Bu hayatta ne öğrendin diye sorarlarsa bana diyebilecekleriniz nelerdir?

Bu hayatta ne öğrendin diye sorarlarsa bana diyebilecekleriniz nelerdir?

20. Yaşındayım ve bu yaşıma kadar yaşadıklarım tecrübeler doğrultusunda
Dünyadaki en güzel şeyin dostluk saf sevgi olduğunu öğrendim kimseye kolay kolay güvenilmemesi gerektiğini insanların değişebileceğini de öğrendim insan en son kendiyle kalıyor kendimi çok sevmeyi benimsemeyi 🤗🤗🤗
🩷🩷
Kimseye güvenmemek lazım.. insan kendisi için her şeyi yapmalı kendisine güvenmeli ve sevmeli.. bunun dışında Hayat bana birçok şey öğretti, ancak en önemli derslerden biri, insanların karmaşık ve çeşitli yaratıklar olduğudur. Herkesin kendine özgü bir hikayesi ve deneyimi vardır ve bu deneyimler onları benzersiz kılar. Bu, her zaman başkalarının bakış açısını anlamaya ve onları yargılamadan kabul etmeye çalışmam gerektiğini öğretti. Hayat bana ayrıca dünyanın her zaman değiştiğini ve geliştiğini öğretti. Yeni şeyler öğreniyor ve yeni deneyimler yaşıyoruz ve bu, sürekli olarak büyümemize ve gelişmemize neden oluyor. Bu, değişime açık olmam ve yeni fırsatları kucaklamam gerektiğini öğretti.
👏👏👏
Kendime küsersem herkese küsmüş olurum ve hayatın geri kalanı sebepsiz ve aynı zamanda gereksiz bir melankoliaya dönüşür.
Kendinize bunu yapmayın mutlu olun, hayat güzel.
Öyle ya da böyle yaşamanın tadını çıkarın.
✋
Çok güzel bir düşünce 🌸
Teşekkür ederim. 😇
Kendinden başka kimseye guvenmemeyi insanlara güvenip herseyi verdiğinde bulduğu ilk fırsatta seni senin silahinla en zayıf yerinden vuracağını. hayatta tek guvenecegin tek arkadaşın aslında yine kendin bir tek sen senin elinden tutarsan eğer bu hayatta varsın.
Cevap
24Cevap
Her sıkıntı ve her zorluk bir şekilde geride kalıyor. Önemli olan kendine olabildiğince az yüklenerek üstesinden gelmek.
Kendim hariç kimseyi hayatımın merkezine koymmamayi ve hayatıma giren insanların bir gün çıkabileceğini öğrendim
Sevmek sevilmekten daha gerekli. Tabi o sevgiyi iyi işlere harcamak da çok önemli. At avrat silah üçlemesi vardı ya, bence de sevgi, umut, merhamet şart.
Her sevgi dolu olan umutlu olmayabiliyor. Sevip arabesk takılan çok. İşin özü merhamet aslında. Merhamet varsa, umut da sevgi de geliveriyor.
Her şey geçer
ama iyi ama kötü.. bir şekilde geçiyor..
çokta takmamak lazım onu öğrendim
Bu hayatta kendime güvenmem gerektiğini, herkese güvenmeyip konuşmamam gerektiğini öğretti.
bu hayattan öğrenecek daha çok şeylerin olduğunu öğrendim bitmeyen öğrencilik resmen.
Ailen dısındaki kisileri fazla sevmemen gerektigini
inan bana kimse gercek dost degil
Kimseye guvenme (bunu 3 kere falan tekrarlayin)
Bildigini oku cunku baskasinin lafina bakma
Elalemin lafı para etmiyor
İcinde kalip uzulecegine yasayip pisman ol
Zor zamanlarda tek basinasin kimseyi yaninda sanma
Vs vs...
Benim için altin degerinde bu tavsiyeler idareli kullanin :)
Konuşmayı bırakıp dinlemeye başladığında hayatı anlayacaksın. Çünkü dinlemeyi bilenler için hayat daha kolay. Herkes konuşmaya o kadar muhtaç ki biraz sessizlikte hayatın sırlarını dahi öğrenebiliriz
Herhalde en önemli öğrendiğim şey hiç bir şey için acele etmemek gerektiği. Çaba gösterilmelidir tabi ki ama olsun bitsin diye düşünerek degil...
Herşeyin herkesin alternatifi vardır takmamayi öğrendim. Hiçbir şeyin; sebebide, sonucuda, çareside ben değilim. O yüzden kimsenin işine karışmamda karıştırmamda.
Yalnız olmanın bu dünyadaki en değerli şey oldugunu öğretti kendinizi her zaman en çok sevin 🙏🏻
❤️🙏
Kendimden başka kimseye güvenmemem gerektiğini
Herkesin kendim kadar iyi niyetli olmadığını
İki şey öğrendim biri ne olursa olsun düşün ama üzülme ikincisi dostuna sırrını verme yaren gördüğün var ise onun ile dertleş.
Hayat korkmak ve korkarak yaşamak için çok kısa…
kimseyi kendi içimde güzelleştirmemeyi ve birini gerçekten tanıdığına emin olmamayı öğretti bana
Hiç kimsenin ve hiçbi şeyin benden değerli olmadığını biliyorum.
Yaşarken ölmeyi, Ve GidenLerin Geri Gelmeyeceğini Öğretti..
Vazgeçmesini bekliyordur 👍🏻
Tamam abi sakin ol demedim bir şey 🤐🤐
Kimseye eyvallahın olmayacak bu hayatta net doğru bildiğinden ve hissettiklerinden şaşmayacaksın.
Tatlı dilli olmanın haklı olmaktan daha önemli olduğunu. Ambalajın içerikten daha önemli olduğunu, usulün esastan daha önemli olduğunu..
Bir sey ogrenmedim, kendimi kandiriyorum sadece.
Şartlar her zaman değişir 🌸
Tutamiyorsun (
Hatta Müslüm Gürseste onayladı MMM hatırladım))
Özgüvenli insanlar daha çok mutlu oluyor diye düşünüyorum.. mesele tamamen özgüven diye düşünüyorum.
Dünyanın kaç bucak olduğunu öğrendim. Var mı ötesi?
Hala öğrenmeye devam ediyoruz ve sanırım bu öğrenme hiç bitmeyecek
Sevdiklerinin kıymetini bilmeyi
Uyuz bir köpeği sevip ellerini yıkamadan tuvalete gidersen, ilerleyen zamanda taş.. klarını kaşımaktan bir hal olursun.
Kimseye kendinden bir şey anlatmayacağım ve insanların yüzüne gueyecgim
Kendi bildiğimi okumam gerektiğini ve insanları sevmemeyi
Kimseye bağlanıp güvenmemeyi
değişmeyen tek şey değişimdir
Bugün varız, yarın?
Bugün sonmuş gibi yaşamak.
Dünyanın rengine kanmayın
Bu hayatta hiç kimseye körü körüne inanma..
kimseye guvenmemeyi ogretti
ohooo kitap yazılacak türden bir soru
Bilmiyorum ki bu hayat çok garip bana göre
Bu hayat bana kimseye tam güvenmemem gerektiğini öğretti.
Çoğunlukla mutluluk desem..
🫶
Sen ne diyebilirsin
Ne öğretti
Çok şey
Çok konuşurum boş konuşurum ben fazla ciddiye alma yani
"zehirden şifa, * vefa bekleme"
Balın fazlası, zehir
Kendime çalışmayı öğretti
Kimseye güvenme
Bu hayat ezdi gecdi tutunmayı ögrendik
Başına gelenlerin tek sorumlusu sensin