Ne konuda hassassın mesela?

Dünya hassas kalpler için cehennemdir..
Duyabilirim seni, hiç konuşmadan..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne konuda hassassın mesela?

Dünya hassas kalpler için cehennemdir..
Duyabilirim seni, hiç konuşmadan..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevdiklerime karşı sadece hassas bir insanım.. sevmediklerime karşı ise aşırı umursamaz ve kinci olurum
Sevdiğime , değer verdiğime hassas olurum geriye kalan her şey ve herkes için umursamaz
Bunu nasıl başarıyorsunuz?
Önceliklerimi belirleyerek he önceliğim yaptığım insanın önceliği olmadığımı hissettiğimde de yine aynı keza umursamaz oluyorum. Yoktan yere çabalamak değilde hak edene hakkını vermek diyelim
Kalbimin hassas olan yerini çürüttüler geriye sadece kalın duvarlar kaldı
Hasass insanım bazen güçlü durmaktan çok bunaldım ve sıkıldım inancım beni ayakta tutuyor
O hassaslığımın içinde gücümü bulduğumu düşünüyorum… olaylara zor durumlara karşı sergilediğimiz tavır kastediliyorsa tabi soruda..
Hassastan kastım kırılganlık. Diğerlerinin "ne var ki bunda" dediği bir konuda incinmek gibi..
Çok hassasım ama duruma göre terside var
Tersi nasıl oluyor ki? Hem bazen derken? Zaman zaman hassaslığınızı mı kapatıyorsunuz?
Hassasım yani kırılganım ama sevdiğim ve bana değer verdıgını dusundugum kısılere karsı dıgerlerıne karsı degıl yanı hassaslıgımı kapatmıyorum yok kendısı otomatık kapanıyor
Fazlaca hassasım
Değer verdiğim kişilere karşı
maalesef öyleyim ama her zaman değil
Nasıl?
Şefkatli olmam gereken durumlarda açırı şefkatliyim. Olmamam gereken durumlarda ise hiç değilim.
Artık hissiz
Evet hassasım