Kişilik & Karakter Hayatınızda En Utandığınız An Nedir? Denizss_9 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Biraz sohbet edelim, hayatınızda en utandığınız an neydi? Güncellemeler+1 yıl Ben eski arkadaşımın telefonunu ondan izinsiz kurcalarken yakalanmıştım evet yaptığım çok kötü bir şey. Hayatınızda En Utandığınız An Nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Doğduğum an 0 0 Yorumla
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Gittiğim psikoloğa kendisi kadındı geçmişte yaşadıklarımı anlatırken utanmistim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. google geçmişim görülmüştü he bi de mesela biri utandığını anlayınca daha utanç verici oluyo TwT 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani biraz yüzsüzüm sanırım pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu :D :D 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl en utandığım anı buradan herkesle paylaşamam zaten utanç verici olan bişeyi buradan paylaşmak mantıklı değil bence 0 3 Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Resmen özele gel diyorsun 😂 Yorumla keremkayar +1 yıl @dobraerkek1 demiyorum kimsenin özele gelmesini de beklemiyorum hem öyle bir niyetim olsa direk özele gel derim veya özelden yazarım Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Anladım kank 😂 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Doğduğum an
Gittiğim psikoloğa kendisi kadındı geçmişte yaşadıklarımı anlatırken utanmistim
google geçmişim görülmüştü he bi de mesela biri utandığını anlayınca daha utanç verici oluyo TwT
Yani biraz yüzsüzüm sanırım pek hatırlamıyorum böyle bir şey olduğunu :D :D
en utandığım anı buradan herkesle paylaşamam zaten utanç verici olan bişeyi buradan paylaşmak mantıklı değil bence
Resmen özele gel diyorsun 😂
@dobraerkek1 demiyorum kimsenin özele gelmesini de beklemiyorum hem öyle bir niyetim olsa direk özele gel derim veya özelden yazarım
Anladım kank 😂
Hatırlamıyorum
mastürbasyon yaparken yakalandim😅
kuzene yakalandığım an
Görmüşlerdi beni çok utandım
Bosalirken annemin odaya dalıp görmesi