bir beklentim yok
Huzur sevgi ve sağlık
Daha beter olmasın yeter...
İşte yine bir ekim sorusu. Bir beklentim yok.
hoş geldin Ekim.. Lütfen bu ay beni şaşırt😀
Diploma beklentim var ve gelecekkkk ☺️✌🏼
yaşıyıp görecem beklentim yok
Doğal gaz fiyatlarının yükselmemesi.
500 milyar milyon dolar beklentim var
Evet var istifa ediyorum işten;
Götürmesin , getirmese de olur
harika geçmesini bekliyorum,
Mutluluk ve huzur
Daha çok para
Huzur
beklentim yok