Selâmlar!
Duygularımızı kontrol altına almaya çalışmak doğru mu sizce...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Duygularımızı kontrol altına almaya çalışmak doğru mu sizce...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Evet istediğim zaman ediyorum ancak çok zorlanıyorum. İyi bir şey değil bana göre insan duygularından dahi kalıyorsa ne zaman kendi olabilir ki? Kendi olamazsa hiç kimse de olamaz ve mutsuz olur zaten bunu da saklayamaz.
İyi geceler.. evet duygularımı kontrol edebiliyorum genellikle. ama bazen o kadar stresli ya da moralim bozuk oluyor ki o zaman zor oluyor biraz. çünkü zaten duyguları ağır basan biriyim. yani verdiğim kararları kalbimle alıyorum olaylara da biraz mantık değil duygusal yaklaşıyorum. ama normal de soğuk kanlı olabilirim sadece o gün iyi hissetmem gerekli sadece.
Dur yahu ne gecesi daha...😄
Unuturum ya da denk gelmez diye şimdiden söyleyim dedim abla :D iyi akşamlar 🌺
İyi akşamlar ablacım. 😄🌺
:D 🌺
Bazılarını evet bazılarını hayır.. Ya da kontrol etmek istemiyorumdur.. Bu daha doğru galiba..
Zarar verecek olan duyguları irade sayesinde durdurmak güçlü insanların işi.. İçi alev alev ama dışı buz dağı olanlar yok değil..
Genelde kontrol edebiliyorum evet. Sadece sinir konusunda biraz problemler yaşayabiliyorum o kadar. Onun dışında gayet başarılı olduğumu düşünüyorum.
Cevap
15Cevap
Edemiyorum değil etmek istemiyorum, dibine kadar yaşamak fav.
Etmeye çalışıyorum, kendimi anlamaya, yakalamaya çalışıyorum, durdurmaya çalışıyorum bazen.
Eskisine göre biraz duruldum, biraz olsun kontrol edebiliyorum, düşünerek hareket ediyorum çünkü, önce bir bekliyorum, beklediğim vakit şunu da gördüm, ne hızlı değişiyor benim ruh Halim. Allahtan bekliyorum, yoksa türlü türlü dengesizlikler yapıp utanacağım
Bazen edemediğim duygular oluyor tabiki, genel olarak ederim diyebilirim ama. Kontrol edemediğim duyguları da asla belli etmem, sanki her şey kontrolümdeymiş gibi devam yani. 😄
duygularımı kontrol edemem ama hareketlerim de direksiyon bende gazda frende benim kontrolümde
Bazı duygular hariç evet.
Kontrol edemediğim duygumu maalesef en ucta yaşıyorum neyseki cabuk toparlıyorum sonra
Öfkem dışında evet. Öfkemi kontrol etmeyi öğrenirsem iyi olacak hatalarımı azaltır diye düşünüyorum
Duygularımın esiriydim artık duygular benim esirim. Taşlaştım iyice.
Zarar gördükçe duygularım yüzünden Zamanla kontrol etmeyi öğrendim.
Çoğu zaman kontrol ediyorum bazen de güçsüz düşüyorum
Yani genelde kontrol ederim ama bazen kontrolden çıktığı zamanlar oluyor
Hayır kontrol edemiyorum. Nasıl hissedeceğimi kalbim karar veriyor.
Edemiyorum. Ya çok duygusuz kalıyorum, ya da duygusal mal*a baglıyorum.
Poker face kadar olmasa da var biraz yetenek
Bilmem benim tarafımdan yönetilmek istiyorlar mı bi fikrim yok 🤔
Duyguları kontrol etmek zordur. Bazen raydan çıkabiliyor.
Akıllı kişilik sahibi bir insan tabiki de duygularıni kontrol eder
Gibi gibi 😅 sadece öfke kontrolü yapamıyorum.
Evet doğru. Kendini duygularına bırakırsan sonu pek iyi bitmiyor.
Son günlerde duygu durum bozukluğu yaşadığım için kontrol edemedim. Normalde kontrol edebiliyorum.
fazlasıyla soğukkanlı olduğum için duygularımı kontrol etmek benim için zor bir şey değil, genelde mantığı ağır basan biriyim.
Tamamen psikolojiye ve yapıya bağlı bence. Bazen kontrol altında tutabilirken bazen canavar keslebiliyorum 😒
Edebiliyorum ancak öfkelendiğim de kontrolden çıkıyorum maalesef o konuda elimden bir şey gelmiyor
Ben duygularımı bazı konularda kontrol edemiyorum mesela sevdiğim insanı unutmak gibi
bazen evet bazense hayir
etmem gerektiğini öğreniyorum maalesef
Artık evet kontrol edebiliyorum
Etmeye çalışmaya çalışıyorum.😄
Hem de çok iyi.
Çoğunlukla evet.
Edemiyorum keşke edebilseydim.
Edebiliyorum. Bazı duyguları çok güzel örterim
Bazan edemiyoruz
Bazen hiç bazen çok 😄
Kontrol etmeye çalışıyoruz...
Hicbisey olmamis gibi yapabiliyorum