Güncellemeler
+1 yıl
Ya yaşlandıkça beynimiz çalışmayı durduracak mıı 20 yim şu an benn amaaaa
Ya meraktan ölüyorummm çok basit varlıklarız bence hiçbir şey bilmiyoruz çünkü sürekli öğreniyorz bu da bende boş ver cahil kal hissi uyndırıyor ama gelişmeyi bırakmazsam nasıl. Bir kafada olurdum aşırı merak ediyorum ama çok yorucu bir olay hayatını gelişmeye adamak zor dimi? Her ilişkiden ders çıkarmak ne biliyim akademik iş ilişki hep öğreniyoruz heppp. Ben de her zaman öğrendikçe canım gibi hissediyorum. Bunu hızlandırmanın yolu yok mudur. İnsanlar birbirine sohbet esnasında evet yardım ediyor ama insan istemedikçe o kafa level atlamıyor. Bize bağlı yanii. Bide her an beynim çalışmayı durdurcak diye korkuyorum yaaa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öğrenmek değil öğrendiğini bilince dönüştürmek kişisel gelişime giriyor
Ben hep öğrendiğim şeyleri unutyorm bi sınava giriyorum o sınavı bile anında unutuyorm kafam resetlenyor neden böyledir ya
Maleswf hayatı 2x te yaşa özelliği daha gelmedi
Bunu yaşamadan bilemezsin
Yapamayacağımı biliyorm ama kendimi her zaman başarırken buluyorum hayatımda bir kere yaparım ben dediğim iş olmadı olmyacak da bunuda demek bile başarı benm için sence o Günler gelir mi
Şu an yolun başındasın kendini köreltecek işler içine girme daima kendinden büyüklere danış bişeyleri yaparken büyük ablalarla arkadaşlık kur her zaman yararını görürsün.
Bence Zor değil
Naasıl ya ben mi IQ'suzum sence böyle şeyler düşündüğüm için
Kafanı az yorarak istediğin yere gelebilirsin