♾️ İnsanların sizi hafife aldığı bir konu var mı? genellikle sizi hafife alıp da, hangi konuda çok iyi olduğunuzu görüp pişman olmuşlardır..

♾️ İnsanların sizi hafife aldığı bir konu var mı? genellikle sizi hafife alıp da, hangi konuda çok iyi olduğunuzu görüp pişman olmuşlardır..

Sanırım merhametimi ve öfkemi hafife alıyorlar. Nasıl olsa çok merhametli, bir şekilde bana kıyamaz sanıyorlar. Ama öyle olmuyor o işler merhamet kavramı çok farklı bende. Öyle ki kolay öfkelenmediğim için de öfkemi hafife alıyorlar, bilmiyorlar ki pire için yorgan yakacak biriyim, hayatımda sanki hiç olmamışcasına önüme bakabilecek biriyim. Anında yabancılaşacak ona küçük dilini yutturacak biriyim, bilmiyorlar Barış bilmiyorlar.. 😄
Bilirler umarım.. :D
Sempatik, sıcakkanlı, affedici, cana yakın oluşumdan dolayı tersimi hafife alıyorlar. Kolay kolay ısınmam birine, kolay kolay da soğumam ama hiç olmamışcasına yabancılaşırım. O saatten sonra da asla eskisi gibi olamam. Gözüm dönerse kimseyi tanımam, bir çırpıda tüm bağları siler atarım, tek hamleyle harcarım, etlerini kemiklerini didik didik didiklerim. O yönümü hafife almasalar iyi olur.
Çok güzel yazmışsın abla iyi ki tersini görmemişim.. :D 🥳
☺️ tanışmazsın sen cicim
🤗☺️
Teşekkür ederim can 🥳🩵
Rica ederim ablam 💛😌
Bir zamanlar hayatıma aldığım gereksiz insanlar. Neyseki şimdi yoklar hayatımda..
Rica ederim 🦋
Böyle bir şey yok hafife almıyorlar beni fakat kız konusunda var falan dediğimde hafife alıyorlar hadi canım gibisinden ama o da şakayla karışık bir şey tabii genel olarak hafife alindigim bir konu olmadı
Cevap
20Cevap
Beni tanıyan biri beni asla hafife alamaz. Hee beni hafife almaya kalkanlar genelde çevremiz tarafından uyarılmıştır. Kimseyi kırmam incitmem ama olay bana donerse karşımdakini enkaza çeviririm.
100 kilo olucam hafife alamazlar xd
Çok sakin, çok sevecen durabilirim.. sinirli tarafıma denk gelmesinler.
Beni asla, zalim ve acımasız olabileceğimi göstermem gereken bir duruma sokmayın.
Sabrımı sınamayın, çünkü şimdiye kadar tanıştığınız en nazik ve en tatlı insan olabilirim. Ama sınırıma ulaştığımda, kimsenin yapabileceğimi düşünmediği şeyleri yaptığımı görebilirsiniz. .
Teşekkür ederim abla güzel sözlerin için 🙄🙄
Rica ederim ne demek😀
Bir korkmadım değil sjsdj :D
😀uysss.. sende duruyorum merak etme
Kıyamazmış birdeee :D.. biliyorum abla
Ben dışardan aşırı sakin görünen bir insanım. Fakat bir anda öfke patlaması yaşayabilirim. Buda insanlarda biraz şaşkınlık yaratabiliyor.
Göründüğümden daha fazlasıyım ben lakin sessizliğe bürünürüm, beni eskisi gibi saf, manipüle edilen kız sanıyorlar, bir de sessiz olduğum için kolaylıkla alt edeceklerini sanıyorlar lakin aldanıyorlar, bu hususlarda hafife alıyorlar beni, halbuki ben göründüğümden daha fazlasıyım.
Hayatıma dahil olmasina izin verdigim insanlara fazla imtiyazli olabilirim, özgüven aşılarım istemsizce kendilerini vazgecilmez hissederler.. hafife almak degil aslinda bilmemekten kaynakli tahmin edememek durumuna düşerler genelde.. bi noktada, hakketmediğini düşündüğüm anda cok kolay vazgecebilirim deger vermekten..
Yaşımdan dolayı aslında benim hissettiğim 50 yaşındaki insan olgunluğunda olduğumu her şeyin farkında ve bilincinde olduğumu anlamıyorlar. Bu sebeple aslında anlamadığımı sandıkları birçok şeyi anlayabiliyorum. Ve uzaktan izlemesi çok komik oluyor bu durumu jhdfs :)
Dışarıdan sessiz ve aşırı kibar durduğum için zorbalık yapmaya çalışanlar beni gerçekten hafife alıyor. Çünkü diğer kişiliğim, dışarıdan göründüğüm halime hiç benzemiyor😂
Genelde konuşma kabiliyetimi veya zekamı hafife alıyorlar. İki durumda da elimden geleni sergilediğimde sen neymişsin öyle ya, hiç de göstermiyorsun diyorlar.
Sabırlı ve anlayışlı yaklaşımım rest çekmeden tüm haksızlıklara boyun eğeceğimin zannedilmesine yol açıyor bazı karaktersiz tiplerde. Rest çekince şoke oluyorlar😎
Zekam konusunda hep yanılıyorlar. Zamanla herkes anlıyor ama keşke ilk başta hafife almasalar. Gözümdeki değerleri düşüyor 🙄
Anlayışlı biri olduğum için her şeyi alttan alacağımı sanıyorlar.
En büyük hataları bu oluyor.
Konuşmak anlaşma konusunda. Önce ön yargılı davranıp sonra pişman olan çok. Sürekli konuşmak isteyen çok oldu 😊
Safsatan bir insan olduğumu düşünmeleri kaçınılmaz, bence bu konuda hata yapıyorlar üstelik bir ön yargı olarak kabul de edilebiliyor 😃
Hiç Bir konuda hafife alamazlar bu yüzdendirki beni hafife alabilecek insanları hayatıma dahil etmedim etmiyorum
İnsanların hepsi hafife almıyor, sadece yüz verdiklerim bunu yapıyor. Benim çok basit oldugumu sananlara ömürlük derslerini veriyorum.
Yumuşak yüzlü olduğumdan ve genel olarak insanlara yumuşak yaklaştığımdan zekamı ve öfkemi çok hafife alıyorlar.
İyi niyetimi kullanıp çalışmalarımın üstüne çıkmaya çalışıyolar ama çok yanılıyolar
Net bir şey söyleyemem. Henüz erken şu konuda ağırlığımı ortaya koyarım demek için
Beni hafife alan biri ya da birileriyle karşılaşmadım
Bir şeyi yaparım dediğimde yaparım bu ne olursa olsun
Önceden anlatırım ve ya uyarırım, dikkate almazlar. Sonra doğru çıkar.
Hafife alamadıkları için etrafımda sınırlı sayıda insan vardır
Sinirlendiğim zaman onları hep alttan alacağımı düşünüyorlar.
Hayatım boyunca hafife alınmadım. Sosyal medya dışında o da gayet normal çünkü tanımıyorlar.
Akıl, zeka, cesaret, güç, yetenek, espri yeteneği gibi şeyler.
Olduğum gibi kabullendirdigim için kimse hafife almaz.
saf moduna yatıyorum bazen, onlarda cidden öyleyim diye kandırmaya çalışıyor.
Alkol içtiğim zamanlar bilgilerimin kaybolduğu düşüncesine giriyorlar ama orada yanılıyorlar işte ben o an daha sivri dilli ve dobra konuşurum herşeyi.
Kolay kolay hata yapmazlar. Bilmiyorum açıkçası.
Genelde hiçbir şeyi kafaya takmaz onun için önemli değildir mantığı ile hareket ediyorlar ama tam tersi
Alttan almamı canım sanarak😂
Eni kendileri gibi düşünüyorum sanıyorlar
Hayatıma aldığım gereksiz insanları
Zekam ve gözlemlerin konusunda
Beni akılsız zannediyorlar 😄
Kırıldığım zaman..
Sinirlendiğim zaman...
Hayat
zeka olabilir
Zeka...
Her konuda
Her konuda