Haksız bile olsa seni ikna edip kalbini yumuşata bilir mi?

Haksız bile olsa seni ikna edip kalbini yumuşata bilir mi?
Hayır, ağlayan kişi herkesi ikna edemez. Ağlamak, güçlü bir duygusal tepkidir ve karşınızdaki kişinin bu tepkiyi nasıl değerlendirdiğine bağlı olarak ikna edici olabilir veya olmayabilir.
Ağlamak, genellikle acı, üzüntü veya öfke gibi olumsuz duyguların bir ifadesidir. Bu duygular, karşınızdaki kişinin empatisini ve şefkatini uyandırabilir ve bu da ikna edilmesini kolaylaştırabilir. Örneğin, bir kişi çocuğunun hastalandığını anlatırken ağlıyorsa, karşınızdaki kişi onun acısını anlayabilir ve çocuğunun iyileşmesi için yardım etmeye istekli olabilir.
Ancak, ağlamak her zaman ikna edici olmayabilir. Örneğin, karşınızdaki kişi ağlayan kişiyi manipüle etmeye veya duygusal olarak sömürmeye çalışıyorsa, ikna olmayabilir. Ayrıca, ağlayan kişi karşınızdaki kişinin güvenini kazanamamışsa veya onun sözlerine inanmıyorsa, ikna olmayabilir.
Sonuç olarak, ağlamak ikna edici bir araç olabilir, ancak her zaman etkili olmayabilir. Karşınızdaki kişinin bu tepkiyi nasıl değerlendireceğini ve ikna olup olmayacağını tahmin etmek önemlidir.
İşte ağlayan kişinin ikna etme şansını artırabilecek bazı ipuçları:
Ağlamanızı kontrol etmeye çalışın. Gerçekçi olmayan veya abartılı bir şekilde ağlamak, karşınızdaki kişinin sizi ciddiye almasını zorlaştırabilir.
Ağlamanızı açıklamaya çalışın. Neden ağladığınızı açıkça ifade etmek, karşınızdaki kişinin empatisini uyandırabilir.
Duygularınızı ifade edin. Ağlamak, duygularınızı ifade etmenin bir yoludur. Duygularınızı açıkça ifade etmek, karşınızdaki kişinin sizi daha iyi anlamasını sağlayabilir.
Karşınızdaki kişinin güvenini kazanın. Karşınızdaki kişinin güvenini kazandıysanız, sözlerinize daha fazla inanacaktır.
Bu ipuçlarını takip ederek, ağlayarak ikna etme şansınızı artırabilirsiniz.
Edemez. Zira timsahlarda avlarını yerken gözyaşı döküyor bu başka boyutu tabi birde taş kalpli olan kızlar varki onlar hiç bir şekilde ikna olmuyor. Gerçek gözyaşlarınada
Ağlamanın da yalanı gerçeği var insan ikna etmek için değil içini dökmek duygusunu hissettirebilmek icin samimi yoldan ağlamalı timsah gözyaşları buna dahil değildir
Bebekse mesela olabilir 😀
Bebek gibi bir kızsa 😜
Cevap
21Cevap
İkna edemez ama sinirliysem daha yumuşak davranırım..
Maalesef hayır bellirli süre sonra ağlamakta inandirmıyor
Timsahlar da avlarını yerken ağlar. Ama hiç ikna edici değillerdir.
Ağlayan bebelerden uzak durmak en iyisi. Duygusal manipülasyona yakın kişilerdir.
Ben bunu saniyesinde yapabiliyorum😂çok kolay ağlarım😂
Eğer haklı olduğuma %100eminsem hayır. hatta daha da sinirlenirim
Her zaman ağlamak birilerinin İkra olmasına neden olmayabilir çünkü belli bir zaman sonra o insanın bazı şeyleri ağlayarak yaptığını görmek insanın inancını kaybettirir
Bi tek bebeklerin ağlamasına şooluyorum kazık kadar insan ağlasın dursun susar nasıl olsa
Ben çok ağlayan bir insanım ve hani bu gerçekten elimde olan bir şey de değil. Ve ağlayan herkes her şeyde üste çıkamaz.
Bence eder. Erkeklerin en hassas noktası ağlayan kadındır. bir kadın ağlayarak istediği herseyi yaptırabilir bence
Umrumda olmaz
Edemez. Ama ağlamak en güçlü silahtır. Bunu bilin.
Hayır yani çok zor eğerki ağır bir konuysa hayır
Haksız yere ağlıyorsa sanmıyorum.
Etkisi olabilir ama herkesi ikna edemez
aglamak gucsuzluk acızlık bence
Hayir. hiç etkilenmem
Hayır, hiç etkilemez.
Tabiki de hayır
Hayir uyuz olurum öylelerine.
İçten ağlamayı artislikten ayırabilmek lazım
Hayır ben sevmem ağlayanı ne o öyle güçsüz
Erkekleri ikna edebilir sanırım zaafları bu
hayır zaafım yoktur ağlayana