Merhabalar Herkese ✨️

Bir insan gerçek yüzünü ne olunca belli eder?
Merhabalar Herkese ✨️

Bir insan gerçek yüzünü ne olunca belli eder?
İnsanın gerçek yüzü kendi menfaati dışında bir şey yapmasını istediğin zaman çıkar. O zaman anlarsın ne kadar verdiğin değerin geri döndüğünü veya dönmediğini. Sorunu kendinde ararsın, kendini suçlarsın. Ama gerçekte hatalı olan bunu görmeyerek üzerine kendini haklı çıkarır.
Zaten bu tarz insanlar asla kendisinde hata aramıyor
insanın gerçek yüzü zor zamanlarda ortaya çıkar.. mesela diyelim ki normalde iyiler sizin yanınızdalar.. bir de siz zorda kalınca ya da işleri düşmediği zaman bakın nasıl oluyorlar.. zaten ben bu insanlar ile o kadar çok karşılaştım ki.. yani çıkar için yanında olurlar iyi gün dostu bunlar.. ama en küçük olay da ya da kendilerine faydalı olmayı bıraktığınız zaman ise gerçek yüzleri çıkar.. çünkü gerçek dostluk gerçekte arkadaşlık nedir bilmezler.. ben dostum diyenin arkamdan konuştuğunu bile gördüm.. yani bu yüzden de kimseye güvenim yok
iki yüzlü oldukları için bir de kendileri eleştirdiği şeyi yapaqrlar.. insan önce kendine bakmalı...
İyi ya da çoğunlukla kötü zamanda ortaya çıkar normal zamanda herkes iyidir.
Çoğu kişi kötü zamanda demiş ama güzel bir noktaya değindin. İyi gününde beraber sevinecek gerçek dost bulmak çok zor.
Senden hiç bir menfaati kalmadığında, canı yandığında, kavgada, yollarınızı ayırırken, ilişkiniz (arkadaşlık, sevgililik vs) farketmiyor bitiğinde
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
27Cevap
Senin ona en çok ihtiyacın olduğun anında veya onun sana hiç ihtiyac duymadığı zmnlarda, ve sen hala değer vermeye devam edersen.. gerçek yüzü değil de, aslında hep var olan ama o zamana kadar görmediğin görmekten kaçındığın tarafını görmeye başlarsın, hepsi bu.
Ayağına bastığın zaman ☺️ sen iyiyken herkes iyidir hele bir ayağına bas uzaklas bak o zaman gerçek karakterler çıkıyor denendi onayladi ve görünce iyi ki denedim ve uzaklaştım dedim çünkü amacımi şüphelerimi boşa çıkarmadilar fırsat sundum yaniltmadilar jsjjs
Genelde kötü günde ortaya çıkar. İyi gününde yanında olanlar. Kötü gününde yanında değilse o zaman gerçek yüzleri ortaya dökülür.
Sevdim aşık oldum kör oldum uzak mesafe ilişkisiydi kalktım yanına gittim aldatıldığımı öğrendim 🥀🚬
Çok üzücü 🥺
Hepsi tecrübe olmuş iste. O kız da mutlaka karmasını yaşayacak.
Çok sev ve vazgeçilmez olduğunu hissettir. Görmez olaydım' diyeceğin gerçek yüzü karşında. Hayırlı olsun.
Çok doğru. Birine fazla ilgi verince karakteri meydana çıkıyor.
onunla bir çıkar ilişkin olduğun da
şaşmaz hemen rengini belli ediyor
Genelde dara düştüğünde karşındakinden bir isteğin olursa tüm çıplaklığı ile gerçek yüzünü görürsün.
Gerçekten öyle. Kimi insan düşene bir tekme de kendi vuruyor.
Zor zamanında yoksa herşeye bahaneler üretiyor seni manipüle ediyorsa.. ama bazıları varki şeytan onların yanında öyle böyle bir masum kalıyor ki.. inanailmiyor amann amann
Bizimle alakalı aslında biz hislerimize bence güvenmeliyiz.. ilk hissettiğim duygu genelde olumsuzsa sonuç olumsuz oluyor. kişiyi ölçüp tartmaya hacet yok verdiği ilk izlenim neyse o
Çıkarına dokunduğunda , çıkarına ters düşen bsy yaptiginda. Yaptığın genel kurallar dahilinde yanlış olmasa da onun işine gelmiyosa yanlıştir ve kendini gösterir.
Zorlukta ; Yarıyolda mı bırakıyor yoksa senle yola devammı ediyor ona bakmak gerek
Eline çok para geçerse ; Seni tanımamış gibi mi yapıyor yoksa aynı kalıyor O da önemli 😊😉
Hiçbir kimsenin gerçek yüzü bence ortaya çıkmaz. Herkese şüpheyle yaklaşmak en dogrusu cunku kimse iyi bir seyi haketmiyor.
Menfaatine ters düşürecek bir olay olduğu zaman gerçek yüzünü görürsün.
Bir süre sonra yanyana vskit geçirince ve senin en zor zamaninda
kavgada kötü günde belli eder gerçek yüzünü
İnsan zor günde belli oluyor, düşte gör gerçek yüzleri derler ya gerçektende öyle.
Alışverişte, uzun yolda ve en ihtiyaç duyduğun anda.
Öfke, neşe, cefa ve endişe anında. Yani "önce"..
Parada çıkar ve arkadan laf eder. zaten yüzleri çok bunların
Zor zamanlarda herkesin gerçek yüzü çıkar ortaya
İpin ucu kendine dokunduğunda herkes gerçek yüzünü gosterir birde cikarlari bitince
Terk edilince veya ilgisiz kalınca ortaya çıkıyor.
Herkes bellidir aslında …. Ama algı dönemindeyiz…. Algıları kenara bırakıp çıplak bir bakışla anlarsın….
Makyajını sildiği zaman
Farklı bir bakış açısı:d bir de sakalları kesenleri unutmamak gerek
Birlikte seyahatlerde ortaya cikar
Kesinlikle öyle
Asla bilemezsin ama öğrenmenin tek bi yolu var HAYIR diyebilmek, reddetmek
Düğün, ölüm, doğum denir ama genelde öfkeli ve ayrıldıktan sonra çıkar.
Kavga anında size davranışlarıyla belli eder
Tatilde
Borç alıp verdiğinde
İçki masasında
Alkolün etkisiyle yapılan şeyler de olabilir bence ya😂
Eski kız arkadaşı arayan arkadaşlara selam olsun o zaman. 😅😅✋
menfaatine dokunduğunda
Sinirlendirince ve zor zamanında
Maddi çıkar çatışması
Amacına ulaştıktan sonra
Artık çıkarı kalmadığında
Öfkelendiği zaman bence
Yolculukta alışverişte ve kötü günlerde
Sinirlendiğinde
İstediği olmadığı zaman
Sayfaları bir bir çevirip okudukça
Kavga anında ayrıldığı zaman
seninle işi bittiğinde
Sinirlendiği zaman bence.
İşi bitince veya işini gördükten sonra..
senden menfaati kalmadığı zaman
Sinirlenince ve senden ayrılırken
Öteki tarafta
Cidden en yalın hali o zaman belli olacak
Aynen askom
Fırsatlar elinde olduğunda
Damarına bastıgında
Zor günde :)
Nankörlüğü her zaman kötü günde gormezsin
Ofkelendigi zaman
Sinirliyken
Öfke anında
terse düştüğünde
Menfaatleri bittiğinde...
Yüzünü düşürünce 😄
Karşı tarafa kızdığı zaman net ortaya çıkar.
Sinirlendiğinde
Cıkarı bittiginde
sinirlendiğinde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?