Maalesef yanlış bir algının günümüze kadar yayılmasıyla böyle bir sonuç çıkmış, tam anlamıyla bilmiyordum karşıma çıkması güzel oldu. Teşekkür ediyorum
Türkiye'de feminizin erkek bebeklere kadar düşmanlık yapmaya kadar gidiyor, âdeta erkek bebeklerin doğmamasını yok olmasını istiyorlar. Bunu sosyal medya'da yazan bir kaç kişiye denk geldim.
Türkiye'de feminizm ayrıca terör sempatizanlarını tarafından kullanılıyor. Yani Türkiye'de feminizm çoktan amacından sapmış bir şekilde yürütüldüğü için desteklemiyorum. Bu yüzden kendim için kadın hakları savunucusu derim feminizm demem.
bakalım ticaret yapabiliyormu bir kadın seçme ve seçilme hakkı var mı hukuksal olarak yargıda bir ayrılcalık var mı miras konularında bir ayrımcılık var mı?
neyde daha fazla kadın hakkı olsun...
ama erkeklerle aynı haklara değil birde pozitif ayrımcılık adı altında size daha fazla hak veriliyor...
Kadın hakkı deyince aklınıza sadece yazdığınız şeyler mi geliyor. kadının asaglandg erkeklerin de yuceltildigi bir toplumda sadece saydığınız şeyler mi var
Kadının şiddet gördüğü değersiz gördüğü toplum baskısı gördüğü bu ülkede kadını korumak adına verilir ki keşke buna ihtiyaç olmasaydı ama maalesf gerici toplumda yaşıyoruz ve haklar var ne sank uygulanıyor mu
erkekler daha fazla şiddet görüyor basında bile yer almıyor. işyerinde ailede erkekğe baskı daha çok sadece polislikte intihar vakaların sayısı bile kadına şiddetle yarışır durumda birde burası kamu kurumu özel sektördeki psikolojik şiddetin hatti hesabı yok...
yani konu kadın hakkı değil bu saydıkların insan hakkı insana ait hakları bir zümre için intenmemeli...
çocuk işçi, çocuk istismarına bakktığında oran olarak en çok kadınlar istismar ediyor çocukları, kanunlar çocuklarıda koruyor...
o yüzden feminizm dediğin olgu nedir ne istiyor diye soruyorum çözümü nedir?
bu ülkede sorun kadın hakkı değil temel insan hakları eksik.
Ülkede bir kere adalet yokki insan hakları olsun. Hani diyorum ya feminizm kadın haklarını savunanlara denir kadının anayasa da yalandan bir hakkı var ama icraatta var mı yok insan hakları da yok işte. Bu ülkede herkes bı azınlığa uğruyor ama adalet olmadg icn hcbirsey yapılmıyor. Kadına şiddet nasıl yankı uyandiriyorsa herkes tepki veriyorsa sizde verin erkek olarak kadınlar kadr sesiniz çıkmıyor mu kusura bakmada. Kadınlar birleşip haklarını arıyorlar siz erkeklerin nesi eksik sizde arayın.
Feminizm kadın ve erkeğin eşit olduğunu düşünen ve eşit haklara sahip olduğunu savunan insanlardır. Bn zaten haksızlıklara ses çıkartıyorum tepkimi ortaya koyuyorm ama bir bn koca ülkede neyi degstirebilrm ki kimse sesini cikartmadkca
yapmazmıyım yargılandım bile 5 yıl ceza aldım... şiddete karşı çıktığım için bireysel silahlanmaya karşı çıktığım için... içeri girmemek için temmizde dosyam ama neyse... ben yaşanabilir bir ülke için mücadele ediyorum
Bu ülkede kadına tecavüz edildi yapanin ifadesi alınıp bırakıldı aynı kişi aynı kadına gene tecavüz etti ve gene serbest kaldı Allah'a havale ediyorum bunlara çanak tutan insanları