Kişilik & Karakter Şu an nasıl bir mesaj gelse moralin yerine gelir? arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasıl bir mesaj Güncellemeler+1 yıl KS soru ayrıntılarına girildiği zaman sıkıntı var developerlar 2 dk el atsın bu ne kardesim Şu an nasıl bir mesaj gelse moralin yerine gelir? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moralimin düzeleceğini sanmıyorum bir mesaj gelsede 0 0 Yorumla
Düşünce_denizi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Arkadaşım iyi geceler yazsa mesela mutlu olabilirim 😄 0 0 Yorumla
lifemanager Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Hesabınıza 1m dolar geldi mesajı ya. 0 0 Yorumla
kalbikirik001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mesaj değilde Azrail gelse anca öyle 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sana kırgın değilim dese iyiydi 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. hesabınıza 1 milyon lira geldi :D 0 0 Yorumla
yildizgezegeni23 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Özledim 1 1 Yorumla Melissim0272 +1 yıl 😔😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Moralimin düzeleceğini sanmıyorum bir mesaj gelsede
Nasılsın mesajı gelseydi çok duzelirdi moralim onu çok özledim
Hesabınıza para geldi..
Arkadaşım iyi geceler yazsa mesela mutlu olabilirim 😄
Hesabınıza 1m dolar geldi mesajı ya.
Mesaj değilde Azrail gelse anca öyle
Sana kırgın değilim dese iyiydi
hesabınıza 1 milyon lira geldi :D
Özledim