Kişilik & Karakter Kimlerin benim gibi canı sıkılıyor? Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıkıntı bazen çok ama çok bunaltıyor insanı Güncellemeler+1 yıl Iyi geceler Kimlerin benim gibi canı sıkılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. benimde sıkılıyor 0 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Benim 1 1 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Ne üzucu Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir şeyler yapsak sıkılmayız aslında 0 3 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Neler yapsak ki Yorumla terziayca +1 yıl Bireysel demek istedim Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Bende tavsiye icin sordum birlikte demedim ki🙈 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır canım sıkılmıyor. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl kimsenin 0 1 Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Ne mutlu sizlere ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benimde sıkılıyor
Benim
Ne üzucu
Bir şeyler yapsak sıkılmayız aslında
Neler yapsak ki
Bireysel demek istedim
Bende tavsiye icin sordum birlikte demedim ki🙈
Hayır canım sıkılmıyor.
kimsenin