Doğum günlerini sever misin, sana hiç sürpriz doğum günü yapıldı mı?

.
#inci🌸
Doğum günlerini sever misin, sana hiç sürpriz doğum günü yapıldı mı?

.
#inci🌸
Şu zamana kadar hiçbir şekilde doğum günü kutlanılmasını sevmedim sevemedim ancak yeğenim 7 yaşındayken herkesi organize edip sabahın köründe kapının önünde pasta ile doğum günümü kutladığı gün o zaman çok mutlu olmuştum doğum günüme daha var 17 Aralık'ta
Kutlanması değil mutlu eden, hatirlanmak, o gün senin için bir araya gelip, seni doğduğun günü önemsemeleri şimdiden iyi ki doğdun
Benim doğum günüm geçti 3 Nisan günüydü. ve doğum günlerini sevmiyorum hiç çünkü kutlayan olmuyor ki ben de kutlamıyorum yıllardır. burada soru açmıştım sadece buradan kutlayanlar olmuştu.
senin doğum günün ne zamandı mesajlara bakmıyorsun buradan sorayım dedim sdjsjd
Tanidiklarimin doğum gunlerini yazicam takvime gece 12 de ilk mesaj ben atacam 😃seni Yazdim demek 3 Nisan hmmm
Teşekkür ederim o zamana buralarda olmam :D
Doğum günün ne zaman
Olursun ya..🙄instadan yazarim
Doğum gününü öğrenemedim gitti :D :D
😃Her yere yazdım jsjs 4 Haziran 😃 duyun beni
4 Haziranda doğdu bu şahane varlık 😃😃😂🥳
İyi ki doğmuş o zaman, bu şahane mükemmel güzel insan :D :D 😂🤩
iyi ki sen doğmuşsun sen💜🌸
💜🌺
Papatyaların açtığı, ilkbaharın tüm güzelliklerinin piyasaya çıktığı bir zamanın kutlu gününde doğmuşum; 14 Mayıs. Gelip geçiyor işte, bi haber.
😃şiir yazdın sandim😃
Denk geldikçe şairane şeyler çıkıyor bende şaşırıyorum 😂
10 Nisan
Teşekkür ederim güzel kızımmmm ❤️
Cevap
26Cevap
Yaaa ama bu tarayicinin derdi nee 30 dk önce sormuşsun soruyu ve bana hiç bildirim gelmemis. KS'nin acilen tarayıcı sorunlariyla ilgilenen kişileri kovmasi ve yerlerine yenilerini almasi gerek.
Doğum günü kutlamayi pek sevmem. Hep gereksiz bir hüzün basar beni.
Bebeğimsu davet atmıyorum sorulara 😂 bende sevmiyorum ya başkasının kutlarim kendimi n kutlamam
Kız davet atmayinca da normalde "... soru sordu"bildirimi gelirdi bana başka üyelerden. O bile gelmiyor
Aa o varmiydi jsjsjs onu bende bakayim ya
Ruhlarimiz ikiz 💃✌
4 Ocak..
Üniversiteye kadar ailem hiç unutmadı.. Hatta bazen çifte pastalar geldi..
Ne zaman ailemden uzak yaşamaya başladım, önce kendim pastamı kendim aldım, sonra sadece kendim yemeye başladım.. En son hiçbir şey almadım..
Ağustos da. Benim doğum günüm aynı günde iki ayrı yerde kutlanıyor genelde
Pek mühim değil tarihi. Bana hiç sürpriz doğum günü kutlaması yapılmadı. Ama ben sevdiklerime hep yaparım, organize eden de ben olurum hep. Aslında hep hayal etmişimdir. Arkadaşlarım sevgilimle haberleşip öyle bir organizasyon yapsa falan diye... İçimde ukde kalan şeydir. Asla olmayacak bir şey.
Aralık ayında
Coook yapıldı da sevmıyorum artık. Yakın çevremde bildigi için kutlamaz zaten.
Aman pasta bu pasta jsjs
Ben pasta sevmem ki 😂
😃çiğ köfte de olur
Sevmediğim ne kadar yiyecek varsa sayacaksın galiba 😂
Gerçek çiğköfte eyvallah sevilir de hazır satılanlar kısırdan hallice çiğköfte değil ki onlar 🥹
Hazır olanı yiye yiye, gerçeğini sevemedim.. 😃Ay gokhan yok sana pasta, köfte.. kuş başılı pide söylüyorum sana tm bitti😃 onuda sevmiyorum deme
Oyyşşş onu severim bak 1.5 porsiyon olsun 🤤 1 porsiyon kesmıyor yanına da şalgam 😂
😃Oh be jsjsjx
Az kaldı 4 ekim...
Doğum günün kutlu olsun 🌸🥳🥳
Ayy teşekkür ederim...😄🥳🥳
Pek sevmem. Hiç sürpriz yapılmadı, aklına gelen bir kaç arkadaşım kutluyor sadece.
6 Haziran doğum günüm.
18 gün önce yeni bir yaş aldım. Ben partileri pek sevmem ama ailem kutlar muhakkak. Hiç unutmazlar.
Pek ilgilendiğim konu değil açıkçası. Pek kutlamam, benimkini de kutlayan olmaz bir iki kişi hariç, çünkü bilirler öyle şeylere takilmadığımı.
Doğum günlerini sevmem süpriz yapanlar elbette var. Nazıkçe niye bu kadar sevinmemeleri gerektiğini anlatıyorum 😅
Benimki 6 Nisan , bu siteye girmeden önce kafadan sallama ay yazmıştım yaşı 22 gösteriyo
Çok az kaldı üç Ekim'de doğum günüm.. kutlamayı değil o gün düşünlmus olmak hoşuma giderdi
1 Mayıs!
Çok möhüm bir gün o yüzden resmi tatil :))))
ben doğum günü olayını sevmiyorum... anlamsız ve mantıksız geliyor... pasta yemekse herzaman yerim :)
5 Ekimde. Sürpriz doğum günüm olmadı. Yakın arkadaşlarım ailem kutlarlar. Seviyorum doğum günlerini ama hayatın anlamsızsa doğum günleri de çok anlamlı olmuyor. Ama o gün içimde ayrı bir heyecan oluyor ufakta olsa.🎀
17 Mart ve hayatımda hiç doğum günümü kutlamadım kutlayan da olmadı
Şubatta.
Sadece 22 yaşımda. O zamanlar hastanedeydim diye. Hastane müdürü falan gelmişti öyle.
14 Şubat ben sevmem pek
Sen sevme pasta alınıp kesilsin maksat pasta yemek😃
😃ay oda olur
😃😃Hahaha
😃olur.. 4 Haziran lütfen 😃
1 eylül başak burcu takıntılı ve temizlik hastası başaklar 😂☹️
Kutlayacaksaniz soylerim ama dur belki supriz yaparsiniz 27 aralik sl iste umutlandim simdi ☺️
02 Temmuz 🌹
Sürpriz yapılmadı hiç 😒
Az kaldı 27 Ekim doğum günlerini pek sevmem.
Öyle şaşalı cümlelere sürprizlere gerek yok hatırlanmak bile yeter. 1 Nisan doğum günüm
Birkaç gün sonra
10 Kasım ama ben 11 de kutlarım genelde
1 şubatın ilk saatlerinde doğmuşum 😊
ailem dışında kutlayan olmuyor
30 Ağustos zafer bayramı,
Aralık ayında.. çoğu kez unutuyorum bile
Sende mi oğlak sin ocak da benim
Mayısın on3ü
Ailem her sene yapar sağ olsun
Yoksa doğum günün mü
Yok sizin ogrencem😃benim geçti 4 hazirandi
Benimde geçti. 20 nisandı 😄
7 Ekim
Az kalmış şimdiden doğum günün kutlu olsun 🥳❤
Teşekkür ederim birtanem
Senin doğum günün ne zaman
4 Haziran 😃
9 gün önceydi.
Doğum günün kutlu olsun🥳🥳🥳
Aralık ayında
Gün söylesene belki bilmek isteyen vardir öğrenir iste😃
Az kalmış 🥳🥳
Yetmiş mi
He pardon 8 ekim anladim😃😃😃😃
8 aralik🙄😃😃
En baştaki Aralık'ı görmedim 8. kim
8 ekim diye okudum aman 🙄
bugün doğum günüm
Ay doğum günün kutlu olsun 🥳
https://youtu.be/xJFvnPRjHeg?si=KmuVGKvKwFOcYpuL
😂Reisin videosu vardi dedim şimdi sövmesin wjsj neyse 😂
Ahahah çok teşekkür ederim eppi börtdey bana o zaman 🤗
12 gün önceydi..
25 aralık
Ay tam da yil sonu son gunler
22 ocak 2002
28 ocak
Çok var
Mayısta
Ağustos.
6 Haziran
17 ocak
23 Kasım
3 Haziran
Doğum günümü şuana kadar kutlamadım.
15 Şubat
Pek sevmem ama sürpriz doğumgünü yapıldı.
24 Nisan
28 Ekim..
19 Kasım
29 Şubat
7 Ağustos
27 ocakta
6 Şubat
2 Nisan 78
11 aralıkta
31 Şubat
🙄🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?