Kaynana kaynata deyince ilk akliniza gelen? Esinizin aliseyle altli ustlu oturur musunuz ya da oturan var mi
Kolayliklari zorluklari neler?
Kolayliklari zorluklari neler?
Arkadaşım var aykut diye yeni evlendi oda fakat bu kızın annesının babasının isteğiyle alt katlarında bir daire verdiler bunlara :D ayrı olamam demiş ailemden.
Bizde dün maça gittik ben böyle alay ederim sıklıkla hep takılırız birbiimize mesela :D evlendin eline yüzüne nur geldi l. an kayın valide iyi bakıyor herhalde seviyormu seni dedim :D:D oda şunu söylüyo hemen kanka O beni seviyoda ben onu sevmiyom onu ne yapacaz furkan der :D:D:D:D
Bu eşşek çok yüz verdi ağırlığını hissettiremedi daha vur kafasına al ağızındaki lokmayı öyle birisi.
Ama neyse inşallah başıma gelmez öyle durum bana gelipte anamsız babamsız duramıyom yakınlarda tutalım derse bozuşuruz :)
Zamanında çok tv izlediğimden Kaynana Semra geliyor :D
Tabi artık bu tür programlarının amacını, medyayı kimin yönettiğini bilince artık Tv pek açmıyorum :D
Kesinlikle oturmam Cehenneme Dünyada tanıklık ederim :D
:D Aynen yoksa evlenmem :D
Gelin kaynana anlasamaz ki boyle gelmis boyle gidiyo bu yuzden esimin ailesile yakin ve ya ayni evde oturmak istemem uzak olalim tatli olalim :)
Kaynana -eşimin annesi
Kaynata- babası bunlar geldi ilk aklıma başka ne gelebilir ki
Cevap
11Cevap
Oturulabilir Aileler iyiyse bir sorun yok iş damatta bitiyor
Kaynana delyince aklıma galeta geliyor.. Galetaya bizim buralarda kaynana sopası deniyor :))
:)))
Bundan sonra yiyebilicegimi sanmıyorum.:)
Ayrıca simit tercihim olabilir bu saattte.;)
Ikisinin de gideri var.:))
BU aklıma geliyorrr.
kimi kaynanalar var melek gibidir genelleme yapmayın :)
Kaynanam var ama anne diyesim glmio niye kaynanaya anne demk zrundayiz hyr bnim bir tne annm var ona anne derken tuylerim urperio.
Roman havası geliyo hadi amaa bitek benim aklıma gelmiyodur bu :))
Kaynanayi Kazana koymuşlar kaynatiyorlar bu yani :d
kaynar kazana atmak geliyo abartısız...
kaynata diyince limonata gelio aklıma
gelinlerin korkulu rüyası
Cadı, Cadılar
Oturmak istemem
semra kaynana :DD
annen adına üzüldüm
seslerrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar