evli de değilim, kimseye aşıkta değilim, sevgilim de hiç olmadı ama içimde bir bebek aşkı belirdi. hani bazı insanlar denerler de çocuğu olmaz ya diğer çocuklara özlemle bakarlar. aynen öyle oldu bende de...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu bende çok hayal ederdim hatta ölürdüm çocuk diye diye o kadar çok seviyodumki bebekleri misafirliğe sırf çocuk sevmeye giderdim sohbet muhabbete değil çocuklarda alışırdı bana beni görmeyince annelerine sorarlardı nerde diye 19 umda bir sevgilim oldu dedim ki çocuk yapacağım adam bu işte sonra hayal kurdum falan senelerce ama korkuyodumda bu kadar çok seviyorum ama ya çocuğum olmazsa diye yaşım 23 sevgilim beni hayattan soğuttu gelecekle alakalı hiç bir düşüncem kalmadı buna çocukta dahil şu an çocuk görsem dönüp bakmam belki içimde hala bir sevgi vardır çocuklara karşı ama cıks artık sıcak bakmıyorum demem o ki bu hayallere kapılıp acele kararlar verme adımlarını iyi at sadece çocuk içinde hayal kurma zaten olur çocuğun şimdilik başkalarının bebiklerini sev ama çocuk yapacağın kişinin de adam gibi biri olmasına dikkat et yoksa çocuktanda soğursun hayattanda :/
99 Yorumla- +1 yıl
Dinle ve ders al
Yasanmis bir ornek sana - +1 yıl
Gecmis olsun bu arada 💐👍
Cevap sahibi+1 yılsağolasın ama ALLAHtan ümit kesilmez ben bu olayımı herkese anlatırım bazıları utanılacak bişey gibi görüp başından geçenleri anlatmaz ama şu varki herkesin başına gelebilir ki ALLAH göstermesin o yüzden hevesler yerine mantığı konuşturun ben yaşadıklarımdan pişman olmadım olmam da hepsi birer deneyim çünkü herkese de örnek olsun biz kızlar hayalciyiz gerçeği düşünün ve öyle adım atın
- +1 yıl
Sana katılıyorum insanın yaşadığı sorunlar ve yaşattığı hayal kırıklıkları temiz saf duyguların ve hayatın içine ediyor..
sonrasında gördüğün dokunduğun herşeyi dikkatle incelemeye başlıyorsun.
artık hiçbirşey eskiden olduğu gibi kusursuz görünmüyor gözüne.
ben bu güzel hayallerin peşinde hep mücadele ettim, hayata veda eden sevdiğim dostlarım, ve iki bebeğim oldu. sona eren bir evliliğimde oldu...
yaşadığım her kaybın birbirinden ilginç hikayesi var..
ama hayat devam ediyor..
ve bence kimse hayallerinden kendini iyi hissettiren hiçbir şeyden vazgeçmesin..
kaybettiğim onca şeye rağmen hayallerimden asla vazgeçmedim..
sadece attığın adımları daha derin düşüncelerle atıyorsun..
asla hata yapmadan yaşayamassınız!
ama mantığınla ön yargılarını aşmayı öğreniyorsun..
sorular ve sorunlar her geçen gün azalıyor.. - +1 yıl
hayat sizi olgunlaştırıyor ve tecrübeleriniz pozitif yapınız her geçen gün biraz daha artıyor..
hala baba olmayı istiyorum mesela onunla birlikte çocuk olmak ona mücadele etmeyi öğretmek beni çok mutlu edebilir..
hala içini ailemle birlikte ısıttığım bir ev hayal etmekten hiç vazgeçmedim :) sonuna kadarda vazgeçeceğimi sanmıyorum.
dilerim herkesin hayalleri ve dilekleri gerçek olur..
Cevap sahibi+1 yılhayallerden vazgeçemez ki kimse belki benim düşüncelerimde sadece içinde bulunduğum durum yüzündendir bilemem ama olsun her halimize hamd olsunki herşey insanlar için yaşayacağım varmış dedim isyan etmemeye çalıştım inşallah bundan sonra da daha iyiye giderim ve siz de umudunuzu hiç kaybetmeyin hep böyle pozitif olun bu çok güzel bişey umud etmek hayal kurmak insanı yeniden yaşatıyo bir yerde
- +1 yıl
evlatlık edinebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılHayir canim benim çocuğum yok sadece sevgilim yüzünden çocuktan evlilikten sogudum hepsibu
En İyi Cevaplar
+1 yılbir cocuga koruyucu anne olabilirsin sadece hafta sonları falan ilgileniyosun araştır bence hem bir çocuğun yüzü gümüş olur bnimde olmasaydi çocuğum öyle bişey istiyodum fakat kendimizinkine zor bakiyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
cocuk askı hemen hemen her kadın da vardır.. senın yasın daha erken annelık ıcın olgun olmalısın... eger senı seven ılerde cocuguna ıyı bakacak bırısını bulmalısın ıste o zaman evlenebılır ıcındekı sımdı madde durum da askına meydana getırebılırsın.. bu durumda evlenecegın bırısının madde durumu da cok onemlı cocuk bakımı o kdar zor kı mesela cocuk bezı 35 40 tl arası onun ıcın madde durum cok onemlı.. sana zengın bırısıyle evlen demıyorum ama kendını götürebılıcek bırsıyle evlen dıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bulamıyorum o yüzden hiç sevgilim olmadı
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçgüdüsel bir şey bu fakat şunu belirtmek isterim. Çocuk sevmek için çocuk yapılmaz. Onun bakımı , mesuliyeti var her ne kadar kadına mahsus olduğu düşünülse de erkeğe büyük görevler düşer. Şahsen ben onun için hayvan sahiplenmeyi düşünüyorum. Yavruyken alacağım ona bakıp büyütecem çocuk işi mağlum kolay değil çok ağır bir yük onu taşımak için ayaklarının üzerinde dimdik durabilmek lazım ki çocuk rezil olmasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız. teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
76Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılönce güven sonra sev daha sanra sevdiğin insanla dilediğini yaparsın çocuk sahibi olmak zor değil bir problem olmadığı anlarda fakat sorumluluk gerektirir kendinizi bu yönde güçlü hissdiyorsanız olmabilir fakat her şey adım adım olmalı önce ciddi bir ilişki yaşayın sonra hayallerinizi gerçekleştirin
10 Yorumla
+1 yılDur dur, bende evlenilecek kız arıyordum.. :) Banada bak bir , belki durum değişir.. Talibim olur.. :)) 4 yaş var aramızda.. Çocuğa bakabilmek için müh okuyorum.. bir bu kısım eksikti.. :))
12 Yorumla
Soran+1 yılben de tıp 2 ye geçtim
- +1 yıl
Hmm.. Ben 4. sınıfım diyebilirim o zaman..
Sen daha kendin cocuksun, napacaksin cocugu? Bakmasi zordur, disardan tatli gorunur ama herkes kaldiramaz.
23 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ne bileyim işte
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler :)
bence çok normal..
bu özlem bende bile var yıllardır..11 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü ama ya istersin ama bazı nedenlerden yapamazsın
kendin çocuksun daha, hayat tecruben bir çocuk yetiştirebilecek derecede mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılhayattan o kadar ağır darbeler aldım ki...
çocuk yaşta çok çabuk olgunlaştım
allah inş gönlüne göre versin , ama daha küçüksün , osenin merhametli olmandan kaynaklanıyor,
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm merhamet işini hiç düşünmemiştim. teşekkürler :)
+1 yılAynen bende son gunlerde bebeklere asiri duskun oldum gecenlerde bir bebek gordum aklimi basimdan aldi yaraamaz nasil tatliydi bole sarilip opmek icin neler vermesdimde annesi ona baktigimi sandi
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahah :))
+1 yılO bir ara bana da oldu bebek bakmayı çok seviyorum iyi anlaşıyorlar benle :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBenle de :)
- +1 yıl
Misafirliğe gidip sev :) evlenene kadar yapacak bir şey yok ben de çocuk sevmeye gidiyorum 😇😇
Soran+1 yılÖyle yapayım artık teşekkürler :)
+1 yılsperm bankasına git seç begen al akadaşım öyleyse ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılzenci spermiyle rus spermi enjekte ettiricem :)
- +1 yıl
güzel bir seçim :)
Etrafında Çocuğu Olup, Mutlu Olan Birilerini Gördüysen Oradan Etkilenmişsindir.
Acele Etmene Gerek Yok Bir Gün Olur İnş.11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
helal olsun sana :) anne adayı ama bir baba lazım sağlam çocuğuna ve annesine sahip çıkacak bir delikanlı...
12 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorum o adamı ya :(
o yüzden hiç sevgilim olmadı. yalnızlıktan öleceğim... ailemden çok uzakta bir başımayım zaten. hiç kimsem yok. elin ülkesinde bir başımayım :(
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBurada işini severek yapan deneklerimiz mevcuttur
hiç sorun değil hallederler30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 19 yaşındayım ve tam bir çocuk sevdalısıyım. Bende bir an önce çocuk doğurmayı istiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de ama tez zamanda
+1 yılbirazcık erken bir yaş bence bebek için şu an heves etmişsindir bazen öyle güzel bebekler çocuklar oluyor ki insan istiyor gerçekten ama beklemelisin
10 Yorumla
+1 yılannelik iç güdüsü :)) düşünebilirsin :)) birazcık erkenn ama
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru teşekkürler :))
- Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBende çok istiyorum ama daha yaş 25 biraz daha zamanı olduğunu düşünüyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılo yaşta zaten tıp fakültesi bitmek üzere olur ben olsam düzgün birini bulsam evlenirim ama yok...
- +1 yıl
Ben üst düzey bir devlet memuruyum 2 lisans vs herşey hazır ben beni sabah namazına kaldıracak birisini arıyorum ama bulamıyorum inş rabbim nasip eder.
+1 yılennn iiiyisi bir çocuk yuvasına git orda biraz hasret gider ;))
14 Yorumla
Soran+1 yıloldukça mantıklı :)
- +1 yıl
yani napcan başka :))
Soran+1 yıldoğru başka bir şey yapamam :))
- +1 yıl
:)))
Kuzum daha çocuksun bir bakıma daha çok erken ama banada olmuyor değil rüyamda sürekli bebek görüyorum asdsf
11 Yorumla- +1 yıl
Hadi canım.. :D :D
bebekleri kim sevmez ki annelerinin ve babalarının tatlı belaları :)
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya :)
keşke hiç büyümeseydik...
+1 yılçocuğun olsun diye ilk karşına çıkacak adamla evlenmeye kalkışma dışardan göründüğü gibi değil çocuk sahibi olmak sevmekle bitmiyo sorumluluğu büyük çocuk güzeldir tabikide ama acele etme zaten 4 yaşından sonra sevilmiyorlar :)
10 Yorumlacevremde 20 yasında evlenen bır kac bayan oldu sende başarabılırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha fakülte bitecek ve aradığım adama da ulaşılamıyor :(
o yasta butun kızlar ıstıyor zaten ondan sonra vazgecıyorlar :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm :(
+1 yılDaha yaşın genç yeğenler varsa sev onlarla avut evlendiğinde kendı çocuğunu seversin şimdi erken.
12 Yorumla
Soran+1 yılbaşka ülkedeyim. çevremde hiç yakınım yok
- +1 yıl
Yetimhane vardır gez biraz oraları ozaman sıcak davran :/
- Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılMinicik bir kızım olsa off :)) Tek hayalim bu şimdilerde
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim de... :)
+1 yılbazı insanlar buna önem verirler normal bişey yani umarım iyi bir anne olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılzamanı geldiğinde umarım :)
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ekonomik ve sosyal durumun uygunsa buna sahip olmak hiç te zor olmasa gerek.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi güzel ama çocuk tek başına yapılmıyor babasını iyi seçmelisin ilk önce sonra zaten istediğin olur :)
10 Yorumla
+1 yılGüzel ama geçici bir heves.. Öyle kolay bir sorumluluk değildir.. Süs köpeği değil bu bir birey yetiştireceksin.. Senin gibi bir insan.. Acele etme..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yıldaha kendi çocukluğunu yeni atıyorsun bu yaşlarda üstünden , büyük bir sorumluluk olabilir senin için.
10 Yorumla Bende de aynı şey mevcut hemde yaklaşık 2 Yıldır, sevgilim yok evli değilim 22 yaşındayım evlenmeyi düşünmüyorum ama baba olmak istiyorum. O anda neler hissedeceğimi merak ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim hiç sevgilim olmadı :(
Dur daha ya acelen nedir ki, bu o kadar kolaymı bu yaşta O sorumluluğu alabilecekmisin
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılsabırlı ol günü geldiğinde olur.
önce o çocuğa ve sana sahip çıkacak.
eli ekmek tutan bir baba adayı bul bence.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdresini ver herkes biraz sperm yollasın karıştır hepsini enjektör ile içine boşalt ama tek başına bakabilimisin çocuğa
10 Yorumlabelkide kısmetini kapatıyorsun gizli kullanıcı olarak :D
10 YorumlaBeni besle öğrenciyim açım karın tokluğuna evlatlık yaparım hala sevilebilirim
00 Yorumla
+1 yılbende 19 yaşındayım bende istiyorum ama zamanı daha var :S
10 Yorumla
+1 yılSen kendin daha cocuksun sen en iyisi biraz daha uyancak bebeklerle yasa ne yapacan coxugu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 804 cevap paylaştı. Ohaaaaa dur bakalımmm evlen bir düzine olsun bu acelen niıye
10 YorumlaBende baba olmak istiyorum ama bu devirse anne olabilecek annelik yapabilecek kiz bulmqk zor
10 YorumlaO istekten 250 gr banada ver gozunu sevem :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAl bakalım :))
Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Bazen geliyor oyle bir zmn sonra gececektir
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah. çok özlem duyuyorum çünkü. sevebilecek kimsem de yok
tamam bu çok güzel bir şey de acelen ne
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ki tek parçam o olacakmış gibi sanki...
ailemden de çok uzaktayım. sevgilim de hiç olmadı...
belki doya doya bağrıma basabileceğim biri olsa çocukta istemem ama ne bileyim...
Bir gram şefkat ve sevgi tohumu ile bu sorunun üstesinden Gelebilirsin.
Not: İlaçları regl döneminden hemen sonra kullan.10 Yorumlagerçekten bebek mi istiyorsun yoksa düzenli bir cinsel hayatının olmasını mı
01 Yorumla
Soran+1 yılBebek sevmek tabiki
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. bu işler aceleye gelmez kardeşim sen daha kendin çocuksun
10 Yorumla
+1 yılSperm benden sen cocugu dogur bende tum masraflari karsilayim
10 Yorumlaşu an erken, annelik duygun kabarmış senin. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya :))
Beraber büyümek için mi :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen :D
tek tutunabileceğim o kalırdı hiç değilse
+1 yılolabilir annelik iç güdün olabilir...
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir teşekkürler :)
Degişik bir düşünce eger isterseniz cocuk yapmanıza yardımcı olabilirim yanlız baglılık olmasını istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılbir çocuk çocuk bakamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvelnemeden çocuk yapalım mi? Ama hicbir baglilik olmadan
10 Yorumlabu neyin kafasıdır arkadaş ne kullanıyorsun sen
10 Yorumla
+1 yılBiz deniyoruz ama olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılolur belki bir gün
- +1 yıl
Insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir an once evlenmeye bak ozaman kiz mi istersin erkekmi gizlis:D
07 Yorumla
Soran+1 yılKız :D
Cevap sahibi+1 yılİsmini de dusundunmu:D
Soran+1 yıladın ne? olursa senin adını koymayı düşünüyorum :D
Cevap sahibi+1 yılAyy cokSevindrdi bunu duymak beni ipek ismim:DD
Soran+1 yılteşekkürler ipek. ismin de kendin gibi güzelmiş :DD
Cevap sahibi+1 yılSaol sende cok tatlisin:)):D
Soran+1 yılSağol :D
şu sıralar bayanların erkeksiz çocuk yapma modası başladı hergün bu tarz soru soruyorsunuz yaw
00 YorumlaSev o zamn canım evln cocuk tadina bak
12 Yorumla
Soran+1 yılonu bulmak çok zor işte :(
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz erken :) Sabret o da olur inşallah.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasin cocuk mu saniyorsun hormonlarin artik baskin cikiyor. Evliligi dusunmelisin bence, nerdensin sen?
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem