Çok temiz düzgün edepli kimselere bakmayan okulunu okuyan hatta namazlarini kuranını okuyan tertemiz bir kızdım evlendikten sonra sanki içime bir şeytan kaçtı 3 yıl olacak kurtulamiyorum s*garaya başladım k*fürler ediyorum namazi falan biraktim şimdi de açilmayi düşünüyorum bazen de intih*rın eşiğinden dönüyorum neden böyle oldum artık kendimden bezdim nolur bana tavisyede bulunun çok ihtiyacım var hiç kimseyle de derdimi paylaşamıyorum bir tek arkadaşım bile yok gözüm de hep kayiyor başka erkeklere psikolojim çok bozuk doktora da gidemem deli gibi gözükürüm diye bu kibrim zaten beni mahvetti bana bir tavsiye verin lütfen. Vermezseniz de canınız sağ olsun 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen zaten yapman gerekeni biliyorsun. Doktora deliler gitmez tam tersi akillilar gider. İyi olmak isteyenler gider. Önce psikoloğa gidiceksin sonra da net sekilde önce sigarayi belki birakicaksin ama yavas yavas degil. Aniden. Bunlari gonulden istemen lazim. Bunlarin hepsi kendine zarar cunku. Ne bana zarar veriyorsun ne baskasina. Kendi basina dert almayi sen seçiyorsun. Kendine değer verip ben bunlara layik değilim demen lazim. Değerli yaratildin, yaratildik. Değerimizi bilmemiz lazim. Degerimizj önce biz bilmezsek kimse değerimizi bilmez. İnsanlar tarafindan da zorluklar yasarsin sosyal hayatta. Önce psikolog sonra da cevreni değistir. Sohbetler dinleyebilirsin mesela. Ben sana insagram mervegulcemal siddetle oneririm. Tesettur hakkimda cok videosu var. Tatli bir kadin. Ve youtube prof dr. Halis aydemir sohbetleri cok guseldir. Ve saadettin ökten. Dinle. Iyi gelecek. Bir de meal oku ama kendini zorlama inan ki gunde 2 sayfa kuran meali okuyunca insan canlaniyor sanki kan geliyor yeniden tazeleniyor. Ama meal bunlari dene. Cabalamalisin. Bu vücut bize emanet bu akıl da bize emanet hesaba çekilicez nasil kullandiğimizdan.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar hiçbirini istemiyorum ki. Hayattan o kadar soğudum ki tek bir şey bile yapmak istemiyorum çevre diueosunuz ya hiç ama hiç kimsem yok bir derdimi anlatacagim arkadaşım bile yok yapayalnizim ya yapayalniz
Cevap sahibi+1 yılCok zor bir durum seni anlayabiliyorm. Ağir depresyon yaşiyorsun ama bu ömür boyu boyle surmeyecek emin ol. Depresyondan dolayi da hicbir seye isteğin yok. Ama aslinda bu karakterinde yok sadece şartlar boyle gelişmiş bu duruma gelmişsin. Hiç istemezken hayatini duzene sokmak gercekten zor ama sana tavsiyem yine de hayat umudunu, hayat enerjini, yasama isteğini söndürme. Yeşertmeye çaliş. Senin yasadiklarini ve daha ağirini çok insan yasiyor tek değilsin. Bir yerden baslarsan o istek gelecek. En basitinden bi psikologdan randevu alsan mesela o bile iyi gelir.
En İyi Cevaplar
+1 yılBaskılanmış duyguların dışa vurumunu yaşıyor olabilirsin gerçekten sıkı bir dost güvenebileceğin bir kapıya içini açıp rahat olabileceğin bir arkadaaşa ihtiyacın var duygular istekler seni kullanmadan anlatabileceğin içini açtıkça rahatlayabileceğin birisine. Psikolg görevi görecek zamanla seni düzeltebilecek biriisine. Bilmiyorum ne kadar güvenmek istersin eğer gerçekten bunları paylaşınca rahatlayacaksan ben seni dinlerim yola sokarım namaz saatlerinde seni uyarır namazını kıldırırım ama güvenmen arkadaş olman gerekir seçim senin ben yanında olmak isterim sende beni yola sokarsın çünkü aynı şeyleri düşünüyoruz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten çok zor durumdayım eğer art niyetle yaziyorsaniz bilin ki bununda hesabi sorulur ama eğer ki iyi niyetle el uzatiyorsaniz lütfen bana yardim edin
- +1 yıl
Gerçekten iyi niyetli yazıyorum güvenebilirsin bana yardım etmek istiyorum istersen sende eğer
- +1 yıl
Yazmayacaksan eğer uyuyacam
eşiniz manevi olarak nasıl biri? kazancı helal mi haram mı? mutlaka üzerinize sinen zulmetten olan bir durum. psikoloğa gitmemek kibir değildir. psikolog maneviyatınızı detavi edemez tekrar namaz aşkı veremez. bunun tek yolu tasavvufta olan rabıta, vird ve hatme dersleri, nefsimizi azdıran şeyler kalplerimizi karartan şeylerden, bazen gözü zinaya kaçmış bir insanla göz göze konuşmak bile insanın şehvetini tetikler gözünü harama kaydırır. eşinizin halini kontrol edin derim
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim de çok terbiyeliydi hatta hala öyledir diye düşünüyorum ama o da namazlari birakti zaten uzun bir süre ayrı kaldik göreve gidip geliyordu 2 ay kadar olmazdi yanimda her gidişinde bende yalniz kala kala nefsimin her isteğini yaptim çok pişmanim ama duzelemiyorum da ne yapabilirim bana yardım edin siz beni anladiniz bir nebze de olsa lütfen 🙏
- +1 yıl
şeytan günah istikametinde olan biriyle uğraşmaz, allah yoluna giren yolunda olanla uğraşır, yalnızlık bir müslüman için en büyük tehlikedir, şeytan hemen yanaşır nefsi ufak ufak azdırır önce boş şeylerle uğaştırır, sonra baktırmayı normalleştirir, allah korusun zinaya kadar gözü kör eder. nefis bir kere azdımı şahlandımı insanın kalbi kararır hikmetle davranamaz nefsi ne emrederse onu yaparda farkında olamaz. en güzel şey pişmanlıktır. pişmanlık allaha yaklaştırır tövbe tüm hataları siler atar size tavsiyem tasavffa intisab edin, hatme vird dersleri alın bir kaç yapmakla tüm nefsiniz kırılacak, kalbinize hüzün, gözünüze göz yaşı düşecek. dilinize tövbe düşecek. kalbiniz eskisinden daha huzurlu olacak. bu hatme ve vird dersi nefsi zayıflatır kalbi güçlendirir ruhu nurla besler. böyle olan insana nefsi tesir etmez günahı fısıldayamaz hale gelir
Soran+1 yılLütfen bana kizmayin sadece çok içten yazdığınızı düşünüyorum çok teşekkür ederim ama içimde asla hiçbir his yok Allah affetsin bazen ateistliği bile düşünüyorum ya bi insan o kadar saf masumken nasıl böyle kötü birine dönüşebilir aklim anca açılıp saçılmakta ortamlara girmekte kibirimi yenip namaza bile durmak istemiyorum ezan okunduğunda içim sizliyor ama hep boşveriyorum peki nasil tasavvufa girebilirim nerde bulabilirim oyle yerleri
- +1 yıl
sizi anlıyorum dediğim gibi nefis şahlandımı hem vesvesi güçleniyor hem üzerimizde ki etkisi büyüyor bu tarz düşünceler gayet normal, birde şu durum var, siz daha önce ibadetinde ihlaslı bir insandınız, şeytan geçmişte yaptığınız ibadetlerin farkını kapattırmak için nefsini daha çok azdırıp günaha teşvik ediyor aradaki farkı kapatmak için rabbim şerrinden korusun herkesi, siz hangi ilde yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılBalıkesir de
Soran+1 yılTakip attim mesaj atar misiniz
Kişilik & Karakter konusunda 509 cevap paylaştı. Kardeşim sen özgüvenini yitirmişsin. Kendine gelmek için hayatının kalan zamanını düşüneceksin. Eğer sağlık sıhhat yerindeyse gerisini düşünme. Sadece stres insanı hayatında hastalığa sürükler. Tedavi olmak deli olmak değildir yani. Buradan bir şey söyleyerek ancak anlık bir şeylere yardımcı olunur. Kendini sevmeye başlayacaksın. Sadece sana zarar veren şeyleri kendinden uzak tut.
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bana zarar veren şeyin de ne olduğunu bilmiyorum. Ve zannediyorum ki hiç kimse beni sevmiyor bende zaten kimseyi sevmiyorum kendimden çok bıktım çokkkkk
- +1 yıl
Hiç kimse seni sevmiyor değil. Sen böyle hissediyorsun bence. Sadece bu isyan kardeşim bana göre. Neyden bıktım sağlığından mı yoksa düşüncenden mi? 🤔
Kendini sevmiyorsun ilk olarak.
Soran+1 yılDüşüncelerimden. Aklımı yitirmek üzereyim çok ama çok fazla dolu kafam
- +1 yıl
Aklı olmayan nice insan var onlara bakabilirsin ve görürsen ne demek istediğimi anlarsın.
Düşünebiliyorsan hayatta unutma başkasına muhtaç değilsin.
Sadece dinlenmen lazım ama sen bunu zorluyorsun. Şu an yazdığın eli verip düşüncelerinden kurtulmak istermiydin?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
Daha henüz kaybettiğin bir şey yok emin ol. Allah daha beterinden korusun. Bunlar hallolur.
benim anladığım bu sıkıntılarını eşinle paylaşman gerekirken buraya yazdığına göre eşinle Aran pek iyi değil.Psikolojik destek almaktan da çekinme. Sen henüz deli değilsin ayrıca delirmek de normaldir. Böbreğin ağrıyınca doktora gidiyorsan kafan ağrıyorsa da psikoloğa gidebilirsin rahat ol Yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimle paylaşsam da beni anlamaz. Psikolog da ne yapabilir ki bu kafadaki birine
+1 yılGüzelce banyo yap
Boy Abdesti al
Banyo Tasının içine 1 Su Bardağı sirkeyi koy ve Karıştır Elini Tasa Sok Sonra Saçlarına Sür Bu Suyla vücudunu Ovala Suyu Boynundan Aşağı Dök Kurulanma ve iç Çamaşırı Gecelik giy ve böyle yat uyu
Hafta da 1 2 gün bunu yap
Ve Cazibeli gözükmek için sirkeli Sudan 1 gün sonra 2 Yemek Kaşığı Kaya Tuzunu Banyo Tasına Koy Suyla Karıştır Vücudunu Ovala bunla ve Soldan Sağa Omzuna dök Kurulanmadan Yat Sabah Banyo et Tuz Vücudunda Kalmasın03 Yorumla- +1 yıl
Ve 1 Su Bardağına 1 Yemek Kaşığı Elma Sirkesi koy Gerisini Su Ekle iç
- +1 yıl
Haftada 2 3 kez Yap 1 Hafta Sonra Görüşelim
- +1 yıl
Tamam Mı
+1 yılDelilik ile ilgisi yok herkesin bir cahilliye zamanı olabilir veyahut kötü olduğu zaman. O yüzden önce psikiyatriste gidebilirsin. Buradan dertleşmek istersen de yazabilirsin kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimki deliliğin nirvanası artık sanırım
+1 yılEstağfurullah zikrini cek Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ Hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
10 Yorumla
+1 yılKibir dedin orada bir uzaklaştık senle doktora gitseneee
30 YorumlaSenin düşmanın nefsin. O nefsi tekrar eski haline dönerek yenmekten başka çaren yok. Doktor nefsine karşı sana yardım edemez.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılher insanın hayatında olumsuzluklar oluyor zaten, sence herkes benliğini böyle olaylar yüzünden kaybetse hoş mu olur bu devran :D güçlü kalmaktan başka çaren yok. olduğun kişiden yana canın sıkkınsa belli ki doğru yolda değilsin zaten.
00 Yorumla
+1 yılSeni böyle olmaya iten ne oldu ki? Yani evlenince ne değişti neler yaşadın? Bu detaylar özelin tabi ama fikir vermemiz için de biraz daha bilgi vermen lazım. Hiç kimse durup dururken böyle olmaz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBastırılmış duyguların dışa vurumunun karmaşasındasın bir psikolog ile görüşmelisin. Sekse olan açlığın baş gösteriyor hard seviyorsun sanırım ve söyleyemediğin başka şeyler de var galiba
00 Yorumla Peki ne değiştirdi sizi? Evlendiğiniz için mi böyle oldunuz, kırıldığınız için mi? Sizi bu denli değiştiren, dinden uzaklaştıran ne oldu?
018 Yorumla
Soran+1 yılBence kırgınlık. Herşeye kirginim kizginim bu yüzden hiç kimseyi sevmiyorum annemi bile
- +1 yıl
Elbette kırıldınız lakin bunu bir şeyin tetiklemesi gerekiyor. Bir soru, bir insan veya bir olay yüzünden değişir mesela insanlar. Sizde böyle bir şey olmadı mı?
Soran+1 yılŞöyle soyliyim gerçekten güzel bi noktaya değindiniz
Eşimle evlendikten sonra doğuya gittim dogma büyüme istanbulluyum ve orasi beni fazlasiyla zorladi sonra arkadaşlarinin eşleriyle taniştik çok dedikoducu pis ağızlı kadinlardi bende mecburen hep onlarla yan yana gelmek zorunda kaliyordum çoğunlukla eşimin israriyla ve yalniz kaldığım için. Sonra bende onlar gibi aksi olmaya başladım eşimle de asla aramizda saygisizlik vs olmazdi o süreçlerden sonra başladı huzurumuz yavaş yavaş gitti. Şimdi de batiya geldik bu sefer kimseyle konuşmuycam dedim yine yapayalniz kaldim. Evlendikten sonra oldu anlayacağiniz ne olduysa siz nasil degerlendirirsiniz bu durumumu- +1 yıl
İnsan çevresindekilerin ortalamasıdır sözü boşuna değil. Doğru anladıysam şu an onlarla yani dedikoducu kesimle konuşmuyorsunuz. Lakin bir kere etkilendiniz bile ve huzurunuz bozuldu. Şimdi de eski halinize dönüp Allah'a yönelmek ve dinle ilgilenmek istiyorsunuz. Bunu yapabilirsiniz ama bu süreç biraz sancıkı olabilir çünkü alışkanlıkları bırakmak özellikle de yeni kazanılmış olanlarından vazgeçmek pek kolay değil. Lakin yine de yapabilirsiniz. Mesela ezan saatlerine alarm kurarak başlayabilirsiniz. Her ezanı duyduğunuzda neyle meşgul olursanız olun abdest alıp namaza durun. Bunu 21 gün yaparsanız zaten vücudunuz alışacak ve kendiliğinden harekete geçecektir.
Soran+1 yılİçimi daraltan başka bir şey var ve bunu kendime anlatamıyorum namaz falan hiç kolum vücudum kalkmıyor onun için hele geceleri sanki içime bir şey giriyor soluğum kesiliyor kalbim sıkışıyor
- +1 yıl
Mesela? Nedir içinizi daraltan şey?
Soran+1 yılBilmiyorum keşke bilsem
Soran+1 yılSadece ağlıyorum her gece istemsizce
- +1 yıl
Uykuda mı oluyor yoksa uyanıkken mi?
Soran+1 yılUykuda zaten çok kötü korkunç rüyalar görüyorum bu ağlamalarım hep uyanikken
Soran+1 yılBenim için ne düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Uykuda gördükleriniz ve hissetikleriniz karabasan olabilir. Uyanıkken içinizin sıkılması da odanızın dağınık ve heykel gibi kaşı gözü olan eşyalarla dolu olmasından, uzun zamandır o odada namaz kılınmamasından dolayı bu halde olabilir
- +1 yıl
Zira namaz kılınan bir oda melek lerle dolu olur ve insana ferahlık verir. İçinde hayvan, heykel ve poster olan yerlereyse melekler girmez ve içerisinde cinler, şeytanlar olur en azından benim bildiğim bu şekilde.
Soran+1 yılÇok temiz düzenli biriyim bu imkansiz ama fotoğraflar var evet bunlardan olabilir mi ki
Soran+1 yılNamazlarımı biraktım aslında bir yandan o kadar pişmanım ki o kadar çok istiyorum ki yeniden başlamayi ama bir yanim da hiç kalkmama izin vermiyor kafayi yemek üzereyim delirmekten korkuyorum
- +1 yıl
Etkisi vardır illa ki yine de düzenli ve temizseniz bence namazlara yeniden başlamak için harika bir fırsat. Zaten şeytan asla müsaade etmez ki namaz kılmanıza. Hep bir bahane bulur engel olmaya çalışır. Bugğn uyumadan evvel yatsıyı kılmaya ne dersiniz?
Soran+1 yılBirinden destek almaya çalışıyorum kendimi düzeltmeye çalışacağım siz de iyi ki varsiniz beni dinlediniz bana dua da eder misiniz
- +1 yıl
Tabi ki, teşekkür ederim. Herhangi bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin. Yardım gerekirse de etmekten memnun olurum lakin bizim yapabileceğimiz şeyler de kısıtlı. Sizin en çok kendinize ve iradenize ihtiyacınız var. Allah öyle güzel bir hidayet versin ki cennetine kavuştursun sizi. Aldığınız her nefesle O'na daha da yaklaşın ve dini en doğru haliyle yaşayın yeniden ☁
+1 yılKimseye açma durumunu insanlar anlamaz. bende bu durumdayım. hiç sevilmedim çok da sevdim. bu durumuna geldim. git bir dağın başına ve avazın geldiğince bağır çağır Allah'a neden bu durumu kaderi yaşatıyorsun diye.
10 Yorumlaİlim meclislerine dahil olmaya çalış muhakkak.. bunu yaptıktan sonra kendimi eminin ki Allah'ın izniyle toparlayacaksin
00 YorumlaBenzer seylere sahipiz, hatta daha fazlasi var bende. Sizi cok iyi anliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin durum nasil kisaca anlatabilir misiniz rica etsem
+1 yılSendeki bu durum değişikliklerinin benzerini kız kardeşimde yaşadık.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki kiz kardeşiniz neden böyle oldu şu an nasil anlatabilir misiniz rica etsem
- +1 yıl
Buradan mı anlatayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak gerçek anlamda gerçekten konuşmak ister misin? Cidden diyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılNeden yorum yok?
Cevap sahibi+1 yılZaten alanım bu benim ama yazmamışsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçını açmayı düşünmek şeytanlık değil. Kuranda yazmaz başı örtmek. Diğer yazdığın şeyler kötü tabi. Eşinle aran nasıl?
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimle de anlaşamiyorum onu da hep huzursuz ediyorum
Cevap sahibi+1 yılİsteyerek mi evlendiniz?
+1 yılPsikoloğa veya psikiyatriste gitmeyi düşündünüz mü?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten söylediklerinde samimi misin? Başka bir olay varsa da samimiyetle anlatabilirsin dinlerim
Fikrimi paylaşırım00 Yorumla
+1 yılZamanında bastirilmisligin sonucu bu maalesef :D içinde varmış zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan o sıra ne yapiyor az da olsa üzüntülü olduğunu anlıyordur? Nerelerde
08 Yorumla
Soran+1 yılO da üzülüyor ama asla ayrıntıya girmiyor adam akilli beni alıp karşısına bir kez bile konuşmadı kötüyüm bak iyi değilim diyorum aklimda hep kötü şeyler var diyorum öpüyor geçer diyor sadece bu kadar
Cevap sahibi+1 yılSen ciddi misin ya destek olmamı ister misin?
Soran+1 yılİsterim yazabilirsiniz buradan
Cevap sahibi+1 yılAçtım gelebilirsiniz?
Soran+1 yılHayir burdan konuşabiliriz teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBende buradan konuşmayı tercih etmiyorum
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yine de her şey için 🙏
Cevap sahibi+1 yılNe demek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence gene safsın🤷♂️ evlliğin seni bozmuş olabilirmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile danışmanlığı yapıyorum.. istersen sana yardımcı olmak isterim
00 Yorumla
+1 yılSen zıpkıni yersin gözün açılmış yaşamadığın şeyleri yaşamak istiyorsun başarılar sakın yakalanma koca kimseye :)
00 Yorumla
+1 yılSorun nedir arkadaşım evliliğin mi kötü yoksa hayattan mı zevk almıyorsun artık
04 Yorumla
Soran+1 yılHayattan tek bir lezzet alamıyorum bilmiyorum neden böyle oldum bilmiyorum
- +1 yıl
Peki sorunun nerde olduğu bulalım mı ilk ne dersin en fazla canını sıkan şeylerle basliyalim istersen
Soran+1 yılCanımı her şey sıkıyor eşim annem babam hepsinden nfret ediyorum sadece kendi isteklerimi yapma pesindeyim bazen alk*l bile almak istiyorum agzima bile surmeyen biri olarak. Eşimi ald*tmak vs vs ya her turlu kötülük aklima geliyor ama bir yanim da çok çaresiz bunlari asla yapmak istemiyorum ama sanki bir şey beni zorluyor bilmiyorum
- +1 yıl
İstersen biraz konuşalım belki sana da iyi gelir çözüm bulabiliriz belki aklıma bir şey geliyor ama emin değilim
+1 yılSen depresyona girmişsin
10 Yorumla
+1 yılSorununun ilk kaynağı ne olabilir düşündün mü
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bilmiyorum ne olduğunu bilmiyorum hep bir anda oldu Şu an da bu durumdayim işte
- +1 yıl
Yazar mısın
- Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılGit ver başkasına kurtul ya 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya yardima ihtiyacı olan birine gerçekten bunu mu yazdınız yazık
- +1 yıl
Ne yazm doğru yazdım sen zaten baştan kaybettin çözüm yolunu KS de aramakla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra olduğuna göre evliliğinde iyi gitmeyen şeyler var demektir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. üniversiteye mi basoadin
00 Yorumla
+1 yılBir uzmana gitmelisin burası olmaz
00 Yorumlabi de seviş istersen nalan
00 YorumlaŞimdi evli misin değil misin?
00 Yorumlaİstersen Sana yardımcı olurum...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil olabilirsiniz peki
Namaz kil dua et
10 YorumlaBakire misim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolog şart
00 Yorumla
+1 yılBunun bir nedeni olmalı derinlerde
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?